Αποστολέας Θέμα: Τρεχτεεεεεεεεε.....  (Αναγνώστηκε 17819 φορές)

Elias

• Sr. Member
    • κατασκευη ηλεκτρικης κιθαρας
  • Αριθμός κατασκευών: 3456
Απ: Τρεχτεεεεεεεεε.....
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 07:51:04 πμ »
Παράθεση
τριανταφυλε τα οργανα που θα φτιαξεις βενζινοκινητα θα ειναι? ;D πολυ γερμανοπολυγωνο βλεπω!

χαχαχα! φοβερος!

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 08:44:55 πμ »
τριανταφυλε τα οργανα που θα φτιαξεις βενζινοκινητα θα ειναι? ;D πολυ γερμανοπολυγωνο βλεπω!

Αποστόλη,
έχεις δίκιο φίλε μου. Βλέποντας τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Τάσος μπορώ να σου πω ότι ντράπηκα λιγάκι.

Τι να κάνω όμως. Αυτά έχω στο εργαστήριό μου και ήθελαν τακτοποίηση. Και είναι εργαλεία που τα χρησιμοποίησα και έχτισα ολόκληρο το σπίτι μου (κυριολεκτώ). Άσε τις ιδιοκατασκευές. Τα καθαρώς ξυλουργικά ακόμα είναι ατακτοποίητα. Θα επανορθώσω σύντομα όμως φίλε.

Υ.Γ. Όσα εργαλεία οργανοποιίας έχω αγοράσει, τα αγόρασα τώρα τελευταία και βρίσκονται όλα στο εργαστήριο του δασκάλου μου.

Τάσος Θεοδωράκης

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 11:52:32 πμ »
.....Βλέποντας τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Τάσος μπορώ να σου πω ότι ντράπηκα λιγάκι.

Προς θεού! δεν ανέβασα τις εικόνες για να ντραπεί κανείς.. απλά τις θεωρώ πολύ όμορφες, και αφού τις είχα κρατημένες στο πι σι μου σκέφτηκα να τις μοιραστώ μαζί σας… :)

Κοῦρος

• Hero Member
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 12:00:57 μμ »
Προς θεού! δεν ανέβασα τις εικόνες για να ντραπεί κανείς.. απλά τις θεωρώ πολύ όμορφες, και αφού τις είχα κρατημένες στο πι σι μου σκέφτηκα να τις μοιραστώ μαζί σας… :)

Όχι Τάσο,
δεν σε παρεξήγησε κανείς. Εσύ πολύ καλώς έκανες και έδειξες πως είναι εξοπλισμένα εργαστήρια οργανοποιών.
Απλώς εγώ βιάστηκα να δείξω την "τακτοποιημένη προίκα" μου, που κάθε άλλο παρά για κατασκευές μουσικών οργάνων είναι.

Γι' αυτό και επιφυλλάσομαι να "αποκατασταθώ" στο εγγύς μέλλον.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 02:05:12 μμ »
α ρε παλιοπ........ εγω που παιρνω μεροκαματο και ετσι δεν τα εχω τα εργαλεια μου.Ενοω τοσο κακτοποιημενα σαν του κουρου.Και ειμαι και ΜΟΝΚ με την ταξη.Ο τριανταφιλος ομως μας ξεπερναει ολους.Τι ειναι ο μονκ?  Αστυνομικος ντετεκτιβ στην tv  αρωστος με την ταξη σε ολα.Στα ρουχα, στο ψυγειο, στο φαγητο........παντου
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 02:43:06 μμ »
Να ειναι καλα το Lidl, μας εβαλε σε ταξη  :D

Εχω την πολυτελεια να εχω ολοκληρο σπιτι στη διαθεση μου (το παλιο μου πατρικο) και μεχρι τωρα εχω αλλαξει 100 φορες διαταξη! Αυτο που εκανα τελευταια, ηταν να μεταφερω τον παγκο με τα εργαλεια στο δωματιο της κουζινας για να εκμεταλευτω τα συρταρια και να γλιτωσω λιγο απο την σκονη. Η κορδελα, το δισκοπριονο και ο ξεχονδριστηρας βρισκονται σε αλλο δωματιο. Υπαρχει επισης ενα δωματιο για τα ξυλα και ενα για λουστραρισμα. Οταν τα τακτοποιησω, θα βγαλω φωτο και απο εκεινα, γιατι τωρα ειναι για κλαματα  :D

Και αυτη ειναι η θεα απο το δωματιο εργασιας

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 02:48:33 μμ »
ωραιοοοοοοςςςςς.........σιγα σιγα νομιζω πως ερχεται η σειρα μου να φτιαξω λιγο τα εργαλεια και εγω.Σας ζηλευω ρε παιδια ,με την καλη εννοια παντα.......βλεπω τακτοποιιμενους παγκους εργασιας και δεν θελω να παω στο δικο μου....χαχαχαχα

Κοῦρος

• Hero Member
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 03:34:48 μμ »
Γιάννη είσαι πολύ ωραίος !!!!!

Κάνω λάθος ή βλέπω τα σπαστοπολύγωνα κρεμασμένα με κάτι μεταλλικά κρεμαστράκια;
Αν είναι έτοιμα από που τα πήρες; Υπάρχουν διάφοροι τύποι και μεγέθη;

Βλέπω και τις κασετίνες σου με τα τρυπάνια και όλα τα υπόλοιπα και θυμήθηκα ότι αγόρασα πριν από έξι-εφτά χρόνια μια βαλιτσοκασετίνα με κινέζικα τρυπάνια, μύτες κατσαβιδιών και ότι μπορεί να χωρέσει ο νους σας. Την αγόρασα μόνο και μόνο για την κασετίνα. Όλα τα περιεχόμενα είναι μιας χρήσης. Άχρηστα.

Κάθε φορά που χρησιμοποιώ κάτι και χαλάει το αντικαθιστώ με κάτι ποιοτικό. Σιχάθηκα όμως ρε παιδιά να παίρνω κάτι για να το χρησιμοποιήσω και ή να είναι στραβό (τρυπάνια) ή να τρώγεται αμέσως (μύτες κατσαβιδιών) ή να σπάει πριν καν το ζορίσω λιγάκι. Κάποια στιγμή που θα πάει, θα αντικατασταθούν όλα.

Μουζίκος

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 07:07:07 μμ »

[/quote]

...με την ομορφιά που βλέπεις απ το παράθυρο σου φίλε immportax...  μερικά από τα άκρως απαραίτητα  εργαλεία που πρέπει να έχει το εργαστήρι σου, είναι:  1 βαρελάκι  κρασί, ένα γκαζάκι, ρέγκα, τυρί, ψωμάκι και...  ειδοπεία μας  να μαζευτούμε ρεφενέ να κάνουμε...μελέτες!   και ομελέτες!  γιατί  όχι?

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 07:08:35 μμ »
Τριανταφυλλε, καλα βλεπεις μεταλλικα κρεμαστρακια ειναι. Υπαρχουν σε διαφορα σχηματα και μεγεθη και τα βρηκα καταχωνιασμενα στο μαγαζι του πατερα μου (πρεπει να ειναι εκει πανω απο 20 χρονια)! Φανταζομαι οτι σε μαγαζια με εξοπλισμο καταστηματων θα τα βρεις πολυ ευκολα. Δεν ξερω αν φαινεται στην φωτο, αλλα ειναι τοποθετημενα στις μικρες οπες της βασης.
Για τα τρυπανια συμφωνω και επαυξανω! Αυτη η μανια των "εργαλειων του σουπερ μαρκετ" ξερεις ομως πως ειναι...Πας να κανεις τα ψωνια της εβδομαδας και δεν μπορεις να αντισταθεις  ;)

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 07:17:46 μμ »

...με την ομορφιά που βλέπεις απ το παράθυρο σου φίλε immportax...  μερικά από τα άκρως απαραίτητα  εργαλεία που πρέπει να έχει το εργαστήρι σου, είναι:  1 βαρελάκι  κρασί, ένα γκαζάκι, ρέγκα, τυρί, ψωμάκι και...  ειδοπεία μας  να μαζευτούμε ρεφενέ να κάνουμε...μελέτες!   και ομελέτες!  γιατί  όχι?
[/quote]

Φιλε Μουζικε, ετσι θα τη βγαζουμε απο εδω και περα, με λιγα και καλα  ;)
Πολυ ευχαριστως οποιος θελει να ερθει να του δωσω και το τηλεφωνο μου! Βρισκομαι κοντα στον Αγιο Νικολαο της Ναουσας και θα χαρω ιδιαιτερα!

Elias

• Sr. Member
    • κατασκευη ηλεκτρικης κιθαρας
  • Αριθμός κατασκευών: 3456
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 07:38:27 μμ »
καλο το εργαστηριο σου, αλλα η θεα δεν παιζεται! εχω και μια αδυναμια στα χιονισμενα τοπια, ισως επειδη εδω που μενω το χιονι το βλεπω μονο στην τηλεοραση.

Μουζίκος

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 07:50:50 μμ »

Φιλε Μουζικε, ετσι θα τη βγαζουμε απο εδω και περα, με λιγα και καλα  ;)
Πολυ ευχαριστως οποιος θελει να ερθει να του δωσω και το τηλεφωνο μου! Βρισκομαι κοντα στον Αγιο Νικολαο της Ναουσας και θα χαρω ιδιαιτερα!
[/quote]

φιλόξενε immportax να σαι καλά για την ανοιχτή σου πρόσκληση!  αλλά βλέπεις οι αποστάσεις...

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 14, 2012, 09:40:23 μμ »
Γεια σας
Δευτερα 21 Μαιου το LIDL εχει προσφορα σετ οργανωσης με σκαφακια!
Πιστευω πολυ πρακτικο και χρησιμο!! Εγω παντως θα το παρω!!

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_18900.htm

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 14, 2012, 09:44:56 μμ »
Χεχε, Δημητρη την ιδια σκεψη ειχαμε ;D Μολις ανοιξα καινουριο θεμα γι'αυτη την προσφορα! Το διαγραφω για να εχουμε τις απαντησεις συγκεντρωμενες εδω.
Και φυσικα θα το τσιμπησω και εγω  ;D :D

Tags: