Μανωλη ωραιο το λυρακι σου, ομως υπαρχουν καναδυο πραγματα που μπορουσαν να ειναι καλυτερα. αφου επελεξες να μην βαλεις χορδοδετη, κατα την γνωμη μου θα επρεπε τα φιλετα βεγγε να ερθουν και να κλεισουν στο χαμηλοτερο μερος του σκαφους, για να μην φαινεται ετσι το κενο. Και δευτερο σου εχω γραψει την γνωμη μου τα τρια κομματια στο καπακι σε αλλο θεμα, αφου ομως ηθελες να τα βαλεις ε βαλτα τουλαχιστον με συμμετρικες τις κολλησεις πανω στο σκαφος! η μια ειναι πανω στο αριστερο ματι και η αλλη πιο δεξια απο το δεξι! γιατι? αφου θες να κανεις καπακι με περισσοτερες απο μια κολλησεις για μενα θα επρεπε να βαλεις τεσσερα κομματια. μια κολληση στη μεση οπως πρεπει και οι αλλες δυο θα σου βγαιναν κοντα στις ακρες στο πιο φαρδυ μερος του σκαφους. Με αυτο το τροπο και δεν θα φαινονταν ασχημα και θα απεφευγες να πεσουν στο λεπτοτερο σημειο του καπακιου.
οσο για τον φιλο Βουλις 13 δεν νομιζω οτι προσπαθησε με καποιο τροπο να σε προσβαλει σε κατι! απλα τελευταια πανε τρια τρια τα μαυρα φιδια δες αντωνη βαγγελη και φωτη για παραδειγμα!