Αποστολέας Θέμα: Μικρές πλάνες/ξεχονδριστήρες  (Αναγνώστηκε 29492 φορές)

Ramon

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ελια
  • Αριθμός κατασκευών: 11
Απ: Μικρές πλάνες/ξεχονδριστήρες
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 09, 2013, 08:54:40 πμ »
Θελω να πω...... Οτι καποτε ειχα ενα ταμπουρο σιδερενιο και μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να το επενδυσω εσωτερικα με ξυλο.... Πηγα στο μαραγκο απεναντι και μου εβγαλε στην κορδελα ενα κοματι παχους 2mm περιπου το οποιο το μουσκεψα και το λυγισα και το περασα απο μεσα.
Μπορεις να βγαλεις στην κορδελα καπλαμαδες αρκει να ειναι μια σοβαρη κορδελα με καλη λαμα...
Keep on drumming.

insect

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 2.617
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 09, 2013, 10:09:38 πμ »
Για χαρά! αν και είμαι λίγο(πολύ) άσχετος από  ξυλουργικά μηχανήματα βρήκα τυχαία αυτό το βίντεο στο youtube ψάχνοντας για κάτι άλλο....
Advanced Routing Techniques Part 1

αυτό to jig δεν θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση και το τελείωμα να γινόταν με γυαλόχαρτο σε κολλημένο σε λεία επιφάνεια με ένα αντίστοιχο  jig ;

pikolo

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 3
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 10, 2016, 11:35:57 πμ »
Παιδια να ρωτησω και εγω κατι μιας και υπαρχειτο θεμα ειδη....Το σχετικα ακριβοτερο μοντέλο της boston το boston pj200s εχει καλυτερο οδηγο απο το φθηνότερο....στην φωτογραφια που κυκλοφορει στο ιντερνετ δεν μπορεσα να καταλαβω αν ειναι μασιφ η αν εχει απλα μια γωνια η λαμαρινα του...

pavlos49

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2016, 10:04:11 μμ »
Παιδια να ρωτησω και εγω κατι μιας και υπαρχειτο θεμα ειδη....Το σχετικα ακριβοτερο μοντέλο της boston το boston pj200s εχει καλυτερο οδηγο απο το φθηνότερο....στην φωτογραφια που κυκλοφορει στο ιντερνετ δεν μπορεσα να καταλαβω αν ειναι μασιφ η αν εχει απλα μια γωνια η λαμαρινα του...
Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Δεν ξέρω αν έχεις προχωρήσει στην αγορά και έχεις πλέον προσωπική εμπειρία αλλά σκέπτομαι να πάρω την 1500 watt. Αν ξέρεις κάτι περισσότερο περιμένω την άποψη σου.

θεοδοση

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: στον πισινο του καθε ανθελληνα.
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2016, 01:39:03 μμ »
την εχω εγω αλλα χωρις οδηγο..τον εχασα.. κανει καλη δουλεια οντως!! με φρεσκοακονισμενα μαχαιρια τα καπακια τα κατεβαζεις στα 2μμ σαν να ναι απο βουτυρο
μολις ξεμεινετε απο Γη Ελληνικη πουληστε και τις μανες σας

atsamis

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 15, 2016, 07:22:51 μμ »
Καλησπέρα κι από μένα . Ο σάκος στην Pj 200s τι χρήση έχει;  Δουλεύει και χωρίς αυτόν;   Ευχαριστώ.

Tags: