Δυστυχώς, την φωτό δεν την παίρνει...
Λοιπόν, η απόσταση μεταξύ των κέντρων των αξόνων είναι 24 χιλ μεταξύ τους, και ως εκ τούτου η απόσταση μεταξύ 1ου και 3ου είναι 48 χιλ., η δε διάμετρος των αξόνων είναι 5 χιλ. (δεν έχω παχύμετρο, το μέτρησα με μεταλλικό χάρακα). Το να βγάλω τα αξονάκια και τα κλειδιά και να βάλω καινούρια στην παλιά βάση το σκέφτηκα, αλλά για κακή μου τύχη, σε αυτά τα κλειδιά, δεν βγαίνουν τα κλειδιά με τη σπείρα τους, δεν υπάρχει η ανοιχτοή εγκοπή που τα βγάζεις, είναι κλειστή η βάση στήριξης. Μόνο αξονάκια μπορώ να αλλάξω με την προϋπόθεση να βρω ίδιου πάχους και στήριξης, γιατί κάτι άλλα που είχα, είχαν γραναζάκι ενδιάμεσα, ενώ στα υπάρχοντα κλειδιά έχουν ένα τετραγωνάκι... Όσο για την λύση του να τα κόψω και να τα βάλω ένα ένα, την είχα σκεφτεί αλλά δεν μου αρέσει, θα γίνει καρνάβαλος, μπορεί να το κάνω αν δεν γίνεται αλλιώς...
Τέλος πάντων, θα πάω και στον Σκεντερίδη, μου είπε ο Κωνσταντέλλος ότι ίσως βρω εκεί τίποτα παλιά από στοκ, αν δεν βρω τίποτα, μπορεί να ξαναβάλω τα ίδια, απλά είναι ταλαιπωρημένα, στραβά, και κουρδίζεις δύσκολα, και οι τρύπες τους για τις χορδές είναι πολύ άκρη στο ξύλο και δύσκολα αλλάζεις χορδές.
Για να πειράξω τις τρύπες στο ξύλο δεν ξέρω αν πρέπει να το ρισκάρω!
Όπως και να 'χει, μένω υπόχρεος και σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας!