Αποστολέας Θέμα: ΚΑΠΛΑΜΑΔΕΣ  (Αναγνώστηκε 22512 φορές)

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
Απ: ΚΑΠΛΑΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 09:03:14 μμ »
   Μπορεί να είμαι εκτός θέματος, αλλά ψάχνω καπλαμά απο κελεμπέκι σε πάχος 1mm και πλάτος πάνω απο 20 cm΄, έχω ήδη κοιτάξει στα γνωστές Αθηναικές καπλαμαποθήκες χωρίς αποτέλεσμα  :o

Ευχαριστώ.

dimitris_7

• Sr. Member
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 09:18:07 μμ »
εχει ο βρεττος στο καμματερο...μπες στο σαιτ του..εχει τη μεγαλυτερη γκαμα καπλαμαδων απο οσους εχω παει.μεχρι και 1 mm παχος....εχει και ταινιες καπλαμα λεπτες με φαρδος μεχρι 2 cm για πλαινα .εχουν κολλα επανω και μπαινουν με σιδερωμα.αν θες τις κανεις και φιλετα αντι να δωσεις 0,5 ε που εχει το καθενα...

Νάσος

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 09:29:32 μμ »
Ευχαριστώ  :)

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 12:58:44 πμ »
Καπλαμάδες σε πάχη 1 και 2 χιλιοστά κελεμπέκι είχα πάρει από τον Καλιγά. Βέβαια τους έχω αγοράσει πολλά χρόνια τώρα (από το 2006) και δεν ξέρω αν συνεχίζει να φέρνει. Ρίξε μια ματιά.
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

Νάσος

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 07:25:50 πμ »
Καλημέρα,
  Εκείνη ακριβώς την εποχή είχα πάρει και γω απο τη συγκεκριμένη ξυλαποθήκη, τώρα ομως που χρειάζομαι  παραπάνω δεν βρίσκω σε φαρδος 20 cm  ;D
   Αυτο που είχα παρει τοτε ειχε 60 cm φάρδος!!!
Τοτε έφερνε ξύλα για το Γαβρήλο και ξέμενε και κανα κομματάκι για μας

Ευχαριστώ

GALANICK

• Full Member
  • ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟΜΠΟΥΖΟΥΚΟ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΟΥ..
  • Αριθμός κατασκευών: 3
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 14, 2012, 10:19:32 μμ »
Καλησπερα σας.Το απογευμα εκανα παραγγελια απο το Wood Plus καπλαμαδες(εβενο και βεγκε) σε διαστασεις 50εκ επι 20εκ.Αναμενω την παραγγελια ή καποια αρνητικη απαντηση.Εχει τα παντα το μαγαζι... :)
ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΗ...

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 04:38:32 μμ »
Μολις εκανα παραγγελία απο woodplus

O ανθρωπος που μίλησα (κ. Γιώργος) είναι απιστευτος. Μιλαγαμε καμια ωρα σε 4-5 τηλεφωνα συνολικα. Μου εστειλε μαιλ να δω καποιους καπλαμαδες σε φωτογραφία, και ολα αυτα για παραγγελια 30-40 ευρω και κομματακια των 15Χ15 ....
Οχι μονο μικρή παραγγελια δηλαδή, αλλα θα ταλαιπωρηθει για να τους κοψει. (περιπου 30-40 κομματακια)

Δυστυχως του είχε τελειωσει ο ινδικος παλίσανδρος...

Ξερετε που μπορω να βρω σε μικρες ποσότητες; Θελω 3-4 κομματακια των 16Χ16 περίπου για φιγουρα μπουζουκιου.
Ο Βρεττός να υποθεσω οτι πουλαει μεγαλα φυλλα μονο; Ειναι και ακριβός ο παλίσανδρος, αλλιως θα επαιρνα ενα φυλο. Αλλα με 60-70 το τετραγωνικο δυσκολο.... 
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

sofianos

• Jr. Member
  • **
    • Υλικά οργανοποιίας
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 10:12:11 πμ »
Αγαπητέ georgalasg,

Διαθέτουμε καπλαμά από παλύσανδρο ινδιών και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές.
Μπορούμε να σας τον κόψουμε στις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν και να σας τον στείλουμε αυθημερόν με αντικαταβολή.
Επίσης μπορούμε να φτιάξουμε καπλαμάδες από ξυλεία, σε όποιο πάχος σας εξυπηρετεί, με το τριβείο μας.

Καπλαμάς Παλύσανδρος Ινδίας

Όλοι οι φυσικοί καπλαμάδες

Καπλαμάδες πάχους 2,5mm

Για οποιαδήποτε πληροφορία θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310 472187, 2310 472089 ή μέσω του www.sofianos.net
Ευχαριστούμε  :)

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 11:44:10 πμ »
κ. Σοφιανε ευχαριστω για την απαντηση. Θα επικοινωνησω συντομα μαζί σας. Ειχα παραγγειλει και αλλη φορα απο εσας αλλα οχι καπλαμάδες...  Ειχα ξεχασει οτι εχετε...

edit
Εγινε η παραγγελια. Πραγματι παρα πολυ καλες τιμες...  :)
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

pantelis

• Sr. Member
  • επιτρεπεται να πεσεις επιβαλετε να σηκωθεις
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 03:50:28 μμ »
Τπαιδια στον ΄΄ΣΟΦΙΑΝΟ΄΄δεν εχουν μονο καλες τιμεσ αλλα ειναι και πολυ ενταξει στην συνεργασια τους.
 :)

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 07:37:06 μμ »
Διαθέτουμε καπλαμά από παλύσανδρο ινδιών και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές.
Μπορούμε να σας τον κόψουμε στις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν και να σας τον στείλουμε αυθημερόν με αντικαταβολή.
Επίσης μπορούμε να φτιάξουμε καπλαμάδες από ξυλεία, σε όποιο πάχος σας εξυπηρετεί, με το τριβείο μας.

κυριε Γιωργο το τελευταιο επαψε να ισχυει?  σας εστηλα σχετικο μαιλ και πηρα αρνητικη απαντηση.

sofianos

• Jr. Member
  • **
    • Υλικά οργανοποιίας
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 14, 2013, 04:09:29 μμ »
Αγαπητέ john 2004,

Μπορούμε να φτιάξουμε φύλλα σε όποιο πάχος χρειάζεσαι από ξύλο. Το κόστος όμως, θα είναι διαφορετικό από το κόστος του ίδιου ξύλου σε καπλαμά.

Δυστυχώς δε θυμάμαι ποιό ήταν το mail που σου έστειλα. Αν δε σου είναι κόπος, προώθησέ μου το mail, για να δω για ποιό λόγο απάντησα έτσι.

Ευχαριστώ πολύ.

Γιώργος Τσιριγώτης

sofianos

• Jr. Member
  • **
    • Υλικά οργανοποιίας
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 04:29:23 μμ »
Αγαπητέ Γιάννη, το βρήκα το μήνυμα. Δικό μου το λάθος. Είχα καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι για έτοιμο καπλαμα, και όχι για ξύλο που θα το βγάλουμε εμείς σε πάχος 2,5mm.
Μπορούμε να βγάλουμε κομμάτια από Αμερικάνικη καρυδιά και από Κελεμπέκι σε όποιο πάχος και διάσταση σε εξυπηρετεί.
Δεν υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας, απλά μας περιορίζει το φάρδος από τις πλάκες του ξύλου που έχουμε. Στο κελεμπέκι είναι τα 32 cm και στην Αμερικάνικη καρυδιά τα 26cm.
Μια ενδεικτική τιμή και για τα δύο είδη ξύλου για ένα κομμάτι 30cm x 30cm x 2,5mm είναι τα 13 ευρώ.

Φιλικά,  :)

Γιώργος Τσιριγώτης

Tags: