Αποστολέας Θέμα: Μήπως Αυτός Είναι ο Ηγέτης που Αναζητάμε;  (Αναγνώστηκε 10262 φορές)

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
Μήπως Αυτός Είναι ο Ηγέτης που Αναζητάμε;
« στις: Απριλίου 27, 2013, 02:53:06 πμ »
Αφήστε τις οργανοκατασκευές για 1 ώρα και δείτε την ομιλία ενός πραγματικού Έλληνα. Και μετά το συζητάμε.

http://www.katohika.gr/2013/04/imilia-fragou-gia-thraki-kai-proklisis.html

Δημητρης Βλαχος

• Full Member
  • Αριθμός κατασκευών: 3
Απ: Μήπως Αυτός Είναι ο Ηγέτης που Αναζητάμε;
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 27, 2013, 11:00:43 πμ »
Απο τα λαμογια της βουλης καλυτερος φενεται αλλα στα λογια ολοι καλοι ειναι φιλε τριανταφυλε. Αν και απο οτι ειδα το βιογραφικο του ειναι βαρυ και φενεται πολυ πιο ενταξει απο τους δηθεν εθνοπατερες!!!Για δειτε και αυτο με τον Σημιτη!http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1479MVyzjJ4

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 27, 2013, 12:50:39 μμ »

θα μπορουσε.    υπαρχουν και αλλοι σκεπτομενοι Ελληνες, δεν ειναι ολλοι λαμογια σαν και αυτο που φαινεται στο βιντεο του φιλου Δ.Βλαχου.   δεν σχολιαζω την ομηλια του κυριου Φραγκου αν και η θητεια μου ηταν σε Ξανθη-Διδυμοτειχο-Μεγα Δερειο-Φερες-Πεπλο-Κηπους-Γεμιστη!  οποτε ειδα ακουσα γνωρισα πολλα απο αυτα απο κοντα! αυτο που θελω να σχολιασω ομως ειναι αυτον τον δημητρη που εχει κανει το σχολιο για το βιντεο απο κατω.  "αδελφε μετα απο οτι ακουσες, το μονο που ειχες να σχολιασεις ειναι οτι ο ανθρωπος αυτος ειναι γουρουνι στρατιωτικος" μηπως δεν το παρακολουθησε καν το βιντεο και εγραψε το σχολιο του ορμομενος μονο και μονο απο την φωτογραφια του κ.Φραγκου με την στολη?[/font][/size]

tasarosrock (tasos kar)

• Sr. Member
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 27, 2013, 04:21:49 μμ »
ο καθένας έχει τις απόψεις του και καλά κάνει και δεν επιθυμώ να μην τις έχει . και λέει αρκετά σωστά γεγονότα και προβλήματα κατα την κρίση μου. αλλά ρωτώ γιατί δεν καταλαβαίνω και πολλά . με ορθοδοξία και στρατο σημαία  θα πάμε σε κάτι καλύτερο ? εκτός και αν παρεξήγησα τον άνθρωπο και δεν κατάλαβα καλά.

BOULIS13

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: kung-fu - street fight - ελληνορωμαϊκη
  • Αριθμός κατασκευών: 7*1/2
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 27, 2013, 04:51:58 μμ »
σίγουρα ξέρει πολλά περισσότερα απο τον οποιο τρέχοντα πολιτικό.......
...σίγουρα οι επιλογές που θα έκανε στη θέση τους θα ήταν σωστότερες (δεν γευμάτισε ακόμα με τραπεζίτες)...
..σίγουρα θα του έδινα το πορτοφόλι μου να το φυλάει (δεν ισχύει για πολλούς άλλους κουστουμάτους).....
...αλλά δεν μετράει ψήφους πριν μιλήσει....

"γηραιά κυρία πλησιάζει υποψήφιο αμερικάνο πρόεδρο (το Ρούσβελτ αν θυμάμαι καλά) και του λέει:
-Ολοι οι συνετοί και μορφωμένοι αμερικάνοι είναι μαζί σας ,
...ο υποψήφιος φανερά ενοχλημένος της λεει:
-....μα θέλω τουλάχιστον 51% για να κυβερνήσω κυρία μου.

συνεπώς οι ψήφοι των "τρελλών" και των αγράμματων ειναι εξ΄ίσου χρήσιμες.....
ειναι ένα απο τα μειονέκτηματα  της ψευτοδημοκρατίας που έχουν πασσάρει σε όλη την υφήλιο
να σας θυμίσω ότι επι Περικλή , Θεμιστοκλή ........στην μόνη δημοκρατία που υπήρξε (καμμιά 50αριά χρονάκια ήταν όλα κι όλα), οι "διοικούντες"  επιλέγονταν με κλήρωση ....ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΟ....
μετά ήρθε ο πελλοπονησιάκος και οι "μακεδόνες"  (σε εισαγωγικά διότι μετα τους δύο γνωστούς ακολούθησαν οι διάδοχοί τους.....μην διαβάσετε γι αυτούς αν δεν έχετε γερό στομάχι ).....
......βασιλιάδες ....τύρρανοι.....ολιγαρχίες....στρατοκρατίες εν ολιγοίς.........και ουδείς ξαναείδε "υπαρκτή δημοκρατία"...

...είναι ένας πιθανός λόγος για τον οποίο μελετήθηκε πολύ αυτη η δημοκρατία  των 50 χρόνων....
πρέπει να μελετάς πολύ τον εχθρό σου .....μήπως και επαναληφθει.........όποιος κατάλαβε....κατάλαβε

ο στρατηγός του βίντεο θα ήταν και πάλι στρατηγός στην αρχαία Αθήνα (γι αυτούς δεν είχε κλήρωση)......
αλλά για δικαστής ή "υπουργός" θα ήθελε πολύ τύχη στο ζάρι......
δημοκρατία και στρατηγοί δεν πάνε μαζί μάλλον .........

ΥΓ ακούω το βίντεο μιά ώρα τώρα και γράφω ότι μου κατέβει....μην απαντάτε.....δεν αλλάζει τίποτα...
..το γιό μου με 19,8 τον ετοιμάζω για γκαρσόνι ......οι αγράμματοι και οι τρελλοί "κανονίζουν" το μέλλον του ...

...επειδήήήήήήήή...."η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα" ....... ή μεγαλύτερη παπάρα που έχει ακουστέί....

....μη βάζετε τέτοια θέματα ρε παιδιά.......παίζουμε με τα ξυλάκια για να ξεχνάμε τον πόνο μας......τι μας τον θυμίζετε πάλι...

κύριε ταξιτζή....ν΄αφήσω δυό πίτσες κ΄εφτά μπύρες στο πίσω κάθισμα;..   :-[ :-[ :-[

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 28, 2013, 12:25:52 πμ »
Θα διακινδυνεύσω να εξηγήσω γιατί με εντυπωσίασε η ομιλία του Φράγκου Φραγκούλη.

Κατ' αρχάς σχεδόν σ' όλη την ομιλία του μιλούσε για συγκεκριμένα λάθη (και μάλιστα αυτοσαρκαζόμενος) και όχι για το αόριστο "κάναμε και λάθη" που αμολάνε οι πολιτικάντηδες της εποχής μας (Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου και τώρα Σαμαράς) απλώς και μόνο να αποσείσουν τις ευθύνες από πάνω τους και τελικώς να μας στραβώσουν με μια δήθεν αυτοκριτική.

Μίλησε με συγκεκριμένα στοιχεία (επειδή προέρχομαι απ' τον ίδιο χώρο τα γνώριζα εδώ και χρόνια τα περισσότερα που είπε) για την Τουρκία χωρίς περιστροφές. Το λέω αυτό γιατί οι σχέσεις μας με την Τουρκία (ένα κράτος με γυάλινα πόδια) είναι τις περισσοτερες φορές η αφορμή για τα ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα που μας γονάτισαν.

Μπορεί να μίλησε για ένα συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο, τη Θράκη, και για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, της μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά μέσω αυτού συμπεριέλαβε σχεδόν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Και κατά περίεργο τρόπο άκουσα και μια πολύ απλή λύση που πολλοί αναρωτηθήκαμε στην αρχή αυτού του ορυμαγδού γιατί δεν την επιχείρησε κανείς: ένα εσωτερικό δάνειο 100 δισ. ευρώ (έστω και με εγγύηση προς τους πολίτες-δανειστές μέρους της κρατικής περιουσίας λέω εγώ αντί να την προσφέρουμε αντί πινακίου φακής στους ξένους).

Όσον αφορά τη θρησκεία, καλώς ή κακώς, είναι ένας πολύ συνεκτικός δεσμός του έθνους μας. Και πάλι καλώς ή κακώς μέσω των δομών της μπορούμε να ασκούμε μέχρι και εξωτερική πολιτική σε πολύ ευαίσθητες περιοχές ανά την υφήλιο.

Για το στρατό που μίλησε και τον ξέρει πολύ καλώς, δυστυχώς έχει απόλυτο δίκιο. Πόσοι από εμάς δεν έχουμε οδηγήσει αυτοκίνητο σε δρόμους που φτιάχτηκαν επί δικτατορίας από τη ΜΟΜΑ και αν εξαιρέσουμε τις πολλές στροφές, το οδόστρωμα είναι ακόμα και σήμερα σε εξαιρετική κατάσταση. Θέλω να πω ότι ο στρατός σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να δώσει λύσεις εκεί που όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Τώρα φίλε Μπούλη (ειλικρινώς εκτιμώ πολύ και τις γνώσεις και το χιούμορ σου) οι διαμάχες των επιγόνων του Αλεξάνδρου θα μπορούσαν να ήταν μια από τις αιτίες αφανισμού του έθνους μας. Οι άλλες τρεις ήταν ο διαρκής πόλεμος Αθηναίων-Σπαρτιατών (ο Πελοπονησιακός Πόλεμος που λες και συ) στην αρχαιότητα, η παπαδοκρατία του Βυζαντίου και η Μικρασιατική καταστροφή. Ακόμα και μία εκ των τεσσάρων αυτών περιπτώσεων ήταν αρκετή για τον αφανισμό άλλων εθνών στο παρελθόν. Εμείς αντέξαμε τέσσερεις και ακόμα επιζούμε ως έθνος, αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες δεν είμαστε ένα "κοινό" έθνος.

Η τοποθέτησή σου τώρα για τό ότι όλα αυτά τα λέει επειδή δε ζητάει ψήφους (για την ώρα) είναι σωστή. Εδώ όμως πρέπει να μπει η δική μας λογική και να εκλέξουμε τέτοιους ανθρώπους την επόμενη φορά χωρίς όμως να τους αναγκάσουμε να διολισθήσουν στις πρακτικές της συνδιαλλαγής αλλά να τους αφήσουμε να κάνουν το καθήκον τους για το συνολικό κοινό καλό, απερίσπαστοι από δικά μας μικροσυμφέροντα.

Όσον αφορά τη Δημοκρατία, αν και στην αρχαία Αθήνα μπορεί να κληρώνονταν οι διοικούντες από ένα σύνολο αποτελούμενο εκ των αξιότερων, έστω και εκ των υστέρων έπρεπε να λάβουν την αποδοχή απ' την εκκλησία του Δήμου. Και μπορεί όπως λες στρατηγοί και Δημοκρατία να μην πάνε μαζί, δεν είναι λίγες οι φορές που στρατηγοί έβγαλαν απ' το "αδιέξοδο" τη Δημοκρατία ακόμα και στην αρχαία Αθήνα.

Τέλος πάντων ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτήν την ομιλία ώστε να τη συγκρίνουμε με οποιαδήποτε κάποιου γνωστού ή άγνωστου πολιτικάντη.

Υ.Γ. Τι να κάνω ρε φίλε που όταν όπου και να γυρίσεις να κοιτάξεις βλέπεις την καταστροφή και με τα "ξυλάκια" ν' ασχολούμαι δεν ξεχνιέμαι.

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα απλά και όμορφα που μπορούμε να βρούμε και στον μαχαλά μας.
  • Αριθμός κατασκευών: -
  • Περιοχή: Αθήνα.
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 28, 2013, 02:59:04 πμ »
Μπράβο ΚΟΥΡΕ,εγώ προέρχομαι από τα 25 εκατομύρια του ΠΌΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ που εκεί υπήρχαν ΕΛΛΗΝΕΣ εδώ και 3000(μάλλον πολύ παραπάνω) και οι μογκόλοι μαζί με κάποιους άλλους κάναν ότι κάναν δηλαδή ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ δυστηχώς για αυτούς όμως υπάρχουμαι ακόμα και  πρέπει να συνεχίσουμαι να υπάρχουμαι, μπορώ να γράψω πολλά ακόμα, αλλά θα γράψω μόνο αυτό ΚΛΕΊΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΛΕΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ ΚΟΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ.
Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

chris

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 28, 2013, 01:39:43 μμ »
Σωστός τριαντάφυλλε

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 28, 2013, 03:24:07 μμ »
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΗΓΕΤΕΣ, ΣΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ( ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ) ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟ, ΑΝΩΡΙΜΟ,ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ. ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΨΙΦΗΖΩ ΚΑΝ( ΑΔΕΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΡΙΧΝΩ)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ. ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑ@@@@@@ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..............ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ  ΤΟΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 1300e  ( ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΑ ΚΑΙ ΞΕΜΑ  ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ).
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ .....ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ 12 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΒΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.....ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.........ΕΝΑ ΑΡ@@@@ ΚΑΙ ΜΙΣΟ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΓΑ@@@@@ ΣΤ ΑΠΟΔΗΤΙΡΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ........................................
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 28, 2013, 08:45:09 μμ από Κούρος »
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

BOULIS13

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: kung-fu - street fight - ελληνορωμαϊκη
  • Αριθμός κατασκευών: 7*1/2
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 28, 2013, 03:58:40 μμ »
.......οι διαμάχες των επιγόνων του Αλεξάνδρου θα μπορούσαν να ήταν μια από τις αιτίες αφανισμού του έθνους μας. Οι άλλες τρεις ήταν ο διαρκής πόλεμος Αθηναίων-Σπαρτιατών (ο Πελοπονησιακός Πόλεμος που λες και συ) στην αρχαιότητα, η παπαδοκρατία του Βυζαντίου και η Μικρασιατική καταστροφή. Ακόμα και μία εκ των τεσσάρων αυτών περιπτώσεων ήταν αρκετή για τον αφανισμό άλλων εθνών στο παρελθόν. Εμείς αντέξαμε τέσσερεις και ακόμα επιζούμε ως έθνος, αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες δεν είμαστε ένα "κοινό" έθνος.

......έτσι που τα έβαλες μαζεμένα όλα τα δεινά τρόμαξα......δεν τα θεώρησα ποτέ συνδιασμένα....
......το συμπέρασμα και η σύγκριση δίκαια και αυτονόητα......
......ρε λες να ζήσουμε.....;;;;;.
......πάντως δε θα με χάλαγε ένα καφενεδάκι στο Τορόντο ..... για κάθε ενδεχόμενο......
......κι αν κάνω και "βραδιές μπαγλαμά" ξέρω που θα βρω.......

....μ΄αρέσει που δεν έβαλες τα "400 χρόνια σκλαβιάς" ...... και καλά έκανες....ούτε εγώ θα τα ανέφερα...
....άλλο τουρκοκρατία.....αλλο η Μικρασιατική.......άλλο σουλτάνος.......αλλο Κεμάλ.....
....άσε που κάποιοι πέρασαν πολύ καλά στα "400 χρόνια σκλαβιάς".......μετά έγιναν αγωνιστές βέβαια......
κύριε ταξιτζή....ν΄αφήσω δυό πίτσες κ΄εφτά μπύρες στο πίσω κάθισμα;..   :-[ :-[ :-[

tasarosrock (tasos kar)

• Sr. Member
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 28, 2013, 04:44:20 μμ »
καθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν.
 θα συμφωνήσω με το κώστα. οικογένεια (όχι απαραίτητα με δεσμούς αίματος.ο καθένας ορίζει την οικογένεια διαφορετικά ) . ολοι οι άλλοι σε μεγάλη αποσταση . και αυτή είναι και η λύση . γειτονιά γειτονιά.γιατί με αυτούς μεγάλωσαμε και ξέρεις ποιοι είναι και πως έχουν ξηγηθεί στα δύσκολα και στα εύκολα.όχι ότι δεν μπορώ να βγώ γελασμένος αλλά πιο δύσκολο απο το να εμπιστευτώ τον κάθε κύριο φράγκο που δεν τον έχω ματαδεί . απέναντι στις συμμορίες τους οι δικές μας.
ποιο έθνος και ποιά θρησκεία ? τι ορίζεται έθνος σήμερα ?

"Όσον αφορά τη θρησκεία, καλώς ή κακώς, είναι ένας πολύ συνεκτικός δεσμός του έθνους μας. Και πάλι καλώς ή κακώς μέσω των δομών της μπορούμε να ασκούμε μέχρι και εξωτερική πολιτική σε πολύ ευαίσθητες περιοχές ανά την υφήλιο."

αν είναι κακώς (πολύ κακώς για τη δικία μου άποψη) θα έπρεπε να μην είναι ενας πολύ συνεκτικός δεσμός. και αν μέσω των δομών της κάνουμς εξωτερική πολιτική , είμαστε απαράδεκτοι για να το πώ κοσμια. τι σχέση έχει ο θεός με την εξωτερική πολιτική. καμία . η θρησκεία είναι η λατρεία του θεού και δεν θα πρεπε να είναι τίποτα άλλο. και δυστυχώς είναι όλα τάλλα εκτός απο αυτό. για αυτό και είναι τόσο απεχθής απο σημαντικό κομμάτι του ελληνικού πλυθησμού.

φίλε νίκο θα ήθελα πάρα πολύ κάποιες  πληροφορίες (όχι του μα λιακόπολου ) ιατρικές
για το ποιο είναι το ελληνικό γονίδιο.   δώσε μας κανένα γνώρισμα . πχ τρίχες στη πλάτη , μεγάλα δάκτυλα, τι επηρεάζει ? τη σκέψη ? το φιλότιμο ? κάτι για να καταλάβω τι έννοείς. φαντάζομαι το λές μεταφορικά.  πέρα απο την πλάκα όμως φαντάζομαι το λές μεταφορικά και εννοείς κάποια γνωρίσματα του χαρακτήρα που είχαν οι κατοικοι της ελλάδας παλαιότερα και που κάποια απο αυτά βρίσκονται ακόμα σε μερικούς.κυρίως πρόσφυγες? 

θα συμφωνήσω όμως μαζί σου 3000% . κλείστε τηλεοράσεις.και ίσως κάτι μικρό να αλλάξει.

οσο για τους ηγέτες. ο καθένας πρέπει να είναι ηγέτης του ευατού του και κανενός άλλου. άν δεν καταλαβαίνει κάποιος , μόνο πρόβατο μπορεί να γίνει στις ορέξεις του κάθε λαοπλάνου.

τα χει πεί και ο ζώρζ ο πιλάλας πιο παλιά.
-κι αν γίνει κανας πόλεμος ?
-ε και δεν χαίρεσαι η δουλειά σου είναι
-κι η πατρίδα ????
-δεν είμαι απο δώ, είμαι απ τα λιόσα.....   

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ.

πάντα φιλικά. οι απόψεις μου δεν διεκδικούν το αλλάθητο και δεσμεύομαι να αναθεωρήσω αν πεισθώ για κάτι διαφορετικο.

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 28, 2013, 06:47:17 μμ »
Προερχόμενος από την ίδια "επαγγελματική ομάδα" με το κ. Φράγκο δεν θα τοποθετηθώ επί της ουσίας γιατί μπορεί να κατηγορηθώ ότι διάκειμαι ευνοϊκά απέναντί του, απλά και μόνο λόγω αυτής της "συγγένειας".
Δύο πράγματα θέλω μόνο να πω. Το πρώτο είναι ότι, παρότι από διαφορετικό σώμα είχα ακούσει ότι ήταν στρατηγός με αρχ@@@@ και όχι αρχ@@@@ στρατηγός. Και το δεύτερο είναι ότι συμφωνώ με το "στρατηγοί και Δημοκρατία δεν πάνε μαζί" με την έννοια που του δίνετε. Όταν όμως ο στρατηγός αποστρατεύεται γίνεται ένας πολίτης όπως όλοι οι άλλοι και το σύνταγμά μας του δίνει όλα τα δικαιώματα που έχουν οι υπόλοιποι πολίτες, μέσα σε αυτά και να θέσει υποψηφιότητα και να κριθεί από τον Λαό.
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

ioannis

• Jr. Member
  • **
    • www.bulgariviolins.gr
  • Αγαπημένο ξύλο: maplewood
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 28, 2013, 08:06:53 μμ »
ΑΓΟΡΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ....
ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΑΣΑ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ-Ε Λ Λ Α Δ Α  Τ Ο  Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ο  Σ Ο Υ -
ΘΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ   Π Α Λ Ι   ΤΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ
             - Χ Ω Ρ Ι Σ  Α Λ Λ Α   Λ Ο Γ Ι Α -

chris

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 28, 2013, 09:48:16 μμ »
πολύ σωστά Ευάγγελε αυτό  πού λές είναι αληθές

ΚαΠα

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 28, 2013, 10:17:55 μμ »
Αγαπητοί φίλοι αν το παρόν φόρουμ έχει συμβάλει σε κάτι, αυτό είναι η μεγάλη διάθεση όλων των μελών να βάλουν το λιθαράκι τους να πάει μπροστά η γνώση και η εμπειρία για τις οργανοκατασκευές.  Χωρίς αντιπαραθέσεις, χωρίς εξυπνάκηδες και ξερόλες, οι πάντες ξεκινάνε από την βασική αρχή ότι "αυτά που γνωρίζω είναι ελάχιστα - ένας κόκκος άμμου - μπροστά στο χάος της γνώσης και της εμπειρίας που υπάρχει συνολικά. Αλλά αυτό το λίγο που γνωρίζω ας το καταθέσω προς όφελος όλων".

Με αυτή την αρχή που όλοι την θεωρούμε τόσο απλή, το μικρό τούτο φόρουμ στο οποίο συμμετέχουμε δίνει μαθήματα πως θα πρέπει να φέρεται μια κοινωνία και στην ουσία κάνει κάτι "επαναστατικό" σε σχέση με την πλειοψηφία της ελληνική κοινωνία. Ναι! Ναι! "Επαναστατικό" εντός αλλά και εκτός εισαγωγικών.

Αυτό που λείπει από την χώρα μας δεν είναι οι ηγέτες! Τους χορτάσαμε και αυτούς. Αυτό που λείπει, είναι η συλλογικότητα. Όχι η συλλογικότητα των συνδικάτων και των κομμάτων. Αλλά η επιθυμία του καθενός από μας "να σώσει την Ελλάδα". Τρελλός δεν είμαι. Προφανώς κανένας δεν θα σώσει μόνος του την χώρα, αλλά η διάθεση αυτή είναι που θα την πάει μπροστά. Το ενδιαφέρον για τον διπλανό μας και για το κοινό καλό.

Στην πορεία θα βρεθούν και οι ηγέτες. Το να ψάχνουμε να βρούμε ηγέτες για να σώσουν τη χώρα, νομίζω ότι είναι ένα καλό άλλοθι για όλους μας. Ωραία δικαιολογία. Αφού δεν έχουμε ηγέτες .... εγώ μωρέ θα σώσω την Ελλάδα;;;; Και στη χειρότερη εκδοχή την βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια "Άσε ρε δικέ μου! Φάε ότι μπορείς, Κοίτα την πάρτη σου! Δεν βλέπεις γύρω σου τι γίνεται;" Μη μου πείτε; Το έχουμε ακούσει όλοι μας, όχι μόνο από τους βολεμένους, τους τεμπέληδες, τους οσφυοκάμπτες, τους γλύφτες, τα τρωκτικά κτλ, κτλ, αλλά και από τους κοντινούς μας, τους φίλους μας και τελικά την πλειοψηφία της κοινωνίας.

Ζητώ συγγνώμη γιατί ήδη έγραψα πολλά και τα κατεβατά στην οθόνη δεν διαβάζονται. Με την ανοχή σας ας πω και κάτι παραπάνω.

Τι χρειάζεται λοιπόν; Μα αυτό που κάνουν τα μέλη του φόρουμ, αλλά σε όλους τους τομείς της Ελληνική κοινωνίας. Δηλαδή: Ένας κόκκος άμμου από τον καθένα μας στην κοινή μας υπόθεση για την σωτηρία της πατρίδας, στην κοινή μας μοίρα. Τίποτε παραπάνω. Ο καθένας εκεί που μπορεί και όσο μπορεί. Αλλά όλοι μαζί για το κοινό καλό. Αλλά ας το κάνουμε επιτέλους! Αυτό το μικρό το ασήμαντο - τον κόκκο άμμου- ας τον καταθέσει ο καθένας μας. Τον ηγέτη για τα μεγάλα και εθνικά, θα τον βγάλει η ίδια η ζωή. Και δεν θάναι απαραίτητα Στρατηγός ή Βουλευτής ή ...ή...... Μπορεί να είναι και κάποιος από μας που θα έχει αποδείξει στην πράξη ότι κάτι έχει μέσα στα παντελόνια του.
Blog "ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΙ" http://greekluthiers.wordpress.com/
Blog "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΣ" http://organopoios.wordpress.com/

Tags: