Αποστολέας Θέμα: Μια ειλικρινής εξομολόγηση  (Αναγνώστηκε 137 φορές)

theodoropoulos

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Padauk
Μια ειλικρινής εξομολόγηση
« στις: Ιουνίου 20, 2026, 03:44:41 μμ »
Καλησπέρα .
Θα με θυμούνται οι παλιότεροι μιας που ήμουν ενεργος μέχρι και το 2012 αν θυμάμαι καλα´. Θα ήθελα να γράωω δύο λόγια
Ο καθένας μας περνάει τον δικό του Γολγοθά . Εμένα με χτύπησε ας πούμε μια κατάθλιψη και τα παράτησα όλα .
Γύρισα πλάτη σε ότι θρωρούσα ότι με πήγε πίσω επαγγελματικά και κάθισα στα θρανία στα 40 και έκανα μεταπτυχιακό και διδακτορικό σε Τεχνητή Νοημοσύνη και Ιατρική.
Δεν κατάφερα ακόμα όλα όσα θέλω γιατί παντού υπάρχει ανταγωνισμός.
Ωστόσω μεγάλωσα, άλλαξα τα μάτια μου με πρεσβυωπία δεν βλέπουν να βάζουν φιλέττα πια ..
Παράλληλα η άλλη μου μεγάλη αγάπη η σύνθεση ορχητστικής μουσικής με συνεπήρε . Και μάλιστα ηχογραφήσαμε με ορχήστρα στα Sierra
https://www.youtube.com/watch?v=CZf2vs3Gv4w

Δεν ξέρω αν ξαναγυρίσω στα παλια μου λημέρια με τα όργανα. Η ζωή μας ειναι τόσο μικρή και δεν χωράει πουθενα όλα αυτά που θέλω να κάνω.
Απλά συμβιβάζομαι και σιχαίνομαι να πρέπει να γινω καλύτερος απο τον άλλον.
Ακόμα και εδώ μέσα έφυγα γιατί ο καθένας κοίταζε να ανταγωνιστεί τον άλλον...
Μακάρι να έκανα λάθος...
Ελπίζω η μυρωδιά του ξύλου να ανάψει την σπίθα της ψυχής μου που τόσο το έχει ανάγκη....

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
Απ: Μια ειλικρινής εξομολόγηση
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 20, 2026, 10:28:11 μμ »
Δημήτρη να είσαι καλά κατά προτεραιότητα.
Σίγουρα μας έχεις λείψει εδώ αλλά δεν είσαι ο μόνος που αντιμετώπισε δυσκολίες και χάθηκε από την παρέα μας.
Μπράβο σου που βγαίνεις και μιλάς ανοιχτά.
Ζούμε σε μία πολύ ανταγωνιστική και σκληρή κοινωνία που μας απροσανατολίζει από αυτά που πρέπει να μας δίνουν χαρά και ολοκλήρωση.
Μακάρι μέσα από τα δευτερευόντα πράγματα που κάνουμε στη ζωή μας (όπως στην εδώ πτερίπτωση η οργανοποιία) να μας δίνουν χαρά και να μας γεμίζουν.
Με χαρά λοιπόν σε ξαναβλέπουμε εδώ.

Παρεπιμπτόντως ωραία η δουλειά σου.

Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα απλά και όμορφα που μπορούμε να βρούμε και στον μαχαλά μας.
  • Αριθμός κατασκευών: -
  • Περιοχή: Αθήνα.
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 21, 2026, 02:03:02 μμ »
Γεια σου Δημήτρη, ευχαριστούμε που μοιράζεσαι δικά σου πράγματα, Συγχαρητήρια για τις συνθεσεις!!! εύχομαι να αξιοποιείς τον χρόνο σου όπως θέλεις εσύ. και να είσαι δυνατός!
Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 26, 2026, 09:56:44 μμ »
Δημήτρη μου μπράβο για όλα όσα έχεις καταφέρει!
Πάνω τους!
Και λαδωσε τώρα τα σκαρπελα ε;

Ωραιότατο το στούντιο που έφτιαξες!
Παντα επιτυχίες!
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

Tags: