Αποστολέας Θέμα: Tα εμπορακια...!!  (Αναγνώστηκε 5667 φορές)

mpouzoukimaker

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κελεμπεκι
  • Αριθμός κατασκευών: 7
Tα εμπορακια...!!
« στις: Μαΐου 18, 2013, 05:38:36 πμ »
Επειδη σαν τυπος ψαχνομαι γενικως ποσο μαλλονσε οτι αφορα την τεχνη μας  ειπα να παρω κανα τηλεφωνακι σε κανα προμηθευτη υλικων ετσι να δουμε ρε αδερφε τι γινετε. Αλλα επειδη υπαρχουν εμποροι με το Ε κεφαλαιο και Επαγγελματιες υπαρχουν και εμπορακια..  1 τηλεφωνο Κωσταντελλος..  Συμπερασμα?? Αγενης και φαρμακειο!! Ποιος νομιζει οτι ειναι?? Ενα μαγαζακι εχει ο καυμενος...  2 τηλεφωνο  Διατονικο, Ρωταω για καπακια τιμες καλουτσικες αλλα δεν εχω δει το πραμα τους! Εκει που μιλαμε μου λεει  εχουμε και αλλα υλικα. Λεω οπως??.. Μου λεει ταστιερες για μπουζουκι. Λεω ναι..  Μου λεει χαραγμενες ταστιερες  γυρω στο 50 νταρικο.  ::) ::) ::) ΟΡΙΣΤΕ??? Τι λες ρε φιλαρακο του λεω. Χαχαχα  πας καλα? 50 ευρω ταστιερα χαραγμενη? Οι αλλοι πουλανε 25-27 ευρω  οι δικες σου απο τι ειναι? Μας δουλευεις κανονικα? Και αλλα πολλα...

Συμπερασμα?? Μερικοι νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τ αρ@@δια αλλα δεν ειναι ετσι... Βεβαια δεν υπαρχει περιπτωσει εγω να παρω απο αυτους ουτε κουμπι αλλα η αισχροκερδια αυτη ειναι αν μη τι αλλο ελεεινη!! Ακους εκει κουμπαρε!! Κλεινοντας θελω να πω οτι 2-3 μαγαζια εδω στο ελλαντα ειναι τιμια και επαγγελματιες οι ανθρωποι. Οι αλλοι ειναι για τα μπουχανα κυριολεκτικα

Υ.Σ Τα σχολια δικα σας

Καλημερα σας..!
Αντε να περασει η μερα....

παυλος

• Hero Member
    • http://trixordo.webnode.gr/
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Αριθμός κατασκευών: 0,1
Απ: Tα εμπορακια...!!
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 18, 2013, 06:20:49 πμ »
αν ασχοληθεις με το γενικο εμποριο της ελλαδας και ειναι να τα γραψεις θα υπαρξει προβλημα στον σερβερ.
την πρωτη ταστιερα την αγορασα 70 και με ειπε την κοβει σε ειδικα μηχανηματα.
την κανω σε μιση ωρα με σχεδια και χαραγμα πιο πολυ χρονος ειναι η αλαγη στα  μαχαιρια
και επειδη ειναι ειδικο μηχανημα τιμη για το φορουμ 1500 εχεται μεσα στην τιμη 87.3% εκπτωση.
+φπα.
[ΖΗΤΩ ΤΑ ΛΕΥΤΑ]
ο εβενος που βαζω ειναι απο σρι λανκα  και η  Σιρίμαβο Μπανταρανάικε κατουρουσε σε εκεινο το δασυλλιο.

Υ.Σ τα μπουχανα τι ειναι
Εγω και ο Ζοζέφ.

mpouzoukimaker

• Sr. Member
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 18, 2013, 01:14:21 μμ »
Χαχαχαχ παυλε. Οντως... Τα μπουχανα ειναι εκφραση που την λεμε εδω στην μυτιληνη που σημαινει για τα πανυγηρια ,για τιποτα κτλπ...

chris

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 18, 2013, 01:54:16 μμ »
Συμφονώ σέ όλα τά παραπάνω καί επαυξάνω. Αμ γιατί η ελλάδα έμεινε 100 χρόνια πίσω. Νά από κάτι τετιους καί δέν είναι λίγοι.

mpouzoukimaker

• Sr. Member
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 18, 2013, 03:56:17 μμ »
Ναι μαστρο Χρηστο Δυστηχως ετσι ειναι. Οι ποιο πολλοι κοιταζουν αρπαχτες να κανουν να μας γδαρουν εκμεταλλευομενοι το χομπυ μας. Λες και οι αλλοι ειναι μαλακες οι προμηθευτες.. Δεν λεω ολοι βγαζουν ειναι ο νομος του εμποριου ετσι κι αλλιως., Αλλα δν κοιταζεις να γδαρεις τον πελατη με τετοιο τροπο.. Καρφι και ο λαγος κρεμεται για γδαρσιμ.. Ο ενας θα το πει στον αλλονε και ετσι τελειωσε.. Ζουμε με το ιντερνετ και τα πραγματα μαθαινονται αστραπιαια. Κακο δικο τους αλλα λυπαμαι ποιο πολυ καποιον που δεν μπορει να ψαχθει και ετσι θα παρει τηλεφωνο θα παραγγειλει και την πατησε... Αφου καταλαβει οτι τον πετσοκοψαν ειναι αργα γιατι μ αυτα τα λευτα θα επειρνε διπλασια και τριπλασια ποσοτητα απο καποιον αλλονε..

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 18, 2013, 04:17:50 μμ »
ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑΝΤΕΛΟ.............. ΚΑΤΙ ΚΑΠΑΚΙΑ, KATI KΛΕΙΔΙΑ, ΚΑΤΙ INLAIS( ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑ?) ΚΑΤΙ ΚΑΒΛΙΤΖΕΚΙΑ.................ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΔΡΟΝΑΚΙ WEGER  ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 70 ΜΗΚΟΣ Χ 6 ΦΑΡΔΟΣΧ 7 ΠΑΧΟΣ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ WEGER ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΣΕ 60 EURO.
ZHTHMA NA BΓΑΖΕΙ 10 ΚΟΝΤΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.
ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΩΔΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ( ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΞΥΛΕΙΑ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ) ΕΝΑ ΜΑΔΕΡΑΚΙ WEGER  ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 2,50 ΜΗΚΟΣ Χ 5 ΠΑΧΟΣΧ 20 ΦΑΡΔΟΣ. ΠΟΣΟ??????????????????????????? 75 EURO.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ?
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

mpouzoukimaker

• Sr. Member
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 18, 2013, 04:47:03 μμ »
Εγω θα πηγαινα στον Κωσταντελλο με τα δυο μαδερια και θα του προτεινα να διαλεξει ποιο απο τα δυο θελει να βρεξω και να τον αρχισω. Να τ πω εγω..

mpouzoukimaker

• Sr. Member
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 18, 2013, 04:53:43 μμ »
Ν αρωτησω εδω μην ανοιγω αλλο θεμα. Θελω φλαμουρι και βεγγε για μανικι Εχετε κανεναν να μου προτεινετε σε καλες τιμες και να στελνει εδω στο νησι?

ΚαΠα

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 18, 2013, 05:05:35 μμ »
Απ ότι έχω μάθει ο άνθρωπος είναι άσχετος με την οργανοποιία (νομίζω πιάνα κούρδιζε). Όταν ξεκίνησε με τα υλικά τα έπερνε σε μια βαλίτσα και γύρναγε πόρτα-πόρτα τους οργανοποιούς παρακαλώντας τους να αγοράσουν. Έτσι μάλλον τού 'μεινε η νοοτροπία του εμποράκου.

Αλλά για την αγένεια τι να πει κανείς; Για πολλά χρόνια ήταν σχεδόν μονοπώλειο. Ίσως νομίζει ότι μας κάνει και χάρη που υπάρχει.  >:(

Προσωπικά έχω εκφράσει και στο παρελθόν την πολύ κακή εντύπωση που έχω για τον συγκεκριμένο, αλλά προσπαθώ να μείνω κόσμιος.
Blog "ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΙ" http://greekluthiers.wordpress.com/
Blog "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΣ" http://organopoios.wordpress.com/

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 18, 2013, 05:17:41 μμ »
Το θέμα της ξυλείας έχει πολλές πτυχές, μύθους και αλήθειες.
Θεωρητικά τα ξύλα που πουλάει ο Κωσταντέλος είναι ειδικά για οργανοποιία, έχουν ξηρανθεί φυσικά, σωστά  και έχουν διαλεχθεί με λεπτομέρεια. (;;!!)
Δεν έχω πάρει ποτέ ξυλεία από τον Κωνσταντέλο και δεν νομίζω να πάρω.
Ούτε καπάκια παρά μοναχα κάποια παρελκόμενα (χορδιέρες, κλειδιά, τάστα κα).
Τα υλικά που φέρνει ότι έχω πιάσει στα χέρια μου ειναι καλής ποιότητας. Γενικά είναι ακριβός και τον αποφεύγω. Σχετικά με τις τιμές του πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι έχει ένα πολύ μεγάλο σε ποικιλία απόθεμα και σχεδόν ότι χρειαστείς θα το βρεις.
Δεν τον κακίζω. Εχει επενδύσει τόσα χρόνια και προσδοκά ένα υψηλό κέρδος. Δεν εξαπατά απλά πουλάει ακριβά. Δικαίωμα του.
Κανείς δεν μας αναγκάζει να ψωνίζουνε από εκεί πόσο μάλλον τώρα με το Ίντερνετ και το ξέρει φαντάζομαι και αυτός. Σαν άνθρωπος δεν μου φαίνεται και συμπαθής αλλά τι να κάνεις.
Κατα καιρούς έχω πετύχει και ευκαιρίες. Είχα δει κάτι υπέροχες θήκες μπουζουκιού πιο οικονομικές απο ότι έχω δει στην αγορά. Δεν πήρα τελικά γιατί δεν χρειαζόμουν τη στιγμή εκείνη μα τελικά το μετάνιωσα.
Έχω καιρό να περάσω αλλά επιδιώκω να περνάω πότε πότε για βόλτα και χαζεύω καθότι ψώνιο με την οργανοποιία και το απολαμβάνω. Παίρνω και τίποτα ψιλοπράματα για το ξεκάρφωμα (καμιά πένα, καμιά χορδιέρα..).
Ας γυρίζουμε γύρω γύρω, ας μιλάμε μεταξύ μας να βρίσκουμε την οικονομικότερη λύση και ας μην χαρακτηρίζουμε άσχημα. Στο τέλος πάντα η αγορά δίνει την λύση και όσοι είναι να κλείσουνε θα κλείσουν.
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

mpouzoukimaker

• Sr. Member
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 18, 2013, 06:05:13 μμ »
Δημητρη φανταζομαι αφου στο τηλεφωνο ειναι αγενης απο κοντα αμα πας θα σου λεει τι ακριβως θες και θα σε φερει σε δυσκολη θεση για να τον βρισεις.. Αποψη μου. Δεν εχω παει ποτε αλλα ετσι φανταζομαι. Δεν νομιζει να αφηνει καποιον να σουλατσαρει ετσι στο μαγαζι. Επισεις τα ξυλα που φερνει ο κωσταντελος υπαρχουν πολυ καλυτερα σε ποιοτητα και τιμες απο αλλους τιμιους εμπορους

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 18, 2013, 08:08:26 μμ »
ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΛΛΑ Μ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Μ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ............ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΛΠ.
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

mpouzoukimaker

• Sr. Member
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 18, 2013, 09:26:03 μμ »
Αβυσσος η ψυχη του Κωνσταντελλου ;) ;)

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 19, 2013, 08:00:03 πμ »
Οπως λέει και ο Κώστας και γω έχω κάτσει και έχω πιάσει κουβέντα μαζί του.
Μάλιστα μια φορά όταν στην ερώτηση του για το αν φτιάχνουν καλούπια μπουζουκιών του απάντησα θετικά με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι να του πουλήσω.
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

tasarosrock (tasos kar)

• Sr. Member
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 22, 2013, 11:40:56 πμ »
θα πώ και γώ για τον κΥΡΙΟ στο γαλάτσι απο προσωπική εμπειρία. αν και πολύ πολύ νιούφης .όταν πήγα την πρώτη φορά στο μαγαζί του ήταν εξαιρετικά ευγενέστατος και λαλίστατος. βέβαια πήρα μια titebond και κόκκαλα και χορδιέρα. σχετικά νορμάλ οι τιμές. τον είχα συμπαθήσει αρκετά και όταν μου είπε πως πουλά και ταστιέρες χαραγμένες ότι κλίμακα θέλω για μπαγλαμάδες στα 20 ευρώ (με κομπιούτερ μου είπε  :( :( ) )  είπα τέλεια θα κάνουμε εύκολα τη δουλειά . μετά απο 3 μέρες στο τηλέφωνο του παραγγέλνω μία 36 και με φοβερή έκπληξη ακούω τα εξής : η ταστιέρα κοστίζει 30 ευρώ γιατί την φτιάχνει κάποιος άλλος και πρέπει να πληρωθεί. αυτή είναι μια δύσκολη δουλειά που δεν κάνει ο καθένας. δεν είναι η οργανοποιια για τον καθένα μου λέει.
την αγόρασα γιατί για διάφορους λόγους την βιαζόμουνα. χαχα . η ταστιέρα ήρθε τελικά μετα χιλια ζόρια σε 16 μέρες... συν το κούριερ 37 ευρά...
απορώ πάντως με τόσο κράξιμο που έχει φάει ποιος αγοράζει απ αυτόν. φαντάζομαι οτι οι νέοι που την πατάνε σαν και μένα είναι λίγοι. και όπως και γώ δεν ξαναπαίρνουν τίποτα .
το εμπόριο γενικά σε μαγαζιά είναι δύσκολη περίπτωση γιατί σχεδόν κατανάγκη είσαι ακριβότερος. το σέβομαι και αναλόγως αγοράζω. αλλά δεν γίνεται να είσαι τόσοο αγενής και υπεροπτικός . κάποιος να του πεί για τις πορτοκαλίες που κάνουν πορτοκάλια και αλλού.

υγ. :  γιατί δεν οργανωνουμε μικρές ομάδες σε κάθε περιοχή και κάθε μήνα να παραγγέλνουμε ότι χρειάζεται ο καθένας όλοι μαζί. δύσκολιές θα υπάρξουν αλλά με λίγη συνενόηση ίσως έχουμε να κερδίσουμε αρκετά . 

Tags: