Αποστολέας Θέμα: ΠΩΛΗΣΗ ΤΖΟΥΡΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?  (Αναγνώστηκε 7255 φορές)

john 2004

• Hero Member
ΠΩΛΗΣΗ ΤΖΟΥΡΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
« στις: Μαΐου 07, 2013, 03:22:42 μμ »
Ρε συ Ζαρκαδα, καπου ειδε το ματι μου σε αγγελια το τζουραδακι το δακρυ που ειχες φτιαξει, σε πολυ χαμηλη τιμη! Σε εμας που ειμαστε φιλοι δεν θα κανεις μια καλυτερη τιμη,  ενα πενηνταρικο ας πουμε?  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 07, 2013, 03:54:38 μμ από john 2004 »

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Απ: ΠΩΛΗΣΗ ΤΖΟΥΡΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 07, 2013, 11:58:21 μμ »
ρε συ αυτο το οργανο το πουλησα στην Συρο εδω και καιρο, και μαλιστα το παιδι λεει τα καλυτερα. Πριν απο μερες λοιπον το ειδα κι εγω να πουλιετε σε αυτη την τιμη και απορησα.Απλα ειναι μουφα η αγγελια κι ο τυπος που την εβαλε λαμογιο κανονικο.Μαλιστα τον πηρα τηλ και τον ρωτησα. Αλλα αντι αλλων μου ελεγε, μεχρι που του ειπα οτι θελει καλαμι στον κωλο και......εκει μου εκλεισε το τηλεφωνο.
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 08, 2013, 12:09:01 πμ »
ο ιδιος τυπος περσι πουλουσε ενα πολυ ομορφο λαουτο κατασκευη Ν.Φρονιμοπουλου στην τιμη των 300 euro. Τον παιρνω τηλεφωνο...........φιλε μου του λεω γιατι το πουλας τοσο φτηνα το λαουτο? Να μου λεει θελω να παρω κατι αλλο και παπαριες.Δηλαδη να δωσεις τον φρονικ και να παρεις τι ρωταω εγω? Τελος παντων λεω  ειναι το λαουτο που βλεπω στην φωτο? ναι ειναι το ιδιο μου λεει.Οκ λεω στελνω ανθρωπο να το παρει , εχοντας σκοπο αν οντος ειναι αυτο να ειδοποιησω πρωτα τον Φρονιμοπουλο για ευνοητους λογους. Παει λοιπον ο  ανθρωπος μου στο Περιστερι οπου και ηταν το ραντεβου και τι να δει? Αλλο οργανο με σπασμενο μαλιστα καπακι, και σε κακα χαλια.Ρε του λεει γιατι δεν ειναι αυτο της φωτο? Να ξερεις φιλε λεει ο αλλος εχω δυο αγγελιες και μπερδευτηκα κλπ.Τηλεφωναω το απογευμα κι αρχιζω να του γαμαω απο την μανα μεχρι τη θεια του την τσατσα, αλλα για λιγο ........το εκλεισε.Προλαβα ομως να του πω οτι ....ο κοσμος ειναι πολυ μικρος ρε πουστη, και καποια στιγμη θα σε κανω να σε φιλαει στρατος ολοκληρος

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 08, 2013, 12:14:37 πμ »
Μονο καλαμι?  Ρε συ Κωστακη αν ηθελα απλα να σου κανω χαβαλε θα σε επερνα ενα τηλεφωνο η θα το εγραφα στο chat. το εγραψα εδω για να το δουν ολοι αλλα να μπορουν να το δουν και οι επισκεπτες που μπαινουν στο φορουμ, να ξερουν για τι λαμογιο προκειται. αυτος ο κερατας ειναι ενας τυπος με 5-6 διαφορετικα κινητα που εχει γεμισει γνωστη εφημεριδα αγγελιων με φτηνα οργανα ολων των ειδων με αγγελιες απο αλλη περιοχη καθε φορα γκυζη- πολυγωνο- κυψελη-αμπελοκυπους παλιο ψυχικο και αλλα παντα με μια φωτο που ποτε δεν ειναι αληθινες οπως εδω που εβαλε για φωτογραφια τον τζουρα τον δικο σου! Τον εχω δει τον τυπο, ειναι αλλωστε αυτος που μου πουλησε την κινεζικη λυρα η οποια εγινε αιτια να γνωρισω το φορουμ. εκτως απο κλωτσιες του χρωσταω και χαρη για αυτο, αλλιως δεν θα ειχαμε συναντηθει!  και τοτε καποια αλλη λυρα ειχα δει στην αγγελια και μαλιστα την ειχα τυπωσει για να δω αν θα ειναι η ιδια γιατι πολυ περιεργα μου τα ελεγε στο τηλεφωνο. μετα και αφου με ταλαιπωρισε πολυ μεχρι να συναντηθουμε, μου αρχισε τις δικαιολογιες οτι την πουλησε ο αδελφος του και μου εβγαλε δυο αλλες, καμια σχεση με τη φωτο. Τα γραφω για να το δουν ολοι και να ειναι λιγο υποψιασμενοι με τον τυπο!

pikolo

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 3
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 08, 2013, 12:20:31 πμ »
Πω ρε σεις έλεος π\όσο καμμένος να ναι κάποιος για να σκεφτεί να κάνει τέτοια απάτη?? ??? Δεν περνούσε απο το μυαλό μου με τπτ όμως!!!!

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 08, 2013, 12:07:58 μμ »
Ρε παιδια την εχω πατησει και εγω!!! Πηρα τα χριστουγεννα μαντολινο για τον πιτσιρικα, 1η γυμνασιου (στο μουσικο γαρ), (πολυ φτηνο στα 80!!! ευρογροσοπουλα). Ραντεβου στην πλατεια στο περιστερι, οργανο καμια σχεση με την φωτο της χρυσης ευκαιριας, μουσικος λεει οτι ειναι (μπαρουφα μεγαλη, εμπορος ειναι!), μου το εφερε με μια θηκη τον 5 ευρω!, και μου λεει οτι η τιμη αυτη ειναι  χωρις την θηκη κ οτι η θηκη κανει 20 ευρο, δηλαδη το συνολο 100! του λεω τοτε εγω ασε την θηκη δεν πειραζει, για να μεινουμε στην τιμη της αγγελιας. Και μετα μου βγαζει κατι "αποκαϊδια" για να φυσας κ να κουρδιζεις, και κανει το κουρδιστηρη 35!!! ευρο (ολα τα ψηφιακα ξεκιναν απο 15ευρο...) οχι του λεω γιατι ο μικρος εχει απολυτο αυτι κ κουρδιζει καλλιτερα κ απο μενα..Τσαντιστικε που δεν πηρα τιποτα αλλο, τσαντιστικα κ εγω για το οργανο που πηρα γιατι ηταν του πεταμου και θα το αγοραζα κ απο το ebay πολυ πιο φτηνα, λεω δεν βαριεσαι για 2 χρονια ειναι ακομη, και εφυγα...Μονον την βενζινη λυπαμε πηγαιν-ελα στο περιστερι απο ελληνικο...
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 08, 2013, 08:47:32 μμ »
ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΓΙΑΝΝΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙ ΛΕΣ? ΤΟΝ ΝΙΚΑΩ???????

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 08, 2013, 09:12:12 μμ »
μισοδραμια ειναι ρε Κωστακη. Δεν ειναι αυτο το θεμα, και εγω το σκεφτηκα καποια στιγμη να τον ξαναπαρω τηλεφωνο μολις καταλαβα τι κανει ο τυπος, αλλα λεω δεν γ.....αι. το θεμα ειναι να το δουν εδω οσοι περισσοτεροι γινεται, και σιγα σιγα να χασει την πελατια του ο μαγκας! η να βαλει μυαλο!

Ramon

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ελια
  • Αριθμός κατασκευών: 11
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 08, 2013, 11:25:15 μμ »
Οι Αθηναιοι ειναι μεγαλα λαμογια... Κι εγω ψαχνω εναν που μου φαγε ενα χιλιαρικο και καλα λεει οτι μου τα βαλε στη τραπεζα....
Εγω λεω να παει το αγορι να του μετρησει τα παιδια γιατι θα κοροιδεψει κι αλλους ;)
Keep on drumming.

Μάριος-Κ.

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 09, 2013, 12:32:51 πμ »
Δεν είναι θέμα καταγωγής ούτε εντοπιότητας αδέρφια, είναι θέμα ανθρωπιάς,κάτι το οποίο λείπει απο την σημερινή μας κοινωνία.
Ισα ίσα επειδή ασχολούμαστε με ''πράγματα'' που δεν έχουν καμία καταγωγή αρκετά απο αυτά και άλλα συνεχίζουν παραδόσεις,
θα έπρεπε(κατα την γνώμη μου πάντα) να είμαστε ακόμα πιο άνθρωποι παρά απο κάτοικοι μερικών περιοχών ή χωρών.
Η ασχολία όλων μας εδώ ,η κατασκευή οργάνων δλδ, δεν έχει ούτε όρια ούτε σύνορα,ας έχει όμως έστω η δική μας ανθρωπιά ξανα λέω στις μέρες που είμαστε.
Τώρα αν ο άλλος γεννήθηκε κόπανος ή έτσι έμαθε να επιβιώνει ας τον κρίνει η κοινωνία που ζεί ή ας τον συντηρεί.
Και τα παϊδια να του μετρήσει και την γυναίκα του να βρεί ...ΟΤΙ και να γίνει οι άνθρωποι δυστυχώς ανακυκλωνόμαστε μέσα στις κοινωνίες.
Άλλοι καλοί, άλλοι καλύτεροι,άλλοι που δεν ταιριάζουν στα γούστα μας ,και άλλοι που δεν ταιριάζουν στα πρότυπα της κοινωνίας που ζούμε.
Άλλωστε όλοι φωνάζουν για τις παγίδες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και πόσο απρόσωπο μπορεί να γίνει...

pantelis

• Sr. Member
  • επιτρεπεται να πεσεις επιβαλετε να σηκωθεις
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 10, 2013, 07:43:20 πμ »
ρε κωστα εχει και αλλη αγγελια για μπουζουκι και ειναι μαλλον δικο σου?
Μπας και σε εχει βαλει στο ματι ?
Για ψαχτω λιγο το θεματακι.

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 10, 2013, 03:03:40 μμ »
τα λινκ των αγγελιών του να βάλετε να τα δούμε για να ξέρουμε, επίσης αν είναι να πέσει ξύλο είμαι μέσα, είμαι απ το 2011 εκτος και έχω σκουριάσει ;D

pantelis

• Sr. Member
  • επιτρεπεται να πεσεις επιβαλετε να σηκωθεις
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 10, 2013, 03:45:41 μμ »
τα λινκ των αγγελιών του να βάλετε να τα δούμε για να ξέρουμε, επίσης αν είναι να πέσει ξύλο είμαι μέσα, είμαι απ το 2011 εκτος και έχω σκουριάσει ;D

http://www.xe.gr/mousika-organa/mpouzoykia%7Cad-30860280.html
http://www.xe.gr/mousika-organa/tzourades%7Cad-33048444.html

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 10, 2013, 04:21:51 μμ »
ναι και το μπουζούκι του Κώστα είναι, εντομεταξύ και το βίντεο που έχει βάλει παραπέμπει στο λογαριασμό στο youtube του Κώστα.
Δηλαδή αυτός τωρα βάζει ότι φωτογραφία βρίσκει στο ίντερνετ για να πασάρει κάποιο άλλο όργανο; :-[ :-[ :-[ :-[

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 10, 2013, 04:37:14 μμ »
Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΚ.
Ο ΤΖΟΥΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.........ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΟΥΛΗΣΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΡ..............ΜΟΥ

Tags: