Φίλε Χρήστο. Με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπό σου, ο οποίος είναι ο ίδιος ακριβώς με αυτόν που τρέφω σε κάθε μέλος αυτού του φόρουμ, ξεκαθαρίζω ότι σε καμμία περίπτωση δεν είχα πρόθεση να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου και δεν θα μπω σε αντιπαράθεση. Και αυτό γιατί αν κάτι με κάνει να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου σε αυτό το φόρουμ, είναι ότι υπάρχει ένα πάρα πολύ καλό κλίμα, χωρίς ολοκληρωτικές απόψεις και συμπεριφορές, με ισότιμα μέλη, χωρίς ιερές αγελάδες που δεν πρέπει να θιγούν και με ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων.
Έχοντας υπόψη μου αυτά που προείπα και πιθανώς έχοντας παρεξηγήσει τον τρόπο που εξέφρασες την άποψη σου και κυρίως κάποιες εκφράσεις σου, πήρα το θάρρος να εξηγήσω γενικώς τι εγώ θεωρώ θεωρία και κάποιες άλλες γενικές και όχι εξειδικευμένες απόψεις (γιατί κι εγώ δεν είμαι καμμία αυθεντία, ένας ερασιτέχνης είμαι που ουσιαστικά τώρα ξεκινάει), με σκοπό να εξομαλύνουμε και να επεξηγήσουμε κάποια πράγματα. Στην ουσία αν ξαναδιαβάσεις αυτά που έγραψα δεν διαφωνούμε. Για εμένα αυτό που έχει σημασία είναι να κρατήσουμε αυτό το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στο φόρουμ.
Με σεβασμό Βαγγέλης