Αποστολέας Θέμα: 9η έκθεση οργανοποιίας  (Αναγνώστηκε 11206 φορές)

Stergios_lutherie

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Αυτο που εχω διαθεσιμο
  • Αριθμός κατασκευών: 17
Απ: 9η έκθεση οργανοποιίας
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2022, 09:30:46 μμ »
Να επιβεβαιώσω και γω ότι θα έρθω στην 9η έκθεση οργανοποιίας με μία κιθάρα, κατά πάσα πιθανότητα με την #4, αν όχι με την #2.
Και να ενθαρρύνω όσους διστάζουν ακόμα.

Πότε θα είναι η μάζωξη μεθ' οργάνων;

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2022, 09:34:37 μμ »
Στεργιο μαζωξη καμουμε την προηγουμενη μερα της εκθεσης.
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

Stergios_lutherie

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2022, 09:48:52 μμ »
 μπυρα
μεσημέρι;
απόγευμα;
απογευματο-βράδι;
αργότερα;

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2022, 10:32:38 μμ »
Συνηθως μεσημερι, αλλα ακομα δεν εχουμε κλεισει κατι. Μην αγχωνεσαι σε περιμενουμε κανονικα και θα το κανονισουμε.
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

Stergios_lutherie

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2022, 01:56:33 πμ »
Δημήτρη, επειδή θα μείνω στην Αθήνα μερικές μετρημένες μέρες, θα με βόλευε να ξέρω την ώρα της μάζωξης όσο γίνεται νωρίτερα.
Συμπάθα με αν μεταδίδω το άγχος μου!

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2022, 12:43:28 μμ »
Στεργιο λογικα θα γινει το μεσημερι. Αν γινει βραδυ και τραβηξει πολυ την επομενη μερα ειναι δυσκολο για εμας που πρεπει να παμε και νωριτερα. Αρα εχε το στο μυαλο σου για μεσημερι. Μολις κλεισουμε κατι θα εισαι ο πρωτος που θα ενημερωσω.
Δημήτρης Σ.

Stergios_lutherie

• Hero Member
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2022, 05:29:37 μμ »
Ωραίος!

Λάμπρος Σταυρίδης

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: καρυδιά
  • Αριθμός κατασκευών: 8
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2022, 07:31:58 μμ »
Θά ἤθελα νά προτείνω κάτι στούς διοργανωτάς τῆς ἐκθέσεως :
Ἡ ἔκθεση θά διαρκέση ἀπό τίς 10.00 τό πρωϊ ὡς τίς 16.00 τό ἀπόγευμα , δηλαδή 6 ὧρες . Ἀπ' αὐτές τίς 6 , προτείνω ἡ 1 ὥρα νά χρησιμοποιηθῆ γιά τήν παρουσίαση - παίξιμο τοῦ κάθε ὀργάνου χωριστά , ἀπό ὀργανοπαίχτη πού θά ἐπιλέξετε , καί ἔχουμε ἀρκετούς καί καλούς , ὥστε τό καθένα ν' ἀκουστῆ σέ ἡσυχία . Δέν εἶναι ἀπαραίτητο νά παιχθῆ ἕνα ὁλόκληρο τραγούδι , ἕνα μικρό μέρος του ἀρκεῖ , ἴσα ἴσα ν' ἀκουστῆ ὁ ἦχος του . Ναί μέν θά παιχτοῦν ὅλα τά ὄργανα , ἀλλά σέ τόση φασαρία καί ὅλα συγχρόνως , πρᾶγμα πού δέν μποροῦμε ν' ἀποφύγουμε - Ἕλληνες εἴμαστε - ὥστε δέν θ' ἀναδειχθῆ τό καθένα πραγματικά .
Ἄν συμφωνήσετε , προτείνω αὐτό νά γίνη 11.00 μέ 12.00 , πού εἶναι ἡ ὥρα τῆς μεγαλύτερης ἐπισκεψιμότητας , ν' ἀκούσουν καί οἱ ἐπισκέπτες κάτι ὡραῖο , σάν συναυλία.....

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2022, 10:04:04 μμ »
Λαμπρο ωραια η ιδεα σου και ευχαριστουμε που την μοιραστηκες. Υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορουμε να κανουμε, δυστυχως ομως ειλικρινα ειμαστε ιδιαιτερα προβληματισμενοι απο την μικρη εως τωρα συμμετοχη. Μιλαμε για 12 συμμετοχες μονο εως τωρα , μικρη κινητικοτητα στις παρουσιασεις στο φορουμ, παλια μελη χωρις καθολου παρουσια.. Ανοιξαμε και προφιλ στο facebook μπας και ζωντανεψει το πραγμα αλλα τιποτα. Μιλωντας προσωπικα και οχι ως συντονιστης στεναχωριεμαι πολυ και δυσκολευομαι να σκεφτω πως μπορει να συνεχιστει ο θεσμος της εκθεσης και εν γενει το φορουμ περαιτερω.

Δημήτρης Σ.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2022, 07:49:59 μμ »
Καλησπερα αλλα  οι συμετοχες θα ειναι 13.Θα ερθω εκτος απροοπτου κι εγω με ενα οργανο που βρισκεται στα βαψιματα.Παραθετω φωτογραφιες.
Θα ηθελα λιγακι την προσοχη σας.Εχω πει επανειλημμένα με κινδυνο να θεωρηθω γραφικος.Πριν απο την εκθεση εχει γινει θεσμος να πηγαινουμε να πιουμε ενα κρασι.Ολα καλα ως εδω.Ρε παιδια.....παλι στον Ελατο θα παμε?
Υπαρχει μαγαζαρα (οχι κυριλικια κι ετσι) στην Καραισκακη στο Χαιδαρι, το εχει φιλος μου μουρλος(με ωραια τρελα ομως) γνωστης και λατρης του καλου λαικου και ρεμπετικου. Το μαγαζι λεγεται.......Δυο και Νακαιοι..........(δυο τα αδερφια που το εχουν και λεγονται Νακος) εχει τρομερη ποιοτητα φαγητου και περιβαλοντα χωρου ,και ολοι θα γουσταρουν.Για σκεφτητε το.........
Προς θεου δεν κανω διαφημιση.Ακουστε ομως τον παλιο μια φορα και δε θα χασετε...................
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

George45

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: ολα!!
  • Αριθμός κατασκευών: MIA
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2022, 08:00:50 μμ »
Δηλώνω συμμετοχή με ενα τζουρα και ενα ουτι!!!!

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2022, 09:31:12 μμ »
Καλησπερα αλλα  οι συμετοχες θα ειναι 13.Θα ερθω εκτος απροοπτου κι εγω με ενα οργανο που βρισκεται στα βαψιματα.Παραθετω φωτογραφιες.
Θα ηθελα λιγακι την προσοχη σας.Εχω πει επανειλημμένα με κινδυνο να θεωρηθω γραφικος.Πριν απο την εκθεση εχει γινει θεσμος να πηγαινουμε να πιουμε ενα κρασι.Ολα καλα ως εδω.Ρε παιδια.....παλι στον Ελατο θα παμε?
Υπαρχει μαγαζαρα (οχι κυριλικια κι ετσι) στην Καραισκακη στο Χαιδαρι, το εχει φιλος μου μουρλος(με ωραια τρελα ομως) γνωστης και λατρης του καλου λαικου και ρεμπετικου. Το μαγαζι λεγεται.......Δυο και Νακαιοι..........(δυο τα αδερφια που το εχουν και λεγονται Νακος) εχει τρομερη ποιοτητα φαγητου και περιβαλοντα χωρου ,και ολοι θα γουσταρουν.Για σκεφτητε το.........
Προς θεου δεν κανω διαφημιση.Ακουστε ομως τον παλιο μια φορα και δε θα χασετε...................
Κωστα αμα τον ξερεις προσωπικα και μας κανει κλειστο για Σαββατο μεσημερι στις 15 Οκτωβρη. Τα ατομα θα τα δωσουμε με ακριβεια μολις πλησιασουν οι μερες.

Δημήτρης Σ.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2022, 07:39:40 μμ »

Κωστα αμα τον ξερεις προσωπικα και μας κανει κλειστο για Σαββατο μεσημερι στις 15 Οκτωβρη. Τα ατομα θα τα δωσουμε με ακριβεια μολις πλησιασουν οι μερες.
[/quote]

θα τον παρω ενα τηλ να συννενοηθω.....................και θα τα πουμε
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Γιάννης Καραβασίλης

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Μουριά
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2022, 09:21:59 μμ »
Άντε κι εγώ με τη σειρά μου αφού έρχονται κι οι παλιές καραβάνες να δηλώσω συμμετοχή με ένα τριχορδάκι που είναι ακόμα στο σκάφος....Έρχονται ξενύχτια για να προλάβω να είναι έτοιμο αλλά πιστεύω θα τα καταφέρω.

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2022, 09:58:29 μμ »
Αντε ρε Γιαννη!
Που κρυβοσουν τοσον καιρο;
Το σκαφος πολυ σκουρο, ε;
Εβενος;;
Δημήτρης Σ.

Tags: