Αποστολέας Θέμα: Ξύλα μάνικο μπουζουκίου ερώτηση.  (Αναγνώστηκε 540 φορές)

teoz

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: Όλα
  • Περιοχή: Ηράκλειο
Ξύλα μάνικο μπουζουκίου ερώτηση.
« στις: Μαρτίου 19, 2024, 07:38:45 μμ »
Καλησπέρα στους απανταχού προβληματισμένους μάστορους, θα ήθελα ακόμα μια φορά τα φωτά σας. Εδώ στην Κρήτη δεν βρισκω βεγκε  εβενο και σαπελι για το μανίκι του μπουζουκιού για τις κόντρες, είχα αγοράσει πρώτα έτοιμα μανίκια  αλλά λέω μήπως συμφέρει με τα ιδιά λεφτά να φτιάξω περισσότερα και όπως θέλω. Τα ξυλά που βρισκω σίγουρα φλαμούρι, για κόντρες ιροκο , ναιγκον, μεραντι, νταμπεμα, tatajuba, και καρυδιά Αμερικής. έχει βάλει κανείς τα παραπάνω για κόντρες σε μανικο?

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ρίκοκο-Βερίκοκο-αχλάδι και αμυγδαλιά στου Προφήτη Λιά τα στενά.
  • Αριθμός κατασκευών: -
  • Περιοχή: Αθήνα.
Απ: Ξύλα μάνικο μπουζουκίου ερώτηση.
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 20, 2024, 04:46:14 μμ »
Καλησπέρα σας, δεν έχει σημασία το ότι βρίσκεστε στην Κρήτη, πλέον μπορείτε με υπομονή και ψάξιμο να βρείτε τα πάντα, μάλιστα όπως είναι γνωστό στην Κρήτη έχει αρκετούς επαγγελματίες οργανοποιούς που πιστεύω αν εποικηνωνήσετε θα σας εξυπηρετήσουν. Επίσης μπορείτε με mail ή τηλεφωνικά να εποικηνωνήσετε με εμπόρους ξυλείας οπουδήποτε.
Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

teoz

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: Όλα
  • Περιοχή: Ηράκλειο
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 20, 2024, 08:09:41 μμ »
Καλησπέρα μετα από  συζήτηση με επαγγελματία οργανοποιό με καθοδήγησε  που μπορώ να προμηθευτώ διάφορα ξύλα ποιο ειδικά ας πούμε για οργανοποιία, βέβαια από παλαιές κατασκευές έχω ιροκο και νιαγκον τα οποία κάνουν για κόντρες για μανίκι γιατί είναι αρκετά σκληρά. Όπως ανέφερες με υπομονή και ψάξιμο βρίσκεις ότι θες. Το σίγουρο είναι ότι θα πειραματιστώ με τα ξύλα που έχω.

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #93
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 23, 2024, 09:21:34 πμ »
να βαλεις ενα ευκολοδουλευτο, γιατι το μανίκι ειναι....
μανικι  ;D
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

Tags: