Αποστολέας Θέμα: προστατευτικα ποδαρακια βαλιτσας  (Αναγνώστηκε 3664 φορές)

panthiras

• Newbie
  • *
προστατευτικα ποδαρακια βαλιτσας
« στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 10:29:53 πμ »
γεια σας παιδια!χεραιτω την ηρωικη φαμιλια των ελληνων οργανοποιων!ειμαι αθηνα παιδια,μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω εδω στην αθηνα   guitar case ball feet? ειναι τα μεταλλικα σφαιρικα ποδαρακια προστασιας που βαζουν στις βαλιτσες της κιθαρας για να μην ακουμπανε κατευθιαν στο εδαφος.δεν θελω αυτα που ειναι λαστιχενια αλλα αυτα που ειπα.βαζω και φωτογραφια για να δειτε ακριβως.thanks!!   

http://islandfunhouse.ecrater.com/p/3043362/gibson-tkl-ball-feet-studs-for-335#

john 2004

• Hero Member
Απ: προστατευτικα ποδαρακια βαλιτσας
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 10:38:19 πμ »
καλημερα φιλε μου. νομιζω ο φραγκος αθηνας 20 στο μοναστηρακι εχει. εχει πολλα για βαλιτσες-θηκες. κανε ενα τηλεφωνο και ρωτα.

panthiras

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 12:33:01 μμ »
thanks john!! θα το κοιταξω να σαι καλα!

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 12:57:42 μμ »
δες εδω σελιδες 43-44
http://www.fragos.com.gr/pdf/catalogos.pdf

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 06:42:18 μμ »
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.     ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ..................ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΤΟΧΕΙ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΑΛΛΟΝ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 09:11:29 μμ »
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.     ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ..................ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΤΟΧΕΙ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΑΛΛΟΝ

Πράγματι καμπαράδες τα λένε (όχι κω..μπαράδες που μου τα ζήτησε κάποτε κάποιος ;D) και δεν είναι τόσο ψηλά ώστε να χρησιμοποιηθούν ως ποδαράκια. Χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά για να καρφώνονται οι ταπετσαρίες των επίπλων επάνω στο σκελετό.

Τώρα Κώστα, όσον αφορά την ορθογραφία πιστεύω ότι σε άλλους χώρους είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα αλλά αυτή είναι η φυσική κατάληξη μιας γλώσσας που τη ρημάξαμε στις απλοποιήσεις, υποτίθεται για να την κάνουμε πιο εύχρηστη.

Το να γράψεις όμως σωστά, δε θέλει και πολλή προσπάθεια. Αρκεί να μη βιάζεσαι, να διαβάζεις τι έγραψες και αν κάτι δε σου χτυπάει καλώς στο μάτι, βάλτο στο google και θα σου βγάλει εκατό άρθρα με την αναφορά του σωστού (αν και έχω βρει και αρκετά λάθη).

Tags: