Χαιρετώ την μεγάλη παρέα,μήπως μπορείτε να μου πείτε όταν σφηνώνουμαι τα τάστα είται αυτά είναι χοντρά ή ψιλά,με δόντι ή χωρίς δόντι,μαλακά ή σκληρά,πώς αποφεύγουμαι στείς άκρες από το κάθετο μέρος που σφηνώνει,να στραβώνει στήν άκρη και φαίνεται είτε δεξιό είται αρίστερό,είτε τελείως στραβοβαλμένο,Γιατί συμβαίνει αυτό και βέβαια το χάραγμα υποδοχής του τάστου το κάνω ίσιο,μήπως φταίει το κόψιμο με τον κόφτη τάστου, που το κόβω σύριζα με την πλάκα της ταστιέρας και στραβώνει από την πίεση του κόφτη.
Κάπου άκουσα ότι πρέπει να αφήνουμαι 2 χιλ. παραπάνω τάστο και μετά να τα λιμάρουμαι με λίμα για να αποφεύγουμαι το στράβομα που φαίνεται στα πλάγια,φυσικά δεν συμβαίνει αυτό σε όλα τα τάστα.
Τελικά τι ισχύει για να έχουμαι την καθετότητα σε όλο το μήκος του τάστου και να φαίνεται και σωστό και να είναι και σωστό,αυτά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.