Αποστολέας Θέμα: 9η έκθεση οργανοποιίας  (Αναγνώστηκε 11177 φορές)

oscar

• Sr. Member
  • Περιοχή: Πειραιάς
Απ: 9η έκθεση οργανοποιίας
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 17, 2022, 10:25:26 μμ »
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε Στέλιο , Δημήτρη και Γιάννη για την άρτια οργάνωση, ευχαριστούμε!!!  {celebrate004}

Τα όργανα πολλά, οι συζητήσεις ακόμη περισσότερες και ο χρόνος αποδεικνύεται λίγος, αφού για άλλη μια φορά δεν πρόλαβα να δω όλα τα όργανα με την λεπτομέρια που θα ήθελα. Ελπίζω στην επόμενη να τα καταφέρω.

Μπράβο σε όλους τους εκθέτες και κυρίως σε αυτούς που ταξίδεψαν από μακρυά!  {celebrate004}

Και του χρόνου με υγεία!

Γιάννης Καραβασίλης

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Μουριά
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 18, 2022, 12:20:02 πμ »
Ένα τεράστιο ευχαριστώ κι από μένα στους διοργανωτές μιας υπέροχης έκθεσης. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή. Με αρκετό άγχος και αγωνία γι αυτή την πρώτη φορά. Κι όμως...όταν μπαίνεις μέσα στο χώρο και βλέπεις φίλους και γνωστούς με χαμόγελα και ανοιχτές καρδιές σου φεύγουν όλα. Ακόμα και το όποιο αίσθημα ανταγωνισμού υπάρχει στους ανθρώπους πιστεύω φεύγει....εξαφανίζεται. Βλέπεις  πόση αγάπη και μεράκι έχει βάλει ο καθένας στη δουλειά του και το μόνο που σου προκύπτει είναι χαμόγελο και ευφορία. Αυτό είναι δημιουργία και πολιτισμός. Μάνο και Παναγιώτη, Παναγιώτη και Μάνο (νομίζω δεν έχει σημασία η σειρά), σας ευχαριστώ με τη σειρά μου γι αυτό που μας προσφέρατε. Πόσες ώρες δουλειάς υπάρχουν μέσα σε αυτό το έργο άραγε ; και ποιος μπορεί να το κοστολογήσει ; Ανεκτίμητο το δώρο σας πραγματικά !!!! Διοργανωτές ετοιμαστείτε για το ΜΕΓΑΡΟ γιατί σε λίγο το Μοσχάτο θα φαντάζει μικρό... :victory:

Μάνος Τουρπάλης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: -
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 18, 2022, 08:58:56 πμ »
ωπ, καλημέρα!
παιδιά η έκθεση ήταν κα-τα-πλη-κτι-κή!
δεν είχα παρακολουθήσει προηγούμενες από κοντά, και οι φωτογραφίες δυστυχώς δεν αποτυπώνουν την ατμόσφαιρα. Έζησα λοιπόν όλα αυτά που αναφέρονται και παραπάνω, από τη μια συντροφικότητα και από την άλλη τέχνη (και τεχνικές), όλα σε υπερθετικό.

Συγχαρητήρια σε όλους - και επιπλέον ευχαριστώ προσωπικά τους ανθρώπους που έτρεξαν για να πραγματοποιηθεί η έκθεση, Στέλιο, Δημήτρη και Γιάννη.

Ήταν πολύ "πυκνή" εκδήλωση με πολλή ενέργεια και πολύ - πολύ περιεχόμενο, κι έτσι - δυστυχώς - ούτε εγώ πρόλαβα να δω όλα τα όργανα, ούτε να γνωρίσω όσους θα ήθελα. Ακόμα περισσότερο απλώς να κουβεντιάσουμε ρε παιδί μου, λίγο παραπάνω, είναι πολύ ωραίο να "βάζεις πρόσωπο πίσω από το avatar".

Ελπίζω σε επόμενη έκθεση/μάζωξη. Να είστε όλοι καλά και ευχαριστώ όλους!

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα απλά και όμορφα που μπορούμε να βρούμε και στον μαχαλά μας.
  • Αριθμός κατασκευών: -
  • Περιοχή: Αθήνα.
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 18, 2022, 01:04:20 μμ »
Καλησπέρα στα παιδιά, πέρασα εύμορφα και εγώ στην έκθεση, αν και λίγο σφιγμένος διότι η μάνα μου το Σαβάτο είχε φτιάξει φασουλάδα με ρέγγα, Πάντως έχω να πω ότι το κλίμα ήταν αγχολυτικό, γνώρισα και νέα άτομα σημαντικούς  και εξαιρετικούς κατασκευαστές ΑΛΛΑ και ανθρώπους, και παλιούς φίλους, Ευχαριστούμε επίσης τους διοργανωτές και τους ομιλητές!!! ΟΥΜΕ ΟΥΜΕ ΟΥΜΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΚΙΑΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΑΤΕ. Οι καλύτεροι είμαστε.
Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

Λάμπρος Σταυρίδης

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: καρυδιά
  • Αριθμός κατασκευών: 8
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 18, 2022, 01:53:49 μμ »
Δύο βιντεάκια ἀπό τήν ἔκθεση : 

Τό πρῶτο εἶναι μιά γενική περιδιάβαση στούς ἀνθρώπους καί στά ὄργανα πού ἐκτέθηκαν :

https://www.youtube.com/watch?v=vu0GDgJqUIY

Τό δεύτερο εἶναι ἕνα κορίτσι , πολυτάλλάντο ὅπως ἔμαθα , ποιύ παίζει σαντούρι , κατασκευή τοῦ φίλου μου τοῦ Νικόλα :

https://www.youtube.com/shorts/DutjfG_Mh3s

Επίσης νά πῶ κάτι πού πιθανόν νά ἐνδιαφέρει πολλούς , καί τό γράφω ἐδῶ ἐπειδή ὅλοι θά διαβάσουν γιά τήν ἔκθεση :

Στήν Σιβιτανίδειο σχολή , στήν Καλλιθέα Ἀθηνῶν , θά διδάξουν ΜΑΡΚΕΤΕΡΙ , φέτος . Τά μαθήματα ἀρχίζουν αὐτήν ἤ τήν ἄλλη ἑβδομάδα . Οἱ αἰτήσεις ὑποβολῆς ἔληξαν τήν Κυριακή , κι ἐγώ τότε τό ἔμαθα , ἀλλά πῆρα τηλέφωνο καί μέ δέχθηκαν , ἀρκεῖ νά κάνω αἴτηση μέχρι αὔριο , ἄντε Πέμπτη . Θά τήν κάνω σήμερα ἠλεκτρονικά καί θά τήν στείλω μέ e-mail . Εἶναι 150,00 εὐρώ γιά 150 ὥρες . Τετάρτη 17.00-20.30 καί Σάββατο 10.00-13.30 . Ὅποιος ἐνδιαφέρεται ἄς μπῆ στήν ἰστοσελίδα τους : στό google Σιβιτανίδειος σχολή , 2 ἑνότητα Η ... - ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ καί στό παράθυρο πού θ' ἀνοίξη , κάτω ἀπό τή λέξη " ἐπικοινωνία " γράφει " κατηγορίες ἀνακοινώσεων " , κάνετε κλίκ στήν 5η ἐπιλογή ἀπό τό τέλος : " Διά βίου μάθηση ". Ἀνοίγει νέα καρτέλα μέ ὅσα διδάσκονται . Ἡ τρίτη ἐπιλογή εἶναι τό μαρκετερί , πολύ χρήσιμο γιά τήν ὀργανοποιϊα νομίζω . Στήν καρτέλα μέ τό μαρκετερί ὑπάρχουν ὅλες οἱ πληροφορίες : κόστος , ὡράρια , τηλέφωνο ἐπικοινωνίας ( κ. Βασιλείου , Διευθύντρια , πολύ ἐξυπηρετική !!!) καί ἡ αἴτηση καί τό e-mail πού θά τήν στείλη κανείς . Ὅποιος θέλει νά κάνη αἴτηση , καλύτερα νά τηλφωνήση πρῶτα : 210 4857711 .
Νομίζω εἶναι καλή εὐκαιρία !!! Θά γίνουμε καί συμμαθηταί !!!

niklim...!

• Newbie
  • *
  • Αριθμός κατασκευών: 1111111
  • Περιοχή: περιστερι
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 18, 2022, 10:48:44 μμ »
ένα μεγάλο μπράβο σε όλους...! όλα ήταν αξιοπρεπέστατα

σας ευχαριστώ. Και του χρόνου να είμαστε καλά να ανταμώσουμε.

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 18, 2022, 11:04:21 μμ »
Και περάσαμε όμορφα και τούτη τη φορά
Μπράβο ρε παιδιά!
Νάμαστε καλά να ανταμώνουμε!
Νάσος

Stergios_lutherie

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Αυτο που εχω διαθεσιμο
  • Αριθμός κατασκευών: 17
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 19, 2022, 12:21:05 πμ »
Πριν απο λίγο άδειασε η βαλίτσα μου της επιστροφής, αλλά παραμένω γεμάτος από όλα τα ωραία της έκθεσης και της συνάντησης του Σαββάτου! Παιδιά είσασταν όλοι υπέροχοι και λίγο υπεροχότεροι οι Στέλιος-Δημήτρης-Γιάννης με την εξαιρετική διοργάνωση και οι Μάνος-Πάνος με την παρουσίαση του βιβλίου τους!
Πάντα τέτοια...

Λάμπρος Σταυρίδης

• Hero Member
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 19, 2022, 10:43:47 πμ »
Θέλω νά συμπληρώσω κάτι γιά τό μαρκετερί : Ἡ διεύθυνση τῆς Σιβιτανιδείου θά δέχεται γιά λίγες ἡμέρες ἀκόμη αἰτήσεις , καί τά μαθήμ,ατα ἀρχίζουν τήν Τετέρτη 2 Νοεμβρίου .

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 19, 2022, 11:48:34 πμ »
Καλημέρα!!!

Φωτογραφικό υλικό από την έκθεση!

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=yiannis.damigos.3&set=a.10224807591549973

Μπορείτε να τις κατεβάσετε απο το παρακάτω λινκ. Θα είναι ενεργό για μία εβδομάδα

https://we.tl/t-Qy1T4CxXPt
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 19, 2022, 01:44:26 μμ από yiannis »

ΚαΠα

• Hero Member
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 19, 2022, 06:34:43 μμ »
Ευχαριστούμε πολύ Γιάννη! μπυρα
Blog "ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΙ" http://greekluthiers.wordpress.com/
Blog "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΣ" http://organopoios.wordpress.com/

Blekos Kerkyra

• Hero Member
  • Ουτε καν ερασιτεχνης...
    • Youtube
  • Αγαπημένο ξύλο: Τιμιο ξυλο
  • Αριθμός κατασκευών: Κατασκευές...επισκευές...!
  • Περιοχή: Κέρκυρα
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 20, 2022, 11:30:23 πμ »
Ρε παιδιά όλα καλά κι όλα ωραία!
Στις φώτο στο φβ είδα να φιγουράρει ένα πολύ ωραίο μπλουζάκι....μονο για συμμετέχοντες είναι ; ;D
Ωσάν το έρημο δεντρί που'ναι στ'αόρι απάνω
Μ'αρέσει να'μαι αμοναχός με τσι πολλούς δεν κάνω...

https://www.youtube.com/c/blekoskerkyra

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #72 στις: Οκτωβρίου 20, 2022, 12:33:20 μμ »
mastro bleko, ειχαμε βγαλει θρεντ και βαλαμε συμμετοχες πριν 2-3 χρονια, τα εφτιαξε ο μπαμπας ενος μαθητη μου (ειχαμε σημαντικη εκπτωση).
επειδη ειχαμε πολλες κρουσεις, μηπως ξαναβαλουμε να φτιαξουμε παραγγελια

εντιτ:
ψαχνω να βρω το θεμα και δεν μπορω...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2022, 12:47:24 μμ από steliosguitar »
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

Blekos Kerkyra

• Hero Member
  • Ουτε καν ερασιτεχνης...
    • Youtube
  • Αγαπημένο ξύλο: Τιμιο ξυλο
  • Αριθμός κατασκευών: Κατασκευές...επισκευές...!
  • Περιοχή: Κέρκυρα
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 20, 2022, 03:13:22 μμ »
 Αν υπάρχει ενδιαφέρον να γίνει!
Πριν δύο τρία χρόνια (δλδ πριν τις καραντίνες)
είχα ατονήσει οργανοποιητικά ούτε παρακολουθούσα πολύ τη σελίδα, δεν το είχα δει....τωρα όμως δεν τα ξαναφήνω.
Ωσάν το έρημο δεντρί που'ναι στ'αόρι απάνω
Μ'αρέσει να'μαι αμοναχός με τσι πολλούς δεν κάνω...

https://www.youtube.com/c/blekoskerkyra

Λάμπρος Σταυρίδης

• Hero Member
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 20, 2022, 03:15:33 μμ »
Μέ τό λίνκ πού ἔχει ἀνεβάσει ὁ Γιάννης γιά μιά ἑβδομάδα , δέν μπορῶ νά δῶ τίς φωτογραφίες . Μήπως πρέπει νά ἔχω facebook ; Διότι δέν ἔχω τέτοιο παρᾶγμα . Δέν γίνεται νά τίς δῶ ἀλλιῶς ;

Tags: