αυτα ειναι συνταγες για μαστερ σεφ
για... μαστερ λουθιερ, αλλη ειναι η συνταγη:
του στρογγυλού και γλυκού ήχο έχει το σωστά ψημένο και στανιαρισμένο ξύλο. Αυτά είπε ο ίδιος.
περνουμε ενα καπακι απο ελατο καμμενο, φετιναρι, απο καλιφορνια.
στη συνεχεια παιρνουμε ενα ταψι (στρογγυλο ομως , οχι τετραγωνο γιατι δεν θα βγει καλος ο ηχος)
κατοπι φτιαχνουμε μπακλαβα μεσα στο στρογγυλο ταψι, πολυ σιροπιασμενο, τιγκα στη ζαχαρη, αλλιως ο ηχος θα ειναι αλμυρος κ δεν θελουμε.
τελος γαρνιρουμε ξυσμα καμμενο ελατο
εναλακτικα αν θελει καποιος μπορει να βαλει και ζαχαρωμενες πενες , για πιο γλυκο ηχο.