Αποστολέας Θέμα: Tα εμπορακια...!!  (Αναγνώστηκε 5652 φορές)

Δημητρης Βλαχος

• Full Member
  • Αριθμός κατασκευών: 3
Απ: Tα εμπορακια...!!
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 22, 2013, 03:00:13 μμ »
Εγω ρε παιδια δεν εχω κανενα παραπονο (εαν εξαιρεσεις τις τιμες) μαλιστα το αντιθετο οταν πρωτοπηγα στο μαγαζι του να αγορασω τα πρωτα μου ξυλα και εντελως ασχετος με το σπορ με βοηθησε παρα πολυ λεγοντας μου βασικα πραγματα και οταν του ειπα οτι ειμαι και γνωστος του Κωστα (Ζαρκαδα) μου ανοιχτηκε ακομα πιο πολυ.(φιλε Κουρε να το ψαξεις πρεπει να το παιζει διπλο ταμπλο ο Ζαρκ!!!!) Δεν λεω ειναι  περιεργος αλλα τον δικαιολογω γιατι σκεφτομαι πως μπορει να ειμαι εγω στην ηλικια του και ο Κωσταντελος φανταζει παναγια. Παντος εχω καταληξει να αγοραζω ξυλα απο τους  Καλλιγά στο θησειο και τα κλειδια χορδες κτλπ απο Κωσταντελο.

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 22, 2013, 10:21:34 μμ »
.............................(φιλε Κουρε να το ψαξεις πρεπει να το παιζει διπλο ταμπλο ο Ζαρκ!!!!) .................................

Μόνο διπλό Δημήτρη αλλά τι να κάνω!! Είναι αλανιάρης ο Κωστής μας!!!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 22, 2013, 11:59:43 μμ »
σ αλλαζω εσενα εγω ρε?
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

mpouzoukimaker

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κελεμπεκι
  • Αριθμός κατασκευών: 7
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 23, 2013, 03:19:46 πμ »
Nα τα να τα..!!!
Αντε να περασει η μερα....

snowthanos

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: καρύδια
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 28, 2013, 10:27:45 μμ »
35 ευρω για ενα μανικι ????? τσαμπα πραμα..... >:(
Είμαι κουλός αλλά δεν το βάζω κάτω.

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 28, 2013, 10:42:31 μμ »
φίλε (snowthano) Θανος υποθέτω έτσι; μην πελαγώνεις, 35 είναι παρα πολλά, αλλά ενα μανίκι για μπαγλαμά (αν θυμαμαι καλα μπαγλα κάνεις) θα σου κοστίσει πολύ πολύ λιγότερο, παρε 2 κοντρες βέγκε και οσο για τα υπόλιπα απ οτι θυμάμαι έχεις limpa οπότε βαλτο για πλαινά μανικιού και καθάρισες, 2 κοντρες μαζι με τα μεταφορικά κανα 10ρικο θα σου βγει πανω κατω,αν θυμαμαι καλά μια κοντρα βεγκε που είχα πάρει για μπουζουκι εκανε 3,5 ευρώ. αν πάλι δεν την παλευεις με όλη αυτη την διαδικασία ρίξε μια ματιά εδώ. http://www.sofianos.net/eshop/index.php/virtuemart/organopoiia/manikas-gia-baglama-detail

chris

• Hero Member
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 28, 2013, 11:08:56 μμ »
¨Ετσι είναι παιδιά τά μανίκια είναι ακριβά.¨αν βάλετε καί λίγο βαζελίνη θά σάς έρθη ποιό οικονομικά.Μά σάν δέν ντρέπονται  λιγάκι ο κινέζος πουλάει ολόκληρη κιθάρα μέ 30 ευρώ. Μετά πού νά δούμε άσπρη μέρα.

snowthanos

• Sr. Member
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 28, 2013, 11:28:40 μμ »
35 ευρω για ενα μανικι ????? τσαμπα πραμα..... >:(
σωστα φιλε  χριστο. θανο με λενε. δεν πελαγωνω απλα ξενερωνω. εγω κοντρες ηθελα να παρω, και το μονο μαγαζι που ηξερα ειναι του κωνσταντελου.

snowthanos

• Sr. Member
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 28, 2013, 11:32:19 μμ »
φίλε (snowthano) Θανος υποθέτω έτσι; μην πελαγώνεις, 35 είναι παρα πολλά, αλλά ενα μανίκι για μπαγλαμά (αν θυμαμαι καλα μπαγλα κάνεις) θα σου κοστίσει πολύ πολύ λιγότερο, παρε 2 κοντρες βέγκε και οσο για τα υπόλιπα απ οτι θυμάμαι έχεις limpa οπότε βαλτο για πλαινά μανικιού και καθάρισες, 2 κοντρες μαζι με τα μεταφορικά κανα 10ρικο θα σου βγει πανω κατω,αν θυμαμαι καλά μια κοντρα βεγκε που είχα πάρει για μπουζουκι εκανε 3,5 ευρώ. αν πάλι δεν την παλευεις με όλη αυτη την διαδικασία ρίξε μια ματιά εδώ. http://www.sofianos.net/eshop/index.php/virtuemart/organopoiia/manikas-gia-baglama-detail
σωστα φιλε  χριστο. θανο με λενε. δεν πελαγωνω απλα ξενερωνω. εγω κοντρες ηθελα να παρω, και το μονο μαγαζι που ηξερα ειναι του κωνσταντελου.

Tags: