Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση στο Ξυλεμπορικό Παντελάκου  (Αναγνώστηκε 41022 φορές)

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
Απ: Συνάντηση στο Ξυλεμπορικό Παντελάκου
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 06:21:06 μμ »
Δεν ξερω αν υπαρχει σαφης διαχωρισμος, στον Σοφιανο στη Θεσσαλονικη παντως ο οποιος πουλαει καπλαμαδες, εχω παρει... "καπλαμα" σε 2,4 χλστ!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 07:28:00 μμ »
ρε αγορι εδω δεν τα εχουμε βρει οι πανω με τους κατω στο γνωστο....καλαμακι, χα χα τι περιμενεις να τα βρουμε στους καπλαμαδες?
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 07:37:36 μμ »
Χαχαχαχαχα, σωστα! Και την μπουγατσα με κιμα που τη βαζεις;  ;D

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 07:44:21 μμ »
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΜΩΛΟΤΟΦ ΞΕΡΕΙΣ?  ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΣΤΟΥΠΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 07:51:29 μμ »
 :D :D ;D Δεν πιανεσαι απο πουθενα ρε ατιμε! Ολη τη μερα διαβολιες σκεφτεσαι  ;D ;)

Elias

• Sr. Member
    • κατασκευη ηλεκτρικης κιθαρας
  • Αριθμός κατασκευών: 3456
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 08:20:18 μμ »
εμενα μου αρεσει το sleeping bag. μπουγατσα με τουριστα  ;D . Κωστα ασε τα καλαμακια γιατι πεινασα

Χρήστος Φυλλαρίδης

• Sr. Member
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 01:24:21 πμ »
  χαχαααα....α τι λετε  ρε παιδια , εκει κατω  στην Αθηνα αν ζητησω τυρι θα με ρωτησουν: "φετα"??  και απανταω ε ναι φετα λοιπον φερε και μια φετοπιτα αφου το θες ετσι,αυτοματως θα με ρωτησουν "τυροπιτα"?........ βγαλε ακρη .Το Greek souvlaki  ειναι γνωστο ανα την υφηλιο,δεν ειναι Greek kalamaki. Εαν παραγειλλω μια λεμοναδα θα μου δωσουν μια λεμονιτα, εαν τους ζητησω μια πορτοκαλιτα μετα ,θα εχω αυτο που θελω? Αντε και  συνενοηθηκαμε ,μετα μπορω να τους ζητησω και ενα καλαμακι για την πιω?,ε?

παντα με χιουμορ και φιλικη διαθεση

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 01:27:39 πμ »
  χαχαααα....α τι λετε  ρε παιδια , εκει κατω  στην Αθηνα αν ζητησω τυρι θα με ρωτησουν: "φετα"??  και απανταω ε ναι φετα λοιπον φερε και μια φετοπιτα αφου το θες ετσι,αυτοματως θα με ρωτησουν "τυροπιτα"?........ βγαλε ακρη .Το Greek souvlaki  ειναι γνωστο ανα την υφηλιο,δεν ειναι Greek kalamaki. Εαν παραγειλλω μια λεμοναδα θα μου δωσουν μια λεμονιτα, εαν τους ζητησω μια πορτοκαλιτα μετα ,θα εχω αυτο που θελω? Αντε και  συνενοηθηκαμε ,μετα μπορω να τους ζητησω και ενα καλαμακι για την πιω?,ε?

παντα με χιουμορ και φιλικη διαθεση

Χαχαχαχαχα!!!!!! Μου θύμισες το ανέκδοτο με τον Τσοβόλα και το "προυφάν".

Χρήστος Φυλλαρίδης

• Sr. Member
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 01:02:24 μμ »
Μολις εκανα παραγγελια απο τον Παντελακο, τα στελνει οπου ζητησεις με ο,τι ζητησεις και οπως τα ζητησεις και χωρις τιμολογιο ή δελτιο αποστολης.Οι τιμες του  ειναι πραγματικα πολυ καλες σε σχεση με αλλο γνωστο εμπορο υλικων οργανοποιιας.Συγκεκριμενα παλισανδρος 13χ3χ100,βεγγε 15χ5χ65,παντουκ 30χ10χ65,κελεμπεκι δεν θυμαμαι διαστασεις  νομιζω οσο το βεγγε, 3 καπλαμαδες  κελεμπεκι  για ντουγιες κολατζες και συναφη 0,3χ18χ65 ,ολα 150 γιουρόπουλα.Ολα αν  πουμε να τα κανουμε σκαφες μπουζουκιων  υπολογιζω το λιγοτερο 10,νομιζω συμφερει,Αυτα!

Χρήστος Φυλλαρίδης

• Sr. Member
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 02:07:24 μμ »
Για να μην παρεξηγηθουν τα γραφομενα μου αναφερομαι σε τιμολογιο-δελτιο αποστολης,εννοειται οτι κοβει αποδειξη.Γιατι ειχε αναφερθει προηγουμενως οτι στελνει μονο με τιμολογιο.

Κοῦρος

• Hero Member
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 02:48:46 μμ »
Για να μην παρεξηγηθουν τα γραφομενα μου αναφερομαι σε τιμολογιο-δελτιο αποστολης,εννοειται οτι κοβει αποδειξη.Γιατι ειχε αναφερθει προηγουμενως οτι στελνει μονο με τιμολογιο.

Χρήστο, αυτή την εντύπωση είχα καθώς τα δικά μου του έδωσα στοιχεία και έκοψε τιμολόγιο.
Αφού τελικώς κόβει απόδειξη λιανικής είναι το καλύτερο.

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 03:20:33 μμ »
Χρήστο, εσύ επαρχεία μένεις και στα έστειλε με μεταφορική; Γιατί αν είναι έτσι μ ενδιαφέρει και εμένα. Εσύ Τριαντάφυλλε πόσα πλήρωσες στη μεταφορική για να ξέρω πάνω κάτω πόσο πάει το μαλλί. 

Κοῦρος

• Hero Member
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 04:21:20 μμ »
Χρήστο, εσύ επαρχεία μένεις και στα έστειλε με μεταφορική; Γιατί αν είναι έτσι μ ενδιαφέρει και εμένα. Εσύ Τριαντάφυλλε πόσα πλήρωσες στη μεταφορική για να ξέρω πάνω κάτω πόσο πάει το μαλλί.

Χρήστο, επειδή συνεργάζομαι με συγκεκριμένη κρητική μεταφορική εταιρεία πολλά χρόνια τώρα για οποιαδήποτε μεταφορά αλλά ειδικώς για σχεδόν καθημερινές αποστολές ελαιόλαδου σε όλη την Ελλάδα, το κόμιστρο ήταν 5€. Κανονικώς, έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 20€.

Χρήστος Φυλλαρίδης

• Sr. Member
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 05:59:46 μμ »
το πολυ 10 ευρω με κτελ Αθηνα-Αλεξανδρουπολη ,και η μεταφορικη εταιρεια γιάυτα τα 800+ χλμ. τοσο περιπου.

Χάρης

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 01:49:45 μμ »

Η αποθηκη ειναι στο Μενιδι Ξενοδοχουπαλληλων 50

Χαιρετώ το forum μετά από πολύ καιρό και ελπίζω να είστε όλοι καλά. Για να βρείτε την αποθήκη του Παντελάκου, αν πηγαίνετε πρώτη φορά, μην ψάξετε τον αριθμό 50 γιατί με τα νούμερα σε αυτόν το δρόμο γίνεται χαμός. Βρείτε τον Γαρυφαλλίδη με τα έπιπλα και μπείτε δεξιά στο βάθος. Ή πάρτε τον ένα τηλέφωνο. Και Κυριακή ακόμα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε.

Tags: