Καλησπέρα στην ομάδα!
Στο σπίτι παίζω αρκετά συχνα κιθάρα , τον τελευταίο καιρό όμως παρατήρησα τον γιό μου που είναι 6 χρονών να ερχεται να κάθεται δίπλα μου και να με περιεργάζεται... το αποκορύφωμα ηταν να μου ζητήσει να του μαθω κιθάρα!
Η σχέση μου με την κιθάρα είναι η εξής .... παίζω καμια 25 αριά χρόνια συνοδευτικά κιθάρα κυρίως για την παρέα και για να λέμε τραγουδια, να πινουμε μπυρες και να περναμε καλα! Τον τελευταίο χρόνο ομως αποφάσισα να ασχοληθώ λιγο παραπάνω και πηγα σε ωδειο για να βαλω σε μια ταξη οσα είχα μπερδεμένα στο μυαλό μου! Μακάρι να είχα πάει απο πιό μικρος στο ωδειο. Θα ήθελα να σπρώξω λοιπον τον πιτσιρικά με όμορφο τροπο να ασχοληθεί με την μουσικη και να παει και ωδειο. Σκεφτηκα λοιπον να του φτιάξω μια κιθάρα , και για να το κάνω ακόμα πιο ελκυστικό θα την φτιαξω σε περίεργο σχημα και με γραφικά απο harry potter που εχει κολλησει ο μικρος!
Ελπιζω να βγει ωραίο όργανο και να του δωσει σημασια !!!
Αρχισα λοιπον σχεδιάζοντας τη περίμετρο της κιθαρας σε κοντρα πλακε για να φτιαξω στη συνεχεια το καλουπι!
Θα την φτιαξω κλίμακα 63 για να ειναι λιγο πιο μικρες οι αποστασεις.
Απο ξύλα έχω ενα σετ για ακουστικη κιθαρα ελληνική καρυδια, καπακι έλατο , ταστιερα παλίσανδρο, μπρατσο κελεμπεκι
.
Sent from my iPhone using Tapatalk