Αποστολέας Θέμα: ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ.  (Αναγνώστηκε 9660 φορές)

Μανόλης Παντερής

• Jr. Member
  • **
    • https://www.facebook.com/manolis.panteris?ref=tn_tnmn
  • Αγαπημένο ξύλο: Σφένδαμος
  • Αριθμός κατασκευών: 67
Απ: ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ.
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 01, 2013, 01:48:38 μμ »
ΣΚΑΦΟΣ ΜΑΥΡΗ ΜΟΥΡΝΙΑ. ΚΑΠΑΚΙ ΚΕΔΡΟΣ ΛΙΒΑΝΟΥ. ΓΛΩΣΣΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙΟΥ ΒΕΓΓΕ. ΠΑΝΩ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΕΒΕΝΟΣ. ΚΑΤΩ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΜΑΟΝΙ. ΚΕΦΑΛΗ ΦΙΔΙΑ!!!!!ΧΟΡΔΕΣ pyrastro. ΚΛΕΙΔΙΑ sheller.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 01, 2013, 02:31:13 μμ »
τρελλή  ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.....τρια μαύρα φίδια.....τι μου θυμίζει;;;.....τι μου θυμίζει;;...... ::) ::) ::).
ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΥΦΑΚΗ ΣΟΥ?
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΣΤΟ ΑΠΛΑ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΜΑΡΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΕΙ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΦΟΣ ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΕΝΟΟΥΣΕ,ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΕ ΜΑΝΩΛΗ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ.
ΑΝΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 01, 2013, 03:00:35 μμ »
Μανωλη ωραιο το λυρακι σου, ομως υπαρχουν καναδυο πραγματα που μπορουσαν να ειναι καλυτερα.    αφου επελεξες να μην βαλεις χορδοδετη, κατα την γνωμη μου θα επρεπε τα φιλετα βεγγε να ερθουν και να κλεισουν στο χαμηλοτερο μερος του σκαφους, για να μην φαινεται ετσι το κενο.  Και δευτερο σου εχω γραψει την γνωμη μου τα τρια κομματια στο καπακι σε αλλο θεμα, αφου ομως ηθελες να τα βαλεις ε βαλτα τουλαχιστον με συμμετρικες τις κολλησεις πανω στο σκαφος! η μια ειναι πανω στο αριστερο ματι και η αλλη πιο δεξια απο το δεξι! γιατι?  αφου θες να κανεις καπακι με περισσοτερες απο μια κολλησεις για μενα θα επρεπε να βαλεις τεσσερα κομματια.  μια κολληση στη μεση οπως πρεπει και οι αλλες δυο θα σου βγαιναν κοντα στις ακρες στο πιο φαρδυ μερος του σκαφους. Με αυτο το τροπο και δεν θα φαινονταν ασχημα και θα απεφευγες να πεσουν στο λεπτοτερο σημειο του καπακιου.

οσο για τον φιλο Βουλις 13 δεν νομιζω οτι προσπαθησε με καποιο τροπο να σε προσβαλει σε κατι! απλα τελευταια πανε τρια τρια τα μαυρα φιδια δες αντωνη βαγγελη και φωτη για παραδειγμα!

Μανόλης Παντερής

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 01, 2013, 03:54:47 μμ »
τρελλή  ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.....τρια μαύρα φίδια.....τι μου θυμίζει;;;.....τι μου θυμίζει;;...... ::) ::) ::).

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΜΑΡΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΕΙ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΦΟΣ ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΕΝΟΟΥΣΕ,ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΕ ΜΑΝΩΛΗ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ. ΕΠΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝ ΧΡΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΑΝ ΧΡΙΑΣΤΩ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΥΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΗΛΑΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ. ΒΕΓΓΕ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΔΟΣΤΑΤΗ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ. ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!

Μανόλης Παντερής

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 01, 2013, 04:05:03 μμ »
Μανωλη ωραιο το λυρακι σου, ομως υπαρχουν καναδυο πραγματα που μπορουσαν να ειναι καλυτερα.    αφου επελεξες να μην βαλεις χορδοδετη, κατα την γνωμη μου θα επρεπε τα φιλετα βεγγε να ερθουν και να κλεισουν στο χαμηλοτερο μερος του σκαφους, για να μην φαινεται ετσι το κενο.  Και δευτερο σου εχω γραψει την γνωμη μου τα τρια κομματια στο καπακι σε αλλο θεμα, αφου ομως ηθελες να τα βαλεις ε βαλτα τουλαχιστον με συμμετρικες τις κολλησεις πανω στο σκαφος! η μια ειναι πανω στο αριστερο ματι και η αλλη πιο δεξια απο το δεξι! γιατι?  αφου θες να κανεις καπακι με περισσοτερες απο μια κολλησεις για μενα θα επρεπε να βαλεις τεσσερα κομματια.  μια κολληση στη μεση οπως πρεπει και οι αλλες δυο θα σου βγαιναν κοντα στις ακρες στο πιο φαρδυ μερος του σκαφους. Με αυτο το τροπο και δεν θα φαινονταν ασχημα και θα απεφευγες να πεσουν στο λεπτοτερο σημειο του καπακιου.

οσο για τον φιλο Βουλις 13 δεν νομιζω οτι προσπαθησε με καποιο τροπο να σε προσβαλει σε κατι! απλα τελευταια πανε τρια τρια τα μαυρα φιδια δες αντωνη βαγγελη και φωτη για παραδειγμα!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ john. ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ν Α ΦΕΝΑΙΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΑ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΓΩΡΑΣΤΗΣ ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!
Υ.Γ. ΟΠΟΙΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΕΙΑ. (ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ) ΤΗΛ. 6949407148

mpouzoukimaker1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 01, 2013, 04:39:58 μμ »
Γεια σου Μανολη μερακλη!!!

Μανόλης Παντερής

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 01, 2013, 05:02:04 μμ »
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!

Ramon

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ελια
  • Αριθμός κατασκευών: 11
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 01, 2013, 06:01:25 μμ »

Eισαι μορτης ρε....... Παλι καλα που εχουμε τον Κωστα εδω μεσα....
Δε χωρανε τσαμπουκαδες μεταξυ μερακληδων, ροκαδων και ρεμπετων.....Οι υπολοιποι ειναι κουτσαβακια....
Μανωλη μπραβο, ειναι πανεμορφο το οργανο αν και δεν εχω σχετικες γνωσεις.
Keep on drumming.

Μανόλης Παντερής

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 01, 2013, 06:34:41 μμ »
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ Ramon. ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα απλά και όμορφα που μπορούμε να βρούμε και στον μαχαλά μας.
  • Αριθμός κατασκευών: -
  • Περιοχή: Αθήνα.
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 01, 2013, 06:52:46 μμ »
Πολύ προτότυπη λύρα Μανώλη,και ωραίο σχέδιο.
Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 01, 2013, 06:54:38 μμ »
Μπράβο Μανώλη !!!!!! Πολύ όμορφη δουλειά. Και μην τσαντίζεσαι φίλε μου. Δεν υπάρχει λόγος.
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

Μανόλης Παντερής

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 01, 2013, 07:05:09 μμ »
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ Vagge.  ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!! ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 01, 2013, 10:23:35 μμ »
Μανόλη πολύ όμορφη λύρα.
Μου αρέσουν πάρα πολύ τα μάτια της και το βέγγε γύρω τους.
Δίνουν ένα τονο πολύ διαφορετικο.

Μανόλης Παντερής

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 01, 2013, 10:28:03 μμ »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!

BOULIS13

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: kung-fu - street fight - ελληνορωμαϊκη
  • Αριθμός κατασκευών: 7*1/2
κύριε ταξιτζή....ν΄αφήσω δυό πίτσες κ΄εφτά μπύρες στο πίσω κάθισμα;..   :-[ :-[ :-[

Tags: