Αποστολέας Θέμα: Φορος τιμης στον Ηλια μας....  (Αναγνώστηκε 4695 φορές)

theodoropoulos

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Padauk
Φορος τιμης στον Ηλια μας....
« στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 03:47:32 μμ »
Τετοιες ωρες δεν μπορει να πρυτανευσει η ηρεμια και η λογικη...Παρολα αυτα θεωρω οτι οτι και να γινει δεν μπορει απλα να σβηστει ο Ηλιας μας ετσι απλα στο βαθος του χρονου...Παρολο που δεν καταφερα να τον γνωρισω προσωπικα τρεφω μεγαλη εκτιμηση στο προσωπο του για αυτο θεωρω χρεος μου να κανω μια προταση που ομολογω ειναι ακομα ασαφης στο μυαλο μου....για αυτο καθετω κα την προταση,εγω σαν Δημητης θα ηθελα να αισθανομαι την παρουσια του φιλου μας στο φορουμ ,οσο τον κραταμε εμεις ...ειναι χρεος μας να μην τον ξεχασουμε...δεν λεω καλες οι παρουσιασεις,οι κατασκευες και ολα αυτα αλλα αυτο ειναι κατι πιο ιερο,που ξεπερναει τα καθημερινα μας....δεν ξερω τον τροπο...οι συντονιστες ισως εχουν καποια ιδεα,μια μονιμη στηλη στο ονομα του,μια αντιγραφη απο τις πανεμορφες κιθαρες του με το ονομα του να αντιγραφουν οι νεοι μας,...κατι.....δεν μπορει τοσο απλα να χαθει...συγνωμη αν βγαινει πολυ συναισθημα απο μενα αλλα δεν ειμαι και ο πιο δυνατος χαρακτηρας και θα ηθελα να ειμαστε σαν αδερφια ολοι μας σε αυτο το μυστηριο που λεγεται ζωη....
με απεριοριστη συμπαρασταση στην οικογενεια του....

αποστολης τ

• Hero Member
Απ: Φορος τιμης στον Ηλια μας....
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 04:28:16 μμ »
συμφωνω με οτι ειπε ο δημητρης πιο πανω και το μονο που μπορω να σκευτω τωρα ειναι να αφιερωσουμε στην μνημη του οποιαδηποτε εκθεση-εκδηλωση που θα κανουμε στο μελλον,δεν το πιστευω οτι γραφω τετοια πραγματα σε αυτο το φορουμ ρε παιδια

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 05:18:35 μμ »
Δημήτρη και εγώ αυτό σκεφτόμουν από την ώρα που έμαθα τα άσχημα νέα.
Δημιούργησα ήδη ένα μόνιμο θέμα με τις κατασκευές που μας χάρισε ο Ηλίας και συμφωνώ πως η επόμενη μας εκδήλωση θα πρέπει να είναι αφιερωμένη στην μνήμη του.(δεν το πιστευω πως τα γράφω όλα αυτά για τον Ηλία)
Αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα για να τιμήσουμε τον φίλο μας παιδιά προτείνετέ την...

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 05:19:04 μμ »
Εχει αφησει μια κιθαρα μισοτελειωμενη και υπαρχει η πρωτοβουλια να τελειωσει
με την βοηθεια καποιων φιλων! Θα μπορουσαμε να την ειχαμε στην επομενη  εκθεση και
ετσι να αισθανθουμε οτι θα ειναι μαζι μας!!!
Ισως ακομα ο Γιαννης (admin) στην ενοτητα κατασκευες να ανοιξει ενα θεμα με τις κατασκευες
του Ηλια και να υπαρχουν τα παντα εκει καταχωρημενα!!
Υπαρχουν πολλες φωτογραφιες αλλα και βιντεο απο την εκθεση!!

Και εγω δεν μπορω να το πιστεψω οτι γραφουμε τετοια πραγματα!
Για μενα ειναι πιο δυσκολο γιατι ειμασταν φιλοι πολυ καλοι και βλεπομασταν πολυ συχνα!
Πριν 4 μερες μιλησαμε στο τηλεφωνο!!!
Ειναι πολυ δυσκολο αυτο που συμβαινει!

ΥΣ Τωρα ειδα το ιδιο εχει γραψει πιο πανω και ο Γιαννης!!

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 05:56:54 μμ »
Απιστευτο ρε παιδια, δεν το χωραει ο νους μου αυτο που συνεβη.
Μιλησα χθες με τον ξαδερφο του Ηλια και μου ειπε οτι μαζι με τους φιλους του επιθυμουν να τελειωσουν την τελευταια του κιθαρα. Ζητησε τη βοηθεια μας και φυσικα θα ηταν το λιγοτερο που θα μπορουσαμε να κανουμε. Δεν ξερω τι να προτεινω γιατι οτι και να σκεφτω λιγο θα ειναι.

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 06:59:33 μμ »
Αυτό που σκέφτηκα την στιγμή που έγινε σίγουρος ο χαμός του αλλά και πιστεύω, (δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά ακόμα και δεν ξέρω αν ταιριάζει) είναι ότι το μόνο που θα μας τον θυμίζει πάντα και ανά πάσα στιγμή θα είναι να αναρτηθεί το πρόσωπό του μονίμως στην αρχική σελίδα του φόρουμ.

Ένας χαμογελαστός και τόσο ευγενικός άνθρωπος θα είναι το καλύτερο καλωσόρισμα για όλους μας κάθε φορά που θα επισκεπτόμαστε το χώρο μας. Νομίζω ότι οι συγγενείς του θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους για κάτι τέτοιο.

theodoropoulos

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 07:02:43 μμ »
μ αρεσει πολυ η ιδεα αν ειναι συμφωνοι οι συγγενεις....

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 07:36:28 μμ »
Συμφωνώ με όλες τις προτάσεις σας παιδία, είμαι της άποψης να γίνουν όλες, η οικογένεια του νομίζω θα χαρεί με την κίνηση αυτή.
Κάθε νέο μέλος εδώ θα πρέπει να ξέρει και δυο πράγματα γι αυτόν τον άνθρωπο, μπράβο σε όλα τα παιδία που σκέφτηκαν και πρότειναν τα παραπάνω.

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 09:36:41 μμ »
Πολυ καλη ιδεα Τριανταφυλλε. Προσωπικα θα προτεινα καποια απο τις φωτογραφιες του μεσα απο τον αγαπημενο του χωρο, το εργαστηριο, εν ωρα δουλειας. Εγω τουλαχιστον ετσι θελω να τον θυμαμαι, με την τρελα και την αγαπη που ειχε για τις κατασκευες.

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 20, 2012, 12:15:05 πμ »
Αυτό που σκέφτηκα την στιγμή που έγινε σίγουρος ο χαμός του αλλά και πιστεύω, (δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά ακόμα και δεν ξέρω αν ταιριάζει) είναι ότι το μόνο που θα μας τον θυμίζει πάντα και ανά πάσα στιγμή θα είναι να αναρτηθεί το πρόσωπό του μονίμως στην αρχική σελίδα του φόρουμ.

Ένας χαμογελαστός και τόσο ευγενικός άνθρωπος θα είναι το καλύτερο καλωσόρισμα για όλους μας κάθε φορά που θα επισκεπτόμαστε το χώρο μας. Νομίζω ότι οι συγγενείς του θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους για κάτι τέτοιο.

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 20, 2012, 07:35:03 πμ »
Απιστευτο ρε παιδια, δεν το χωραει ο νους μου αυτο που συνεβη.
Μιλησα χθες με τον ξαδερφο του Ηλια και μου ειπε οτι μαζι με τους φιλους του επιθυμουν να τελειωσουν την τελευταια του κιθαρα. Ζητησε τη βοηθεια μας και φυσικα θα ηταν το λιγοτερο που θα μπορουσαμε να κανουμε. Δεν ξερω τι να προτεινω γιατι οτι και να σκεφτω λιγο θα ειναι.
Οτι βοήθεια θέλουν να τελειώσει κάποιο όργανο δεκτή, μπορώ να βοηθήσω εγώ ή ο Γιάννης ή κάποιος άλλος που να έχει κάποα πείρα στα ηλεκτρικά όργανα ειναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

stelios nomikos

• Newbie
  • *
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 21, 2012, 09:41:11 μμ »
πραγματικα ο Ηλιας ηταν ενα διαμαντι
ενας ξεχωριστος ανθρωπος που με το χαμογελο και με μια τεραστια καλη ψυχη σε κερδιζε.
ενας χρησιμος ζωντανος ανθρωπος,μια ψυχουλα.

δεν θα σε ξεχασουμε Λιακο,ησουν ενας φωτεινος,ξεχωριστος φιλος.

theodoropoulos

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 25, 2012, 07:41:18 μμ »
Παιδια καλες γιορτες και απο μενα,απλα θα ηθελα να ξαναπω να ανεβαζαμε μια φωτο του Ηλια αν φυσικα το εγκρινει η οικογενεια του,τουλαχιστον για καποιο χρονικο διαστημα!!!

Tags: