Αποστολέας Θέμα: Η κουκουναρα μου!  (Αναγνώστηκε 8540 φορές)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Απ: Η κουκουναρα μου!
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 08:21:29 μμ »
εχω ενα κομματι σωληνα που απο τη μια μερια ειναι ταπωμενη την πιανω στην μεγγενη και στην ξεταπωτη μερια βαζω ενα μικρο φλογιστρο,σε 5 δευτερα ζεματαει ο τοπος,ευκολα γρηγορα και με ασφαλεια.τωρα θα μου πειτε πως δεν εχω στανταρ θεμοκρασια,δεν χρειαζετε στανταρ θερμοκρασια απλως μουσκευεις και λυγιζει ευκολα το ξυλο.

ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΞΕΡΕΤΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΝΟΣ.........ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

gdask

• Newbie
  • *
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 02:40:58 μμ »
Για προστασία από το ρεύμα, πάτημα πάνω σε ξύλα, χέρια στις τσέπες κτλ είναι ημίμετρα. Μια σωστή εγκατάσταση θα μας προστατεύσει σε σχεδόν απόλυτο ποσοστό από ηλεκτροπληξία. Δύο πράγματα πρέπει να κοιτάξετε οπωσδήποτε:

1) Αυτό που είπε και ο Κούρος: Αντιηλεκτροπληξιακό διακόπτη (ρελέ διαφυγής) . Αυτό είναι υποχρεωτικό όχι μόνο όταν έχουμε να κάνουμε με ιδιοκατασκευές, αλλά παντού και πάντα όπου χρησιμοποιούμε ηλεκτρικές συσκευές. Ελέγξτε τον πίνακά σας

2) Σε τέτοιου είδους ιδιοκατασκευές, φροντίζουμε τα μεταλλικά περιβλήματα να είναι συνδεδεμένα με αγωγό γείωσης. Αυτός ο αγωγός γείωσης καταλήγει στο ίδιο καλώδιο μαζί με την φάση και τον ουδέτερο που πηγαίνει στην σούκο μπρίζα. Αυτό θα μας προστατεύσει ώστε αν γίνει διαρροή ρεύματος από την αντίσταση στο μεταλλικό περίβλημα και μέχρι να πέσει το ρελέ διαφυγής (δεν πέφτει αμέσως), αυτό το ρεύμα να φτάσει στην γη μέσω της γείωσης και όχι μέσα από το σώμα μας που έχει μεγαλύτερη ηλεκτρική αντίσταση.                                           

diamont

• Newbie
  • *
  • Αγαπημένο ξύλο: ελιά
  • Αριθμός κατασκευών: 1
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 07:02:07 μμ »
Είμαι καινούριος στην παρεα σας και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση! απο που να παρς αντισταση οπως ο chris? μεχρι τωρα εχω καψει 2 (ΑΝ-12-012) http://www.thermis-sa.gr/greek/details.php?pid=40 απο αυτες και εχω απελπιστει η κατασκευη που εχς κανει ειναι ιδια με του chris... ευχαριστω

Metallikas

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 09:04:29 μμ »

chris

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 09:16:26 μμ »
http://dimizparts.gr  Από εδώ νά πάρεις φίλε μου πού σίγουρα θά σέ κρατήση γιά πάντα

diamont

• Newbie
  • *
  • Αγαπημένο ξύλο: ελιά
  • Αριθμός κατασκευών: 1
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 12:55:45 πμ »
δεν είμαι άπο Αθήνα φίλε μου άπο καβάλα είμαι... θα τα παραγγείλω αύριο αλλα άπ'οτι είδα δεν εχει σωλήνα αλουμινίου... έχω ανοξείδωτο ατσάλι πρέπει να κάνει!  γίατι πολύ παιδεύτικα

Tags: