Αποστολέας Θέμα: παρουσιάζω τό καινούριο μπουζουκάκι μου μέ τό όνομα τετράχορδος ο 23 ος όπως λέμ  (Αναγνώστηκε 5351 φορές)

chris

• Hero Member
τό μπούζούκι αυτό έγινε μέ καλούπι πού μάς παραχώρησε ευγενικά ο αγαπητός κος Βασιλιάδης καί τό επεξεργάστηκε ό φίλος Ανδρωνής. Η κατασκευή είναι κατά 70% δικιά μου καί κατά 30% τού Βαγγέλη. Παρουσιάζω μερικές φωτογ από διάφορα στάδια κατασκευής άν καί οι φωτογραφίες δέν είναι καθαρές λόγω πού τραβηχτήκαν από τό τηλέφωνο καί είναι σέ πολύ μικρή ανάλυση.

chris

• Hero Member
τό μπούζούκι αυτό έγινε μέ καλούπι πού μάς παραχώρησε ευγενικά ο αγαπητός κος Βασιλιάδης καί τό επεξεργάστηκε ό φίλος Ανδρωνής. Η κατασκευή είναι κατά 70% δικιά μου καί κατά 30% τού Βαγγέλη. Παρουσιάζω μερικές φωτογ από διάφορα στάδια κατασκευής άν καί οι φωτογραφίες δέν είναι καθαρές λόγω πού τραβηχτήκαν από τό τηλέφωνο καί είναι σέ πολύ μικρή ανάλυση.

chris

• Hero Member

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Μπραβο για το μπουζουκι σου φιλε chris και ευχομαι και εις ανωτερα.Και να μην το ελεγες στην αρχη για τον Βαγγελη, θα το καταλαβαινα.Εχει αφησει πανω στο οργανο το στιγμα του, και την αισθητικη του.Να του πεις χερετισμους ,κι οτι τον χασαμε που ειναι?
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
Χρηστο συγχαρητηρια σε εσενα και στον φιλο Βαγγελη! Πραγματικα πανεμορφο οργανο  :)

Και ο Βαγγελης χαθηκε τελευταια αλλα απο εσενα εχουμε να ακουσουμε νεα παααααρα πολυ καιρο  ;)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
τωρα ξερουμε που ηταν και τι κανανε τοσο καιρο και οι δυο
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Vagges2010

• Hero Member
Χρήστο πολλά πολλά συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!!!! Πολύ όμορφο το όργανο. Όσο για το 30% που μου απέδωσες, νομίζω ότι είσαι πολύ καλός και υπερβολικός. Σε μερικές φιγούρες βοήθησα με τα σχέδια. Η δουλειά είναι αποκλειστικά δική σου και πάρα πολύ καλή. Να είσαι πάντα καλά Χρήστο να φτιάχνεις ομορφιές.

If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

KOSTAS7

• Hero Member
Χρηστο πολλα συγχαρητηρια οσο για τον Βαγγελη η κλαρα μαλλον θα γινει σημα κατατεθεν

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
Συγχαρητηρια φιλε Χρηστο,να το χαιρεσαι το πολυβολο σου....αντε να το ακουσουμε....πανεμορφο ειναι...και εις ανωτερα!!!!!

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
Χρήστο, δεν παίζεσαι φίλε μου!!!! :D :D :D

Από βδομάδα θα συναντηθούμε. Θα περάσω απ' το εργαστήριό σου να γνωριστούμε και να δω και τα δημιουργήματά σου!!!

chris

• Hero Member
Σέ περιμένω μιά πού είσαι καί συνάδελφος τού γιού μου θά χαρώ πολύ

chris

• Hero Member
Βαγγελης - Βαγγέλης είναι μεθοδικός -τελειομανής  -μερακλής - καί τό κυριότερο σεμνός .Γνωρίζη από θεωρία πολλά πράγματα λόγω επαγγέλματος μηχανικός τό πράμα. Ο βαγγέλης θά εξελιχθή σάν ο θεωριτικός τού φορουμ καί μέ τίς γνώσεις του θά μάς φανή πολύ χρήσιμος.  Γιαυτό πρέπει νά τόν έχουμε μέ τό καλό μήν καί μάς τήν κοπανήση.

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
Βρε σεις είστε πολύ προχωρημένοι, κανετε θαύματα :D

Sforzando

• Hero Member
  • Για την υπέροχη τέχνη της Οργανοποιίας!!!
    • LUTHIER SCHOOL
Παράθεση
Βρε σεις είστε πολύ προχωρημένοι, κανετε θαύματα

Αφού είναι μάστορες και οι δύο, μπράβο ρε παιδιά,ειλικρινά αξίζετε συγχαρητήρια και ο Μαστροχρήστος και ο Βαγγέλης με την εξαίρετη αισθητική ματιά του,που είναι πρόδηλη όπου βάζει το χεράκι του!!!