Ρε παιδια την εχω πατησει και εγω!!! Πηρα τα χριστουγεννα μαντολινο για τον πιτσιρικα, 1η γυμνασιου (στο μουσικο γαρ), (πολυ φτηνο στα 80!!! ευρογροσοπουλα). Ραντεβου στην πλατεια στο περιστερι, οργανο καμια σχεση με την φωτο της χρυσης ευκαιριας, μουσικος λεει οτι ειναι (μπαρουφα μεγαλη, εμπορος ειναι!), μου το εφερε με μια θηκη τον 5 ευρω!, και μου λεει οτι η τιμη αυτη ειναι χωρις την θηκη κ οτι η θηκη κανει 20 ευρο, δηλαδη το συνολο 100! του λεω τοτε εγω ασε την θηκη δεν πειραζει, για να μεινουμε στην τιμη της αγγελιας. Και μετα μου βγαζει κατι "αποκαϊδια" για να φυσας κ να κουρδιζεις, και κανει το κουρδιστηρη 35!!! ευρο (ολα τα ψηφιακα ξεκιναν απο 15ευρο...) οχι του λεω γιατι ο μικρος εχει απολυτο αυτι κ κουρδιζει καλλιτερα κ απο μενα..Τσαντιστικε που δεν πηρα τιποτα αλλο, τσαντιστικα κ εγω για το οργανο που πηρα γιατι ηταν του πεταμου και θα το αγοραζα κ απο το ebay πολυ πιο φτηνα, λεω δεν βαριεσαι για 2 χρονια ειναι ακομη, και εφυγα...Μονον την βενζινη λυπαμε πηγαιν-ελα στο περιστερι απο ελληνικο...