Τετοιες ωρες δεν μπορει να πρυτανευσει η ηρεμια και η λογικη...Παρολα αυτα θεωρω οτι οτι και να γινει δεν μπορει απλα να σβηστει ο Ηλιας μας ετσι απλα στο βαθος του χρονου...Παρολο που δεν καταφερα να τον γνωρισω προσωπικα τρεφω μεγαλη εκτιμηση στο προσωπο του για αυτο θεωρω χρεος μου να κανω μια προταση που ομολογω ειναι ακομα ασαφης στο μυαλο μου....για αυτο καθετω κα την προταση,εγω σαν Δημητης θα ηθελα να αισθανομαι την παρουσια του φιλου μας στο φορουμ ,οσο τον κραταμε εμεις ...ειναι χρεος μας να μην τον ξεχασουμε...δεν λεω καλες οι παρουσιασεις,οι κατασκευες και ολα αυτα αλλα αυτο ειναι κατι πιο ιερο,που ξεπερναει τα καθημερινα μας....δεν ξερω τον τροπο...οι συντονιστες ισως εχουν καποια ιδεα,μια μονιμη στηλη στο ονομα του,μια αντιγραφη απο τις πανεμορφες κιθαρες του με το ονομα του να αντιγραφουν οι νεοι μας,...κατι.....δεν μπορει τοσο απλα να χαθει...συγνωμη αν βγαινει πολυ συναισθημα απο μενα αλλα δεν ειμαι και ο πιο δυνατος χαρακτηρας και θα ηθελα να ειμαστε σαν αδερφια ολοι μας σε αυτο το μυστηριο που λεγεται ζωη....
με απεριοριστη συμπαρασταση στην οικογενεια του....