....και κόλλα και βίδες......η σιγουριά δεν έβλαψε ποτέ....

μετατροπή σε επτάχορδη άκυρώθηκε ....μετατρέπεται η γέφυρα....τα βαγονάκια ήταν στα 10,8μμ......τρίφτηκαν και πήγαν στα 10μμ..... alla telecaster……μιλάμε για τρελλό shredding....

….πρώτη απόπειρα στραβοτρυπήθηκε......δεύτερη καλή , αλλά έκοψα τις στραβοτρυπημένες γωνίες μπροστά.....Τρίτη και φαρμακερή......με το τρίτο και τελευταίο λαμάκι......απο φωτοτυπικο 20ετίας.....
Αν γυαλιστεί με 1000΄΄αρι και κρέμα θα γίνει νίκελ ΑΑΑ.....λεμε τωρα...
...όλα τα΄χε η Μαριορή .....έχει κι έβενο στην κεφαλή....κάπου ξέμεινε κι είπα να το βάλω...

η τρύπα στην κορυφή είναι για την κρεμάστρα....
...αυτό θα γίνει neck plate…..ελπίζω....

....και το κολπάκι με τον πείρο για τις διαμπερείς τρύπες.....στην περίπτωση μου δεν πολυχρειαζόταν αφού και η χειροποίητη γέφυρα δεν είχε σουπερ ευθυγραμμισμένες τρύπες.....θα μπορούσα να τρυπήσω απο την μιά μεριά και τέρμα......αλλά ήθελα να δοκιμάσω τη διαδικασία.....

....δοκιμή stain…..το καφετάκι στη μεσή και δεξιά είναι ζουμί απο συρματάκι σε ξύδι......η γνωστή και μη εξαιρετέα «εβενοποίηση».......κάθισε πολύ καλά στην οξυά......λέω να κάνω το μανίκι έτσι, και άν πάει καλά και στο σώμα.......

Το τμήμα σχεδιασμού συνεχίζει με πρωτοποριακές μεθόδους......ένα βημα μπρός , δύο πίσω......στο βάθος οδοντογλυφίδες για μπούκωμα.....ξέφυγε ή γεφυρα καναδυό χιλιοστά δεξιά......

Εδω δύο μονοί απο «φατ-στρατ».....(10 ευρούλια).....ο ένας «κοιτάει» βορρά ... ο άλλος «νότο»......για τα «τυλίγματα» δεν το έψαξα.....δεν ξέρω άν είναι RPRW……

…….αν μπορέσω να τους βάλω «humbuking» .... με volume , blend , και ένα διακοπτάκι on-off- on για series-parallel θα ζητήσω το διδακτορικό μου απο τον admin…
…και τέλος .... πριν μισή ώρα.....μες΄τη μαύρη νύχτα.....τρύπα μαγνητών.....

....χωράει και τον EMG 808 ….για παν ενδεχόμενο.......λαϊκο ... εθνικό....πρωτοχρονιάτικο....

...ειναι απίστευτο .... αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα.....ρε μπας και βγεί όργανο στο τέλος???