Αποστολέας Θέμα: Tapatalk  (Αναγνώστηκε 1132 φορές)

songless_bird

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ειναι τρέλα η Cedrela
  • Αριθμός κατασκευών: Μια καλή και μια κουτσή κιθάρα
Tapatalk
« στις: Φεβρουαρίου 20, 2020, 09:26:44 πμ »
Καλημέρα . Έγινε κάτι με το tapatalk; Πάω να μπω σήμερα το πρωί από την εφαρμογή και με πέταξε έξω και μετά δεν υπήρχε το site για να ξαναμπώ . Από το browser μου δείχνει να μπω από Tapatalk , πατάω και πάει να φορτώσει η εφαρμογή και με πετάει πίσω στην σελίδα . Εληξε κάποιο API , συνδρομή από το site ; Είναι πολύ βολικό από κινητά τηλέφωνα να μπαίνεις έτσι .

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
Απ: Tapatalk
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 20, 2020, 04:30:32 μμ »
Απο το tapatalk γραφω. Δεν εχω καποιο προβλημα. Εκτος των αλλαγων που εχουν γινει στο προγραμμα(10 φωτογραφιες το μηνα ανεβασμα, δε μπορεις να αποθηκευσεις φωτογραφιες των αλλων κλπ) και που με κανανε να ψαξω αλλη εφαρμογη. Δυστυχως δε βρηκα ομως
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

oscar

• Sr. Member
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 20, 2020, 06:02:16 μμ »
Απο tapatalk γράφω και εγώ, και δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Δεν ξερω βέβαια κατα ποσο παιζει ρολο το οτι έχω κόψει τα update εδώ και κάνα 2 χρονια, όταν αρχισαν να κανουν μεγάλες αλλαγές(βλακειες) οι προγραμματιστές του.

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 20, 2020, 06:19:32 μμ »
Καλησπέρα. Και γω μόλις το δοκιμασα και δουλεύει κανονικά.
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

songless_bird

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ειναι τρέλα η Cedrela
  • Αριθμός κατασκευών: Μια καλή και μια κουτσή κιθάρα
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 28, 2020, 01:11:53 πμ »
Για κάποιο κουλό λόγο μου είχε πετάξει το φόρουμ και δεν το έβρισκα ούτε με αναζήτηση . Σήμερα μου το εμφάνισε πάλι στο τέλος των φόρουμ που μπαίνω . Δεν ξέρω αν ήταν σκάλωμα της εφαρμογής η του λογαριασμού μου . Όλα καλά τώρα . Δυστυχώς παρά τους περιορισμούς παραμένει μοναδική εφαρμογή . Βασανίστηκα αυτές τις μέρες να μπαίνω από τον browser του κινητού .

Tags: