Δύο ερωτήσεις : Ποιό είναι το τελικό φάρδος του φιλέτου που έκοψες και αν έχεις ήδη δοκιμάσει να το κολλήσεις, περίπου σε κύκλο τι ακτίνας μπορεί να κολληθεί χωρίς να σπάσει;
1. Αν και δεν είμαι στο εργαστήριο αυτή την στιγμή, νομίζω πως είναι γύρω στα 4,5 - 5 mm. Αυριο θα μετρήσω και θα σου πω ακριβώς.
2. Αυτά τα φιλέτα τα έφτιαξα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμη. Στο παρελθόν έχω λυγίσει παρόμοια φιλέτα για τρύπα μπαγλαμά.
η πριονοκορδελα τι μαρκα ειναι και τι τιμη εχει?και που την εχεις να ερθω το βραδυ με κουκουλα 
Μάρκα = Locrian... χμμ τώρα που το σκέφτομαι ένα λογότυπο στο κάλυμμα του πάνω τροχού δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.
Τιμή = Τι να σου πω τώρα, από παλιά κασώματα πορτών και καρεκλοπόδαρα την έφτιαξα.
Όσο για το τελευταίο ερώτημα, δεν είμαι και τόσο αφελής, την κλειδώνω δίπλα στο κρεβάτι μου.

Ώχ... φτου γαμ...το μόλις αποκάλυψα την κρυψώνα μου.

Πλάκα - πλάκα το εργαλείο είναι αρκετά καλό, το μόνο σίγουρο είναι πως αν ξαναθελήσω κορδέλα, σίγουρα θα ξαναφτιάξω. Πάντως πρέπει άμεσα να της φτιάξω μια βάση της προκοπής. Βλέποντας το βίντεο διαπίστωσα πόσο ασταθές είναι το τραπεζάκι που εκτελεί χρέη βάσης.