Αποστολέας Θέμα: Τέλος οι αγορές από Κίνα - eBay ??  (Αναγνώστηκε 6337 φορές)

songless_bird

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ειναι τρέλα η Cedrela
  • Αριθμός κατασκευών: Μια καλή και μια κουτσή κιθάρα
Απ: Τέλος οι αγορές από Κίνα - eBay ??
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 08, 2021, 02:02:40 μμ »
Άκουσα τη συμβουλή του songless bird (Δημήτρης ; ) και επικοινώνησα με ebay. Του έστειλα την απόδειξη και μου είπανε πως είναι λάθος του πωλητή που δεν δήλωσε πως έχει πληρωθεί ΦΠΑ και όχι δικό τους. Παρόλα αυτά θα μου πιστώσουν το ποσό εντός 20 ημερών. Φαίνεται πως κάτι θα γλυτώσουμε. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα σας ενημερώσω.
Ευχαριστώ πολύ φίλε.
Το ίδιο να κάνεις αν όντως έχει δηλωθεί πραγματικο ΦΠΑ από τον πωλητή  και σου χρεώσουν στα ΕΛΤΑ τέλη και ΦΠΑ ξανά.

Δημήτρης.

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 11, 2021, 11:39:51 πμ »
Λοιπόν οι τύποι στο ebay δεν παίζονται. Αφού μου απάντησαν ότι θα μου πιστώσουν τα 11.52 που πλήρωσα εξτρά στα ΕΛΤΑ, την επόμενη μέρα μου έρχεται μία απάντηση ότι τα λεφτά αυτά αφορούν τα έξοδα εκτελωνισμού και δεν αφορούν ΦΠΑ οπότε δεν μπορούν να τα καλύψουν και καλώς τα πλήρωσα. Τους στέλνω ένα χεστήρι (μετά συγχωρήσεως) αναλύοντας γιατί δεν θα έπρεπε να πληρώσω και απαιτώντας να μου έπιστρέψουν είτε το ποσό που μου κρατήσανε αυτοί είτε το ποσό που πλήρωσα στα ΕΛΤΑ αλλιώς θα σταματήσω τις αγορές μου. Την επομένη μου στείλαν μία απάντηση νέα ζητώντας αποδεικτικό ότι είχα πληρώσει στα ΕΛΤΑ (που το είχα ήδη στείλει από την αρχή). Και σήμερα μου στείλαν νέα απάντηση ότι μου επέστρεψαν ήδη το ΦΠΑ που είχα πληρωσει στο ebay 25 περίπου δολάρια. Προφανώς καλύτερα από τα 11.52 ευρώ μα το συμπέρασμα είναι ότι κοιτάνε να στα αρπάξουνε όπου και όπως μπορούνε. Προσοχή λοιπόν.
Τέλος καλό όλα καλά μα πολύ σιχτίρι και χωρίς λόγο.
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

Γιωργος π

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Όλα αρκεί να παράγουν ήχο κ ομορφιά......
  • Αριθμός κατασκευών: 5
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 11:08:03 πμ »
Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση αν μπωρει να βοηθήσει κάποιος,

Μου έχουν στείλει από Τουρκία ένα δέμα με τα ΕΛΤΑ ,
Και όταν βάζω τον αριθμό του δεματος μου λέει ότι είναι στην Αθήνα στα Γ.Ε.Τ.Α.
Τα ΓΕΤΑ είναι τελωνειο από ότι ξέρω,
αλλά επισεις μου λέει ότι έχε ελλιπή  στοιχεία το δέμα,

Τι κάνω σε αυτήν την περιπτωση;;;

Έχω στείλει email και Έχω πει τα στοιχεία μου και τον αριθμό του δεματος αλλά ούτε μου απάντησαν ούτε σηκώνουν και τηλέφωνα... 

Μόνο στην Γ Ε.Τ.Α. Θεσσαλονίκης σήκωσαν το τηλ αλλά  εμένα το δέμα μου είναι στο Ελευθέριος Βενιζέλος..

Ευχάριστο εκ των προτέρων

Nikos

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά Πρώτα καιιιιιι οοοοοοολαα τα άλλα καρποφόρα και ρετσινόδεντρα.
  • Αριθμός κατασκευών: 1-0=1+2=3 και ο κούκος.
  • Περιοχή: Αθήνα.
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 01:46:18 μμ »
Καλησπέρα Γιώργο, καλά έκανες και έστειλες τα στοιχεία σου και το email, είχα και εγώ μπερδέματα πριν καιρό με δέμα από Τουρκία, και από αλλού είχα μπερδέματα, μα τώρα δεν θυμάμαι για το δεύτερο, πάντως για κάτι που είχα πάρει από Τουρκία, μου στείλανε μήνυμα στο email και μου ζήταγαν απόδειξη της αγοράς που είχα κάνει, πότε την είχα κάνει(ημερομηνία) και άλλα, έτσι λοιπόν αφού ότι αγοράζω ηλεκτρονικά κρατάω τις ηλεκτρονικές αποδήξεις, και καθόμουν και φωτογράφιζα να πούμε, τα πάντα, τα έστειλα μέσω email και ότι άλλο μου ζητήθηκε πάλι με email, και στο τέλος τα δεχτήκαν και στείλαν το δέμα στο ταχυδρομείο της περιοχής μου, και πλήρωσα και κάνα 35άρι τελωνείο, και το πήρα, Θα την βρεις την άκρη Γιώργο.

Εγώ την πάτησα αυτόν τον καιρό, παράγγειλα κάτι πάλι από τους , <<φίλους>> μας τους γείτονες από έγκυρο site, πλήρωσα 166 ευρό και δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα παρά μόνο το ότι η παραγγελία δείχνει ότι έγινε, τα λεφτά τα πήρανε οι ντερβίσηδες, τους έστειλα δυο-τρία μηνύματα και τους ζήτησα να μου δώσουν τον κωδικό του δέματος, μα..... φωνή βοώντος εν τη ερήμω χαχααχαχαχ, και έτσι σκέφτηκα και είπα βάλτε τα εκεί που ξεύρετε.
Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

songless_bird

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ειναι τρέλα η Cedrela
  • Αριθμός κατασκευών: Μια καλή και μια κουτσή κιθάρα
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 01:54:47 μμ »
Θα το δουν το mail , αλλα τετοιες μερες μην περιμενεις να σου ερθει απο βδομαδα το δεμα. Με την νεα χρονια. Εμενα ειχε κολλησει εκει δεμα απο τις 10 Νοεμβριου και το παρελαβα 13 Δεκεμβριου , μεσα σε μια εβδομαδα που "ξεκολλησε".

Γιωργος π

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Όλα αρκεί να παράγουν ήχο κ ομορφιά......
  • Αριθμός κατασκευών: 5
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 02:28:06 μμ »
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, δεν βιάζομαι για το δέμα,  απλά φοβαμε να μην το στείλουν πίσω και μετά αντε να βρεις άκρη. 
Γιατί μου βγάζει στην αναζήτηση 

((((ελλιπη πληροφοριακα στοιχεια απο αποστολέα απαιτείται  καταχώρηση)))

Τώρα τι θα γινει;;;;;
Ένας θεός ξέρει...

Tags: