θα πώ και γώ για τον κΥΡΙΟ στο γαλάτσι απο προσωπική εμπειρία. αν και πολύ πολύ νιούφης .όταν πήγα την πρώτη φορά στο μαγαζί του ήταν εξαιρετικά ευγενέστατος και λαλίστατος. βέβαια πήρα μια titebond και κόκκαλα και χορδιέρα. σχετικά νορμάλ οι τιμές. τον είχα συμπαθήσει αρκετά και όταν μου είπε πως πουλά και ταστιέρες χαραγμένες ότι κλίμακα θέλω για μπαγλαμάδες στα 20 ευρώ (με κομπιούτερ μου είπε

) ) είπα τέλεια θα κάνουμε εύκολα τη δουλειά . μετά απο 3 μέρες στο τηλέφωνο του παραγγέλνω μία 36 και με φοβερή έκπληξη ακούω τα εξής : η ταστιέρα κοστίζει 30 ευρώ γιατί την φτιάχνει κάποιος άλλος και πρέπει να πληρωθεί. αυτή είναι μια δύσκολη δουλειά που δεν κάνει ο καθένας. δεν είναι η οργανοποιια για τον καθένα μου λέει.
την αγόρασα γιατί για διάφορους λόγους την βιαζόμουνα. χαχα . η ταστιέρα ήρθε τελικά μετα χιλια ζόρια σε 16 μέρες... συν το κούριερ 37 ευρά...
απορώ πάντως με τόσο κράξιμο που έχει φάει ποιος αγοράζει απ αυτόν. φαντάζομαι οτι οι νέοι που την πατάνε σαν και μένα είναι λίγοι. και όπως και γώ δεν ξαναπαίρνουν τίποτα .
το εμπόριο γενικά σε μαγαζιά είναι δύσκολη περίπτωση γιατί σχεδόν κατανάγκη είσαι ακριβότερος. το σέβομαι και αναλόγως αγοράζω. αλλά δεν γίνεται να είσαι τόσοο αγενής και υπεροπτικός . κάποιος να του πεί για τις πορτοκαλίες που κάνουν πορτοκάλια και αλλού.
υγ. : γιατί δεν οργανωνουμε μικρές ομάδες σε κάθε περιοχή και κάθε μήνα να παραγγέλνουμε ότι χρειάζεται ο καθένας όλοι μαζί. δύσκολιές θα υπάρξουν αλλά με λίγη συνενόηση ίσως έχουμε να κερδίσουμε αρκετά .