Τα βλέπουμε, φυσικά, τόσα λεφτά τους έχουμε ακουμπήσει.
Εννοείται ότι το ταγκ συνοδεύει ολόκληρο το νήμα και όχι μόνο ένα συγκεκριμένο μήνυμα, έτσι; Υπάρχουν κάποια νήματα που αγγίζουν πάρα πολλά θέματα (κυρίως στο ημερολόγιο). Βάζουμε κατά συνείδηση ή είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο;
Όπως ανέφερε και ο Στέλιος προσπαθούμε να βάλουμε στα υπάρχοντα θέματα καθώς κάνουμε και τις μετακινήσεις στην σωστή ενότητα. Αυτό αφορά τους διαχειριστές.
Όσο για τους υπόλοιπους καλό είναι όταν ανοίγουν ένα καινούργιο θέμα να προσθέτουν τα αντίστοιχα tags. Μπορεί εννοείται να μπει και παραπάνω αό ένα tag σε κάθε θέμα. Π.χ. σε μια παρουσίαση κλασσικής κιθάρας εγώ βάζω 2 tags - 'κιθάρα' και 'κλασσική'. Για μία ηλεκτρική πάλι 2 - 'κιθάρα' και 'ηλεκτρική'. Σε ένα θέμα για ταμπουρομπούζουκο έβαλα 3: 'μπουζούκι', 'ταμπουράς', 'τρίχορδο'. Για ένα μπουζούκι πάλι: 'μπουζούκι' και 'τρίχορδο' ή 'τετράχορδο' αντίστοιχα.
Η όλη διαδικασία είναι λίγο άχαρη αλλά ελπίζουμε να βοηθήσει.
Σκαλίζοντας πάντως τα παλιά θέματα συνειδοτοποίησα ποσο πολύ υλικό καταφέραμε και μαζέψαμε αυτά τα χρόνια και παρόλο που το σαϊτ δεν είναι και τόσο παλιό. Ξαναθυμήθηκα κατασκευές όμορφες που είχα ξεχάσει. Είδα μέλη που χαθήκανε από το φόρουμ, κομήτες που περάσανε και εξαφανίστηκαν αλλά και τόσους φίλους που συνεχίζουμε να τα λέμε.