Άντε και τελειώνουμε ..... λίγη υπομονή ακόμα.....
ετοιμασία για το χείλος ... 3μμ βάθος ... της βάσης των μαγνητών....

....και ιδού....το θάυμα του ρούτερ....

ετοιμασία για το ένθετο παλίσανδρου κάτω απο τη γεφυρα.....έδραση...

Οδηγος....

...και τελος....i love you router.....

Ηλεκτρονικα......telecaster με volume και blend …..αρχικα..

...πρόσθεσα και ένα DPDT για σειριακο-παράλληλο......έτσι για το μπέρδεμα....και το ράβε-ξήλωνε .....

...η τελειοτητα δεν κρύβεται....made in Japan....

..γεφυρα και neck plate (λαιμοσφικτήρι;;..... γραβάτα;

Δοκιμές με ότι γυαλιστικά έιχα.....το brasso μάλλον μούφα.....δούλεια μάλλον έκαναν το κίτρινο scratch out (υπάρχει παντού) , και το μπλε CHROOM (αυτο είναι για εξατμίσεις ..... μάλλον υπάρχει όπου έχει Harley)….

…και αυτή είναι η αξιολύπητη κατάσταση στην οποία έφτασα μετά απο τρεις χρωστικές νερού και τρία τριψίματα αναίρεσης (όσο γινόταν) , δεν βάζω φωτο απο τα άλλα τρία περάσματα χρωστικής ..... ντρέπομαι.....κάτι κοκκινομώβ....κάτι κοκκινοκίτρινα.....τίποτα δεν «καθόταν» καλά ...

..μάλλον επειδή ο πάγκος κουζίνας ήταν επικολλητά κομμάτια των 10 εκ. περίπου, κάθε κομμάτι τραβάει το χρώμα διαφορετικά.....οτιδήπότε ανοιχτόχρωμο δεν έχει ομοιογένεια .... ούτε στο «γενικό» χρώμα , ούτε στο πώς φαίνονταν τα νερά.....
Συμπέρασμα......σκούρα ξυλέ απόχρωση .... και τέλος....το γυαλόχαρτό του....
Το μανίκι θα μπορούσε να ήταν σε καλύτερη μοίρα .... αλλά μου ήρθε να του ρίξω μαύρη χρωστική για να φανούν τα νερά.....ποια νερά το κέρατό μου;;;....αφού δεν είχε νερά....

Μετά πολύ γιαλόχαρτο ήρθε σε μιά κατάσταση....... «μόλις με βρήκαν πεταμένο στη χωματερή»..... ή «το αφεντικό με ξέχασε μέσα στο φούρνο»...
....και εκεί το σταματάω....βαρέθηκα τη σκόνη
...μετά 7-8 χέρια λάδι όμως θα γίνουν λουστρίνια ..... τα έρμα....
...στην έκθεση θα έχει βραβείο για το χειρότερο βάψιμο;;;;..
...καλά ... μαλώστε εσείς για το καλύτερο βάψιμο.....εγώ είμαι σίγουρα στα μετάλια