Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια όλους... Η κιθάρα αυτή (χωρίς τα εργαλεία

) μου κόστισε 110 ευρώ (!!!).. Τους μαγνήτες τους πήρα ένα δεκάρικο και τους δύο μαζί από ebay - οτι πιο φθηνό κυκλοφορούσε... Εν τέλει, το ηχητικό αποτέλεσμα είναι απίστευτο...!! Καμία σχέση με τις προσδοκίες μου...
john 2004 : Ο φίλος immortalx, όταν αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, μου είχε πει οτι αξίζει η υπομονή και θα το καταλάβω με την πρώτη μου πενιά στην τελειωμένη πλέον κιθάρα μου.. Αυτό μπορώ να πω οτι είναι 100% αλήθεια... Και οπτικά αλλά και ηχητικά το τελικό αποτέλεσμα με άφησε βλάκ@..

Οπότε άξιζε σίγουρα όλο αυτό το ταξίδι και μπορώ να πω οτι βρήκα το χόμπυ που θα με κρατήσει...
Νάσος: Το μπράτσο το αγόρασα σαν puddle καθότι δεν είχα τα εργαλεία για τοποθέτηση τάστων, fret leveling/crowning κτλ.. (ακόμα δεν τα έχω..

) Ωστόσο, σίγουρα το επόμενο μου project θα έχει χειροποίητο μπράτσο... Με το καλό να τελειώσεις κι εσύ τη δικιά σου φίλε Νάσο.. Είναι πανέμορφες οι tele..
Γιάννης 21: Το μόνο που μένει τώρα είναι να βρω κάποιον φίλο που να παίζει καλές blues-o-funkies για να ανεβάσω και κλιπ...

Θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή...