Καλησπέρα Γιώργο, καλά έκανες και έστειλες τα στοιχεία σου και το email, είχα και εγώ μπερδέματα πριν καιρό με δέμα από Τουρκία, και από αλλού είχα μπερδέματα, μα τώρα δεν θυμάμαι για το δεύτερο, πάντως για κάτι που είχα πάρει από Τουρκία, μου στείλανε μήνυμα στο email και μου ζήταγαν απόδειξη της αγοράς που είχα κάνει, πότε την είχα κάνει(ημερομηνία) και άλλα, έτσι λοιπόν αφού ότι αγοράζω ηλεκτρονικά κρατάω τις ηλεκτρονικές αποδήξεις, και καθόμουν και φωτογράφιζα να πούμε, τα πάντα, τα έστειλα μέσω email και ότι άλλο μου ζητήθηκε πάλι με email, και στο τέλος τα δεχτήκαν και στείλαν το δέμα στο ταχυδρομείο της περιοχής μου, και πλήρωσα και κάνα 35άρι τελωνείο, και το πήρα, Θα την βρεις την άκρη Γιώργο.
Εγώ την πάτησα αυτόν τον καιρό, παράγγειλα κάτι πάλι από τους , <<φίλους>> μας τους γείτονες από έγκυρο site, πλήρωσα 166 ευρό και δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα παρά μόνο το ότι η παραγγελία δείχνει ότι έγινε, τα λεφτά τα πήρανε οι ντερβίσηδες, τους έστειλα δυο-τρία μηνύματα και τους ζήτησα να μου δώσουν τον κωδικό του δέματος, μα..... φωνή βοώντος εν τη ερήμω χαχααχαχαχ, και έτσι σκέφτηκα και είπα βάλτε τα εκεί που ξεύρετε.