Αποστολέας Θέμα: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΛΜΥΡΟΥ "ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ"  (Αναγνώστηκε 5910 φορές)

Sirpanos

• Full Member
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΛΜΥΡΟΥ "ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ"
« στις: Ιουλίου 22, 2012, 12:11:09 πμ »
Γειά σας φίλοι μου
Ξέρω έχω χαθεί τον τελευταίο καιρό αλλά είμαστε σε foul season και εκτός αυτού είχαμε γεννητούρια και τρέξιμο με άλλες δραστηριότητες .
Πάντα σας παρακολουθώ όμως και διαβάζω όσα γράφετε.
Ερχομε στο θέμα.

Δημιουργήσαμε στον Αλμυρό Μαγνησίας ένα σύλλογο φίλων μουσικής "ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ"
Από τα υδριτικά μέλη εκτός από εμένα είναι και ο συμφορουμίτης και συντοπίτης αποστολης τ και αρκετοί φιλοι ερασιτέχνες μουσικοί.
Με μεγάλη μου χαρά είδα αρκετό ενδιαφέρον από πάρα πολύ κόσμο και ειδικά από μικρά παιδιά, να μάθουν μπαγλαμά τζουρά και μπουζούκι (Στα οποία ο σύλλογος θα δίνει δωρεάν πρακτικά μαθήματα).
Με μεγάλη μου λύπη όμως είδα ότι η οικονομική κρίση δεν δίνει σε πολλούς την πολυτέλεια αγοράς έστω και ενός φθηνού μουσικού οργάνου για εξάσκηση. Εγώ και ο Αποστόλης είπαμε να φτιάξουμε κάποια όργανα και να τα δωρίσουμε σε όσους πραγματικά τα χρειάζονται .
Υπάρχει όμως μια κάποια πίεση χρόνου και δεν προλαβαίνουμε και πραγματικά θέλουμε σαν σύλλογος περισσότερο να προσφέρουμε ένα έργο στην διάσωση και διάδοση των ρεμπέτικων .
Για να μπορέσουμε να βγάλουμε σε πέρας το δύσκολο  μας  έργο ερχόμαστε λοιπόν και ζητάμε την βοήθεια σας.
Ξέρω όλοι την αγάπη που έχετε για την οργανοποιία και πόσο καμαρώνετε τα όργανα που φτιάχνετε.
Εάν όμως κάποιο περισσεύει από κανέναν , είναι μισοτελειωμένο , δεν του αρέσει , ή έχει πολλά ή , ή ή , πολλά ή,και θέλει η προσπάθεια που έκανε να πιάσει τόπο , ας το δωρίσει στον σύλλογο μας ή να το πουλήσει σε τιμή κόστους (Γιατί ο σύλλογος δεν έχει ακόμα ταμείο  :'( , τώρα φτιάχνετε και έχουμε πολλά έξοδα) , και όλοι μαζί να κάνουμε ένα καλό .
Εχουμε όρεξη για δουλειά και καλές προθέσεις.
ΟΙ Δωρητές θα αναρτηθούν στην ιστιοσελίδα μας και στη σελίδα στο facebook καθώς καθώς και όσοι χρησιμοποιήσουν τα όργανα τους.

http://aixmangr.wix.com/rempetiko#!home/mainPage

http://www.facebook.com/rebetiko.almyros

http://www.facebook.com/pages/%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%91%CE%BB%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D/366429510091748

Αυτά δεν θέλω να σας κουράσω , ευχαριστώ για την κατανόηση
(κάντε και κανένα Like στη σελίδα, σήμερα ανέβηκε  ;D)

Σας ευχαριστώ θερμά

Πάνος

john 2004

• Hero Member
Απ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΛΜΥΡΟΥ "ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ"
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 22, 2012, 03:24:42 πμ »
φιλε Πανο και αποστολη σας αξιζουν συγχαρητηρια! μπορει το ρεμπετικο και γενικοτερα το μπουζουκι να μην ειναι το ειδος μου, ομως χαιρομαι για καθε κινηση που προαγει πολιτισμο.
ευχομαι να παει καλα αυτη η προσπαθεια και να βρειτε ανταποκριση απο οσους μπορουν να βοηθησουν. θελω να πιστευω οτι θα βρεθει ο τροπος να σας βοηθησει στην προσπαθεια αυτη και το φορουμ συνολικα με καποιο τροπο. καλη αρχη!

Sirpanos

• Full Member
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 22, 2012, 12:54:13 μμ »
Ευχαριστούμε πολύ , ήδη υπάρχει μία προσφορά απο φίλο εκτός φόρουμ ένα παλιό τρίχορδο , με πολύ λίγο συμμάζεμα θα είναι οκ.
Θεώρησα επίσης σωστό τυχόν προσφορές που θα γίνουν να μένουν στο σύλλογο και όχι να δωρίζονται
και να κάνουν όλοι την εξάσκηση τους εκεί , για να προσέχουμε και να συντηρούμε τα όργανα. 

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 22, 2012, 02:49:41 μμ »
Παιδια συγχαρητηρια για την προσπαθεια!!!
Θα εχετε και απο μενα ενα οργανο (τζουρα) 3 ετων σε αριστη κατασταση
και δεν εχει παιξει σχεδον καθολου!
Απο το πρωι την παλευω με τους γιους μου
και τελικα επεισα τον μεγαλο να μουν τον δωσει και σε ανταλλαγμα θα του φτιαξω
καινουριο μπουζουκι απο την νεα χρονια!!

Την Τεταρτη το πρωι θα ειμαι Αγ Κωνσταντινο γιατι παω Σκοπελο!
Δεν ξερω αν ειναι κοντα και σας βολευει να σας τον δωσω αλλιως
στειλτε μου διευθυνση να τον στειλω με το ταχυδρομειο!!

Ευχομαι να το ευχαριστηθουν τα παιδια!!!

αποστολης τ

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 22, 2012, 03:26:40 μμ »
ευχαριστουμε πολυ παιδια,σκοπος μας ειναι να μαζεψουμε τους πιτσιρικαδες και να τους σπρωξουμε στην μουσικη και στα οργανα,πολλα μικρα παιδια στην περιοχη μας κατα καιρους ξεκινουσαν να μαθουν καποιο οργανο και συντομα τα παρατουσαν γιατι δεν υπηρχε βοηθεια απο πουθενα,μελλοντικα αν διοργανωθει απο τον συλλογο ενημερωτικο σεμιναριο με θεμα την οργανοποιοια θα κληθειτε να μιλησετε ;D ;D ;D

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 22, 2012, 03:38:41 μμ »
Αποστολη εγω θα ελεγα αν σας δωθει καποιο οργανο μισοτελιωμενο η σπασμενο και μπειτε στη διαδικασια να το φτιαξετε, να βαζατε τα παιδια να παρακολουθησουν την διαδικασια επισκευης. αν εστω και ενα παιδι παρει το ερεθισμα και αποφασισει να ασχοληθει με αυτο θα ειναι μεγαλο επιτευγμα. χιλιες φορες καλυτερα να ασχολειθει με κατι τετοιο παρα με αυτα που ασχολουντε τα σημερινα παιδια δυστυχως!

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 22, 2012, 05:37:17 μμ »
Παιδιά σας εύχομαι ολόψυχα, καλή επιτυχία. Σπουδαίο το έργο σας όπως το περιγράφετε.
Γιάννη άψογη η ιδέα σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2012, 05:58:17 μμ από Vagges2010 (Βαγγέλης Ανδρονής) »
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

Sirpanos

• Full Member
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 22, 2012, 06:05:08 μμ »
Φίλε Δημήτρη σε ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου.
Εάν αλλάξη κάτι και είσαι από το μεσημέρι και μετά (δουλεύω μέχρι τις 3) θα πάρω τον Αποστόλη (αν δεν δουλεύει) και θα έρθουμε να σε γνωρίσουμε
Ευκαιρία να γνωρίσουμε και τον Κώστα τον Ζαρκάδα που μένει εκεί και να τα πούμε από κοντά.
Οσο για το θέμα της οργανοποιίας  είναι στα μελλοντικά μας σχέδια , προς το παρόν όμως μας καίει η εύρεση χώρου στέγασης και ο εξοπλισμός για να ξεκινήσουμε με τα βασικά , ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να έχουμε τελειώσει με το χώρο και να αρχίσουμε..
Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση , στα εγκαίνια να έρθετε να παίξουμε να το κάψουμε !!!

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 22, 2012, 11:00:32 μμ »
Πάνο και Αποστόλη ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα!!!!

Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτες, είναι απαραίτητες γιατί τα παιδιά μας πλέον ασχολούνται μόνο με "εικονικές" πραγματικότητες.

Εγώ θα πρότεινα εκτός από όργανα να δωρίσουμε και κάποιον εξοπλισμό οργανοποιίας. Όλο και κάτι έχουμε περίσσιο όλοι μας.

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 23, 2012, 01:23:11 πμ »
Μιλησα με τον φιλο μου τον Ζαρκαδα και θα αφησω σε αυτον τον τζουρα
και με πρωτη ευκαιρια θα τον παρετε απο αυτον!
Εγω στην επιστροφη 31 Ιουλιου θα μεινω 1-2 μερες Αγ Κωνσταντινο
και αν μπορειτε τοτε θα χαρω πολυ να σας γνωρισω και εγω!

Sirpanos

• Full Member
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 23, 2012, 07:21:01 πμ »
Πολύ ωραία Δημήτρη , σε ευχαριστούμε και πάλι , θα μιλήσω με τον Κώστα να ανταμώσουμε .
Θα σου στείλω το τηλέφωνο μου να με πάρεις όταν γυρίσεις από Σκόπελο να έρθω με τον Αποστόλη να τα πούμε.
Η ιδέα σας για το τμήμα οργανοποιίας είναι φοβερή, θα την προχωρήσουμε παιδιά , κάθε προσφορά δεκτή να είστε όλοι καλά
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 23, 2012, 08:24:52 πμ από Sirpanos »

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 23, 2012, 10:22:21 πμ »
Μπράβο παιδιά και από εμένα!!!

Σιδεροκέφαλοι στην νέα σας προσπάθεια εύχομαι.
Κάθε τέτοια προσπάθεια αξίζει πολλά συγχαρητήρια και ελπίζω να έχετε μεγάλη επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα!
Μακάρι να πραγματοποιηθεί και το τμήμα οργανοποιίας και να βγάλετε νέους μεγάλους οργανοποιούς.

Έχω ένα μπαγλαμαδάκι αγορασμένο το οποίο σαπίζει στο σαλόνι μου μιας και δεν το ακουμπάω.
Δεν είναι τίποτε φοβερό αλλά αν θέλετε μετα χαράς να βρεθούμε να σας το δώσω, ή ακόμη και ταχυδρομικώς αν δεν προλαβαίνετε μιας και ο χρόνος θα είναι λίγος αυτόν τον καιρό...

Μπράβο και πάλι

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 23, 2012, 10:54:52 πμ »
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΟΙ...........ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.  ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ  ΟΡΓΑΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΕΙΔΟΜΕΝ ΟΜΩΣ..........
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Sirpanos

• Full Member
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 23, 2012, 11:30:37 πμ »
Δεν πειράζει Κώστα , η καλή καρδιά μετράει , κούρδισε κανένα όργανο , θα έρθω με τον Αποστόλη να τα πούμε
Φίλε Γιάννη σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προσφορά σου , είναι πολύ σημαντική για μας, θα σου στείλω μήνυμα να μιλήσουμε τηλεφωνικά
Για να το κανονίσουμε , να το στείλης εαν μπορείς με ταχυδρομείο και φυσικά να χρέωση παραλήπτη .  ;D

Sirpanos

• Full Member
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 25, 2012, 09:38:26 μμ »
Καλησπέρα , παρέλαβα σήμερα τον μπαγλαμά του Γιάννη και μίλησα με το Ζαρκάδα που παρέλαβε τον τζουρά του Δημήτρη.
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ παιδιά για την προσφορά σας!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 26, 2012, 08:54:54 πμ από Sirpanos »

Tags: