Αποστολέας Θέμα: ετοιμα σκαφη  (Αναγνώστηκε 10031 φορές)

theodoropoulos

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Padauk
Απ: ετοιμα σκαφη
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 11, 2011, 10:24:05 πμ »
ναι οντως το ιντερνετ ειναι τρομερο εργαλειο..ειδικα με τα φορουμ εχεις φοβερες δυνατοτητες....εγω οτι προβλημα και αν εχω τα ποσταρω και εχω γνωμες που με βοηθανε...
λοιπον για το βεγκε δεν το εχω δουλεψει με αυτα τα εργαλεια,αλλα οντως σε καρφωνει με το παραμικρο....και ειναι..αυτο που ειναι....ειχα φαει το κοσμο να ρωταω την γνωμη τους για δουγιες με βεγγε και μου λεγαν ολοι αυτα που λες...ΜΗΝ  ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ,ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΞΥΛΟ...ειναι δυσκολο,ειναι το ενα ,ειναι το αλλο....εγω τα πηρα και λεω:αφου ειναι τοσο δυσκολο,θα το κανω..και ενταξει..τα παραλενε ολοι...οκ,δεν ειναι βουτυρο,δεν ειναι καρυδια,δεν ειναι μουρια....ειναι ενα ιδιαιτερο ξυλο,θελει ο "κουμπι "του...και σιγα πια...ολη αυτη η μυθοπλασια και η αποψη οτι ολο αυτο ειναι τεχνη που αν δεν την εχεις δεν την μαθαινεις ,ειναι τραγικη....δεν μπορει ο μαστορας να σου λεει εγω δουλευω 30 χρονια γομαλλακα,εσυ που πα ρε καραμητρο να μαθεις τωρα??παρατατα καλυτερα....
αρα αμα σ αρεσει κατι...θα το καταφερεις...

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 11, 2011, 03:43:29 μμ »
Συμφωνω και επαυξανω  ;D
Και εγω ειχα διαβασει οτι ειναι λιγο ατιθασο το wenge, αλλα μ'αρεσει να βουταω στα βαθια  ;D

theodoropoulos

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 11, 2011, 04:49:56 μμ »
νομιζω οτι το αγριο αξιζει παντα... ;) :D ;D
http://www.zimbio.com/Bikini+Models/articles/Z7b26esvlSO/Action+Girl+Denise+Milani+Hot+Pics

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 11, 2011, 10:38:25 μμ »
Ένας άνθρωπος που κατασκευάζει τόσο ωραία πράγματα (όργανα στην προκειμένη περίπτωση), δεν θα μπορούσε να μην είναι λάτρης γενικώς του ωραίου. Δημήτρη σε εκτιμώ ακόμη περισσότερο!!!!
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

theodoropoulos

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 11, 2011, 11:10:19 μμ »
 ;) ;D

dimitris_7

• Sr. Member
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 13, 2011, 02:24:47 πμ »
οχι ρε μητσαρααααα!!!!! καταρχας συγχαρητηρια για τα σκαφη,τα ειπαμε και στο τηλεφωνο..αλλα ρε φιλε μαυρα ξυλα,παντουκ,μαονια ,μελαχροινες γκομενες.γιατι το κανεις αυτο? ;Dαφου ξερεις την αδυναμια μου για τα ασπρα ξυλα και ειδικα τα tiger maple.βαλε καμια ξανθια πρασινοματα να με κοιταει οπως το καπακι της michael kelly... 8) 8)

Τάσος Θεοδωράκης

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 13, 2011, 02:56:32 πμ »
.....ειχα φαει το κοσμο να ρωταω την γνωμη τους για δουγιες με βεγγε και μου λεγαν ολοι αυτα που λες...ΜΗΝ  ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ,ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΞΥΛΟ...ειναι δυσκολο,ειναι το ενα ,ειναι το αλλο......και ενταξει..τα παραλενε ολοι....και σιγα πια...ολη αυτη η μυθοπλασια και η αποψη οτι ολο αυτο ειναι τεχνη που αν δεν την εχεις δεν την μαθαινεις ,ειναι τραγικη....δεν μπορει ο μαστορας να σου λεει εγω δουλευω 30 χρονια γομαλλακα,εσυ που πα ρε καραμητρο να μαθεις τωρα??παρατατα καλυτερα......

Εγώ πάντως δεν σου μίλησα έτσι, και ας μου τηλεφωνούσες για πληροφορίες «ανώνυμα»….  ;D

Στην εικόνα αρέσει πολύ το σκάφος wenge- padauk, γιατί φαίνεται φτιάχτηκε τελευταίο και διατηρούνται πιο έντονα τα χρώματα του, ενώ τα υπόλοιπα «ξεθωριασμένα» αδικούνται…

Καλές κατασκευές.

theodoropoulos

• Hero Member
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 13, 2011, 08:04:46 πμ »
χαχα...ναι εχεις δικιο...το "ανωνυμα" ειναι λογω βλακειας,θες λογω σιγα μην με θυμαται ο ανθρωπος... ;D φυσικα και για σενα δεν ισχυει...στην αρχη εδω στην κρητη ειχα παει σε μερικους εξυπνακιδες και με αποθαρρυναν...στην Θεσσαλονικη μου εχει κανει εντυπωση ο Παπαζογλου ο Γιωργος με τις ηλ κιθαρες που οτι μα οτι του ζητησα με ακουγε και με βοηθησε...και παλι συγνωμη αν πηρε η μπαλα σβαρνα.....εισαι η εξαιρεση...
οσο για τα σκαφη εχει δικιο...ειναι το πιο προσφατο και δουλεμμενο...

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 13, 2011, 09:50:07 μμ »
+1 για τον Τασο
Τον επισκεφτηκα στο μαγαζι του στη Θεσσαλονικη μαζι με τη γυναικα μου και παρατησε τη δουλεια του για να καθισει να μας μιλησει. Ανοιχτος και ακομπλεξαριστος ανθρωπος που λεει τα πραγματα με το ονομα τους.
Δημητρη, σε ενα μηνα ερχομαι στο νησι σου για διακοπες να λιωσω στην ξαπλα  ;D ;)

chris

• Hero Member
« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 15, 2011, 01:25:23 πμ »
Τό είπα καί άλλη φορά οΤάσος είναι καλός μάστορας αλλά αυτό δέν μετράει καί πολύ. Τό κυριώτερο πού μετράει είναι ότι είναι κύριος σέ όλα του καί τονίζω πολύ θά ήθελα νά ήταν παιδί μου. Σίγουρα αυτό τό παιδί θά πάει μπροστά.

theodoropoulos

• Hero Member
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 15, 2011, 07:45:21 πμ »
νομιζω δεν υπαρχει μεγαλυτερη επιβραβευση απο αυτα τα λογια.....μονο και μονο η τελευταια κουβεντα ειναι επιτυχια....τι να το κανεις να εισαι φοβερος στην δουλεια σου αλλα να μην εισαι Ανθρωπος??αξιζει.????εδω νομιζω ανοιγει ενα μεγαλο θεμα στο οποιο μπορουμε να ξεφυγουμε,οποτε ας περιοριστουμε  και να παραδειγματιστουμε...ας ειναι μια αρχη αυτο να βοηθηθουμε ολοι μεταξυ μας..γιατι ειμαστε αδερφια,με τα ιδια ονειρα,τα ιδια πιστευω ,τους ιδιους φοβους...και δεν το περιοριζω μονο στην αγαπη μας εδω μεσα..αλλα παντου!!!!
το πραγματικο διαμαντι αστραφτει και στο σκοταδι.....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 15, 2011, 07:47:15 πμ από theodoropoulos »

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 08:53:02 μμ »
καταρχην εχω κανει μια πατεντα για να γυριζω τις δουγιες...
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=125172690897200&set=a.113327422081727.21013.112955918785544&type=1&theater
και ετσι εχω ενα πρωτο λυγισμα...το βεγγε το πηρα ισοβενο και ηταν υπακουο...μια χαρα
το παντουκ το πηρα μη ισοβενο και μου βγαλε την πιστη...βρε τι να το ζεσταινω...τιποτα δεν καταλαβαινε...πολυ
ελαστικο και δεν υπακουε...(το μη ισοβενο)...το αλλο σκαφος απο ισοβενο παντουκ μια χαρα...

φιλε μου το εχω ξαναδει το εργαλειο αυτο σε τουρκο που εφτιαχνε μπουζουκια αλλα ηταν σιδερενιο καλουπι με καρβουνα.Μπραβο σου ομως φωβερη δουλεια κανεις
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Tags: