Δεχομαι οτι το προσωπικο του γουστο ειναι το παραδοσιακο. Ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος.. αλλα..
Δεν γινεται να αποκαλεις τερατογενεσεις ολες τις κιθαρες που εχουν φτιαχτει με τα συγκεκριμενα καπακια..υπαρχουν καλα dt & lattice, υπαρχουν και ασχημα..οπως συμβαινει και με κιθαρες που εχουν μασιφ καπακι. Ειναι θεμα οργανοποιου. Και στην τελικη αν ηταν καθολικα πληρεις τα παραδοσιακα οργανα δεν θα υπηρχε η αναγκη να φτιαχτουν lattice και dt.. η υπερυψωμενη χαλαει τις συχνοτητες..μαλιστα..πως χαλαει μια συχνοτητα δεν το εχω μαθει.. θα ρωτησω τον Ρωσο στην Γραναδα να μου εξηγησει μαζι με το χελμοζ που το ειπε και για κατι ψαγμενο..το δεδομενο πλεον.. οσο για τον αλλο που ειπε δεν ισχυουν οι αρχες της φυσικης πρεπει να ειναι απο αυτους που λενε οτι η γη ειναι επιπεδη, μας κυβερνουν οι ιλουμινατι και ζουμε στο εικονικο ματριξ..
Γρήγορη εμένα μ αρέσουν οι γιαλαντζι ντολμάδες
Σε άλλους αρέσουν οι κανονικοί
Δε θα πω ότι είναι σαβουροφαγαδες (που είναι)

Επίσης για τις υπερυψωμένες:
Αλλάζει αλλά τόσο λίγο, που είναι
ισσονος σημασίας.
Και αυτό επειδή βάζεις παραπάνω μάζα εκεί, οπως ακριβώς είναι και η τοποθέτηση της ταστιέρας...
Αυτό όμως που ίσως εννοούσε ο ποιητής, και είναι δικο μου ψυχανεμισμα για αυτό που είπωθηκε,
ειναι ότι αλλάζει η ιδιοσυχνότητα του αέρα
αν θέλεις να κρατήσεις τα 9 π.χ.. εκατοστά που έχεις στην ενωση με το τακούνιαν κάνεις 2 εκ το υπερυψωμενο κ βάλεις αντί για 9 εκ. , 7εκ, τότε μειώνεις κατά πολύ τα κυβικά εκατοστά του σκάφους κ έτσι αλλάζει η ιδιοσυχνότητα.
(Που δεν νομίζω να εννοούσε αυτό ο Μπάμπης)