Αποστολέας Θέμα: Για πέταμα;;;;;;  (Αναγνώστηκε 2574 φορές)

STRIKER

• Full Member
Απ: Για πέταμα;;;;;;
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 27, 2018, 01:04:16 μμ »
Κατ άρχάς...Μανο...ρε φίλε ...ίδιο είναι και το δικό μου ...με αυτό που έφτιαξες στο πρώτο λινκ...ακριβώς ίδιο...και έλεγα και εγώ ...μα τόσο βάρος έχει το μανίκι...έχει βέργα μέσα;,...χαχαχα
εν πάση περιπτώσει....
εκτός από φλαμούρι...για τάκος, κάνει ιρόκο που θα μου δώσει ένας φίλος ή και οξυά...;;;;

Λάμπρος Σταυρίδης

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: καρυδιά
  • Αριθμός κατασκευών: 8
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 27, 2018, 02:04:57 μμ »
Φίλε STRIKER καλημέρα ,
Κάνουν τό ἰρόκο καί ἡ ὀξυά , ἀλλά θά τό βαρύνουν πολύ .
Ἄν δέν ἔχεις φλαμούρι , καλύτερα κατά τή γνώμη μου , νά χρησιμοποιήσεις λεύκα ( ἀπό παλέτες ) ἤ καί σουηδικό πού βρίσκονται παντοῦ καί εἶναι ἐλαφρά ξύλα , ἀλλά ὄχι μονοκόματα , μιά φέτα λεύκα ἤ σουηδικό ( ἐννοεῖται ἰσόπαχα ) μιά φέτα κόντρα πλακέ 4 ἕως 8 χιλ. μέ κόλλα ἀνάμεσά τους , καί πάλι τό ἴδιο μέχρι νά συμπληρώσης τό μῆκος τοῦ τάκου πού θέλεις , καί σφίξιμο μέ σφικτῆρα . Τό πρῶτο καί τό τελευταῖο κομμάτι τοῦ τάκου νά μήν εἶναι τό κόντρα πλακέ . Ἐννοεῖται , ὅτι μ' αὐτόν τόν τρόπο , νά νερά τῆς λεύκας ἤ τοῦ σουηδικοῦ , θά εἶναι κάθετα μέ τόν κατά μῆκος ἄξονα τοῦ σκάφους , ὅπως εἶναι καί τό σωστό γιά νά μήν ἀνοίξει ὁ τάκος .
Λύση φτηνή καί εὔκολη .

STRIKER

• Full Member
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 27, 2018, 02:46:22 μμ »
Λάμπρο μου ..σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...ουυυυ...μου έδωσες όμορφη λύση...να'σαι καλά....το πρόβλημά μου είναι πως εδώ στο Αγρίνιο ...δυσκολα θα βρει κάποιος ξυλεία οργανοποιίας...οπότε ψάχνουμε άλλες λύσεις,....

Tags: