Αποστολέας Θέμα: Καινουργια λυρα  (Αναγνώστηκε 70639 φορές)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Απ: Καινουργια λυρα
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 04, 2012, 12:11:23 πμ »
φιλε Γιαννη  θα πω κι εγω καλη επιτυχια, και αν κρινω απο τους μεζεδες που κερασες στην εκθεση εισαι μερακλης ρε φιλε.Οσο για την αλλη κινηση στο τελος της εκθεσης........εχω να πω οτι με υποχρεωσες φιλε μου.Και ειμαι μεγαλη  καμηλα εγω...................δεν ξεχναω ποτε.Να ξερεις οτι στον Αγιο Κων/νο εχεις εναν φιλο τωρα πια.
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 04, 2012, 12:17:25 πμ »
φιλε Γιαννη  θα πω κι εγω καλη επιτυχια, και αν κρινω απο τους μεζεδες που κερασες στην εκθεση εισαι μερακλης ρε φιλε.Οσο για την αλλη κινηση στο τελος της εκθεσης........εχω να πω οτι με υποχρεωσες φιλε μου.Και ειμαι μεγαλη  καμηλα εγω...................δεν ξεχναω ποτε.Να ξερεις οτι στον Αγιο Κων/νο εχεις εναν φιλο τωρα πια.
ευχαριστω Κωστη να σαι καλα! εγω δεν θα πω οτι εκανα οχι εναν φιλο, αλλα πολλους ανα την Ελλαδα.                                                                                                               
ευτυχως που τραβηξε ο Κουρος ενα ολοκληρωμενο βιντεο απο την εκθεση να το εχουμε. η δικη μου μηχανη μαλλον ειχε πιει λιγο παραπανω! δεν τα βλεπω πολυ καλα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2012, 02:12:10 μμ από john 2004 »

idionaos

• Newbie
  • *
  • Αριθμός κατασκευών: 1
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 04, 2012, 04:46:47 μμ »
Και απο εμενα ευχομαι καλη αρχη στο οργανο ,πολυ δουλεια για σκαφτο φανταζομαι.

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 06, 2012, 03:22:50 μμ »

εγινε αλλο ενα μικρο βηματακι,σημαντικο για μενα αφου δεν ειχα ξαναπιασει στα χερια μου σκαρπελο για σκαλισμα. θελει βεβαια και αλλες λεπτομεριες.
ειπα να κανω κατι διαφορετικο που να μην εχει ξαναπαιξει πανω σε λυρα.
καπως ετσι το κεντραρα
 [ Invalid Attachment ]

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 06, 2012, 06:25:59 μμ »
Johnny θα μας τρελανεις! Πρωτη φορα με σκαρπελο και εκανες τετοιο πραγμα; RESPECT φιλε!!!

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 06, 2012, 07:58:23 μμ »
Φίλε μου είσαι αητός και μάλιστα .......... δικέφαλος!!!!!!! :D :D :D :D

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 08, 2012, 05:35:22 μμ »
 [ Invalid Attachment ] ενα βηματακι ακομα εγινε, τελειωσε  η φιγουρα. δεν πιστευα πως θα την καταφερω, να ναι καλα τα δυο γαματα σκαρπελακια που αγορασα. κανουν θαυματα, οπως ελεγε προ ημερων καποιος φιλος εδω στο φορουμ, πρεπει να πληρωσεις καποια καλα εργαλεια για να εχεις αποτελεσμα.

εγινε και το σκαψιμο του σκαφους με την βοηθεια του τροχου που ειχε παρουσιασει στο φορουμ ο Δ.Μακρης. πολυ αποτελεσματικο εργαλειο, αλλα περα απο μασκα γυαλια που ειναι απαραιτητα για την χρηση του, θελει και ανοιχτο χωρο αν ειναι δυνατο και σε χωραφι.
ΠΟΛΥ ΠΡΙΟΝΙΔΙ.
το συχαμενο
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2012, 05:58:08 μμ από john 2004 »

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 08, 2012, 06:36:34 μμ »
Εχω σκάψει και γω , ειναι μανίκι για πιο τροχο μιλάς?

Μπράβο Γιάννη αστέρι βγαίνει η λύρα :)

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 08, 2012, 06:39:36 μμ »
εχει στα εργαλεια ενα θεμα του δημητρη για τροχο σκαψιματος. πολυ γρηγορο αλλα θες δυο ωρες καθαρισμα μετα και οχι μονο...

theodoropoulos

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Padauk
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 08, 2012, 06:44:04 μμ »
εχει στα εργαλεια ενα θεμα του δημητρη για τροχο σκαψιματος. πολυ γρηγορο αλλα θες δυο ωρες καθαρισμα μετα και οχι μονο...

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
το αδειαζεις ολο με τον τροχο απο την αρχη???
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2012, 07:17:34 μμ από theodoropoulos »

Μακρής Δημήτρης

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Μαύρη μουριά, παλίσσανδρος
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 08, 2012, 06:52:43 μμ »
Μπράβο Γιάννη!! Πολύ καλή δουλειά!! Πολύ χαίρομαι που μαζευόμαστε αυτοί που ασχολούμαστε με λύρες!!
Βέβαια η σκάφη πρέπει να σκαφτεί κι άλλο... Εγώ πήρα και το τροχό και το άλλο το δισκάκι-λίμα!! Κάνουν φανταστική δουλειά  και πολύ γρήγορα αλλά πολύ πριονίδι... Γι' αυτό τώρα φτιάχνω 5-6 σκάφες και πάω σε εξωτερικό χώρο για να τις αδείασω!! Θέλει πολύ προσοχή βέβαια γιατί είναι πολύ εύκολο να τρυπήσεις το σκάφος και να βλέπεις απέναντι!!

theodoropoulos

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Padauk
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 08, 2012, 07:05:53 μμ »
εγω παντως τα καπακια τα αδειαζα με την λαμπα για να μην ξετρυπησουν...δεν ξερω αν μπορεις και με το σωμα να το ελεγξεις ετσι....
και που εισαι Γιαννη αμα δεν εχεις βρει ακομη κατρανι,πες μου να ψαξω και εγω εδω οτι μπορω.....
πλακα πλακα ξεθαψα ενα λυρακι που ειχα σκαλισει και  εγω εναν δκεφαλο...αλλα σε βασικα σταδια ακομα..

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 08, 2012, 09:24:32 μμ »

(ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
το αδειαζεις ολο με τον τροχο απο την αρχη???)

οχι το φτανεις μεχρι καποιο σημειο οπως ειναι στη φωτο. απο εδω και περα θελει χερι για να το ελενχεις, και να μην εχεις κανενα ατυχημα σαν και αυτο που λεει ο Δημητρης.(να βλεπεις απεναντι) δεν κανει να παθω κανα τετοιο, δεν εχω μαλλια να τραβηξω μετα απο αυτο.

εγω παντως τα καπακια τα αδειαζα με την λαμπα για να μην ξετρυπησουν...δεν ξερω αν μπορεις και με το σωμα να το ελεγξεις ετσι....
και που εισαι Γιαννη αμα δεν εχεις βρει ακομη κατρανι,πες μου να ψαξω και εγω εδω οτι μπορω.....
πλακα πλακα ξεθαψα ενα λυρακι που ειχα σκαλισει και  εγω εναν δκεφαλο...αλλα σε βασικα σταδια ακομα..

δεν γινεται με λαμπα στο σκαφος, ειναι πολυ μεγαλυτερο το παχος.
κατρανι δεν βρηκα, δεν εψαξα γιατι ο προυπολογισμος εχει φυγει λιγο με κατι εργαλειακια που πηρα! εχε το στο νου σου, αμα βρεθουμε τον αυγουστο για καποιο επομενο οργανακι.
Δημητρακι δικεφαλο ε? δικο μας παιδι εισαι και εσυ.

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 08, 2012, 09:33:48 μμ »
Μπράβο Γιάννη. Μπράβο παιχταρά μου !!!!!!!!!!! Άψογος !!!!!!!!!! Και αυτός ο καλοφτιαγμένος ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟΣ αετός με τρελαίνει !!!!!!!!!!!!!!!
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 08, 2012, 09:37:39 μμ »
ρε παιδια...πειτε και σε μενα τι κανει η λαμπα αυτη?  Αδειαζει καπακια? πως?
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Tags: