Αποστολέας Θέμα: συμηδα βαλτικης κοντρα πλακε 3mm  (Αναγνώστηκε 9472 φορές)

Στρατης Θρασυβουλος

• Newbie
  • *
  • Αγαπημένο ξύλο: συμηδα
  • Αριθμός κατασκευών: δυο
συμηδα βαλτικης κοντρα πλακε 3mm
« στις: Νοεμβρίου 16, 2012, 07:39:47 μμ »
Χαιρεται!θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει υποψιν του καποιο προμηθευτη ,που να εχει κοντα πλακε συμηδας Βαλτικης( baltic birch) σε παχος 3mm η 4,5 mm.Aναφερομαι σε κοντα πλακε συμηδας με τρια φυλλα ,ολα συμηδα δυο επιφανειες ισα και ενδιαμεσα κοντρα νερα.Η προελευση ειναι συνηθως Ρωσια,Λετονια,Φιλανδια και η ποιοτητα που ψαχνω  ειναι Β η ΒΒ,
Αν καποιος μπορει να βοηθησει .....γιατι εχω ψαξει σχεδον παντου ,χωρις αποτελεσμα.
Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.
Στρατης Θρασυβουλος

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
Απ: συμηδα βαλτικης κοντρα πλακε 3mm
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 16, 2012, 09:04:47 μμ »
Φίλε Θρασύβουλε,
δεν έχω δει κόντρα πλακέ συμήδας σ' αυτά τα πάχη και αυτό επειδή το κάθε φύλλο έχει πάχος τουλάχιστον 2 χιλ. (τα λετονικά είναι πιο παχιά). Ξέρω σίγουρα ότι υπάρχει πάχους 9 χιλ. αλλά μάλλον δε σου κάνει, οπότε θα πρέπει να συμβιβαστείς με κόντρα πλακέ μαονιού έστω και αν δεν είναι το αγαπημένο σου ξύλο.

Τα κόντρα πλακέ συμήδας είναι εξωτερικού χώρου (όχι θαλάσσης) και μάλλον γι' αυτό αποτελούνται από πιο παχιά φύλλα.

Στρατης Θρασυβουλος

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 16, 2012, 09:24:42 μμ »
Υπαρχει και σε 3mm και σε 4,5 mm αλλα.....βρηκα στον Αβραμιδη,στην Θεσσαλονικη 3mm αλλα μονο σε ποιοτητα BB/CP που δεν μου κανει ,εχει ροζους και ατελειες.Γι αυτο ψαχνω απεγνωσμενα για ποιοτητα  BB/Β η BB/BB.
Δυστυχως πολυ δυσκολα θα βρεθει κατι εκτος  και αν με εξυπηρετησει ενας φιλος χονδρεμπορας που εισαγει απο Φιλανδια και βαλει στην παραγγελα του καποια φυλλα 3mm εξτρα.
Ευχαριστω για την καλη προθεση.
θα μπορουσα να χρησιμοποιησω εναλλακτικα Hard rock mapple σε καπλαμα αλλα δεν βρισκω παχος 2 mm και πανω και φαρδη γυρω στα 28 εκατοστα που χρειαζομαι.Αλλο ενα προβλημα ειναι οτι τα φυλλα μου πρεπει να ειναι 1,00mX0,28m τουλαχιστον και για την κατασκευη θα χρειαζομουνα και αντιστοιχο καπλαμα κελεμπεκι κοντρα νερα
Παρε το αυγο και κουρευτο!!!Ευχαριστω πολυ παντως!

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 16, 2012, 10:00:44 μμ »
θα μπορουσα να χρησιμοποιησω εναλλακτικα Hard rock mapple σε καπλαμα αλλα δεν βρισκω παχος 2 mm και πανω και φαρδη γυρω στα 28 εκατοστα που χρειαζομαι.

Φιλε μου ριξε μια ματια και στον Σοφιανο http://www.sofianos.net/index.php/en/ εχει μεγαλη ποικιλια σε καπλαμαδες.
Καμπινα για ενισχυτη θελεις να κανεις;

Στρατης Θρασυβουλος

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 17, 2012, 07:21:45 πμ »
Οχι φιλε μου,κατι παλαβο,ειναι επιππλο και ηχειο μαζι αλλα ειναι κουρμπαριστο....νομιζω στον Σοφιανο εχω κοιταξει χωρις επιτυχια για 3mm ,αν θυμαμαι καλα ειχε μονο 6mm.που κανει το κουρμπαρισμα που θελω σχεδον αδυνατο.
Να εισαι καλα παντως για την βοηθεια.

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 17, 2012, 08:10:25 μμ »
Φίλε Θρασύβουλε,
αν κατάλαβα καλώς σ' απασχολεί μόνο η όψη;

Σ' αυτή την περίπτωση, επειδή ασχολούμαι με τέτοια πράγματα, υπάρχουν μαγαζιά που μπορείς να ντύσεις οτιδήποτε θέλεις με οποιονδήποτε καπλαμά. Εγώ έχω ντύσει πορτάκια κουζίνας με καμπύλες άκρες με διάφορους καπλαμάδες. Οπότε βρες κόντρα πλακέ μαόνι στο πάχος που θέλεις και πήγαινε να στο ντύσουν με καπλαμά συμήδα πάχους 1 χιλ.

Tags: