Αποστολέας Θέμα: Υλικά Οργανοποιίας  (Αναγνώστηκε 25259 φορές)

Sforzando

• Hero Member
  • Για την υπέροχη τέχνη της Οργανοποιίας!!!
    • LUTHIER SCHOOL
Υλικά Οργανοποιίας
« στις: Απριλίου 07, 2011, 12:45:57 πμ »
Καλησπέρα,σχετικά με τα υλικά οργανοποιίας όλοι λίγο πολύ προμηθευόμαστε αυτά που χρειαζόμαστε από κάποια καταστήματα στην Ελλάδα μετρημένα στα δάχτυλα.Εκείνο που έχω παρατηρήσει είναι η πολύ υψηλή τιμή σε φύλλα celluloid/perloid και μάλιστα όχι ακριβώς σε ολόκληρα φύλλα αλλά σε μικρά τεμάχια τα οποία πολλές φορές ζυγίζονται.Ξέρει κανείς απο το forum αν υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα που να πουλάει ολόκληρα φύλλα και όχι κομματάκια;Στο εξωτερικό τα περισσότερα εργοστάσια παραγωγής celluloid είναι στην Κίνα και εκεί για να παραγγείλεις απαιτούν μεγάλες ποσότητες,στην Ελλάδα υπάρχει κανείς εισαγωγέας;

chris

• Hero Member
Απ: Υλικά Οργανοποιίας
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 15, 2011, 10:45:00 μμ »
Στήν Θεσσαλονίκη πουλάει ο Μαυρομουστάκης τό μισό φύλο άν δέν κάνω λάθος καί θυμάμαι καλά ένα ταλιρο τό ανταλόνε περιπου 1 μέτρο χ50 κε

Sforzando

• Hero Member
    • LUTHIER SCHOOL
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 16, 2011, 12:44:39 πμ »
Φίλε chris σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!

chris

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 15, 2011, 11:35:48 μμ »
παρεπιπτόντως  σήμερα σάββατο αγόρασα από τόν μαυρομουστάκη μισό φύλο 700χ 700 μμ σέ 0,9 μμ πάχος τό περλε τό καφέ τό οποιο είναι καί τό ποιό ακριβό 24 ευρό τό δέ λευκό καί τό  πράσινο τά έχη 10 ευρω. τό χρώμα γιά νά καταλάβεται είναι αυτό πού δείχνη ο βαγγέλης στόν τζουρά του. Επείσης παιδιά θέλω νά ανοίξω ένα μαγαζί  όχι περίπτερο αλλά λέω μαγαζι γιά τόν προκομένο τόν μεγάλο μου κανακάρη μέ υλικά οργανοποιείας μέ πωληση λιανική  χοντρική μέ λίστα μεγάλη καί ιδίως υλικά πού αναγκαζώμαστε νά τά αγοράζουμαι από εξωτερικό καί νά μάς έρχονται πανάκριβα λόγω μεταφοράς τελωνείων καί δέν συμαζέυεται. όσο γιά τιμές θά είναι πολύ μά πάρα πολύ συμφέρουσες . Λοιπόν ζητώ τήν γνώμη σας  όποια καί άν είναι

Sforzando

• Hero Member
    • LUTHIER SCHOOL
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 15, 2011, 11:47:06 μμ »
Φίλε Χρήστο θα είμαι από τους πρώτους πελάτες!!!

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 15, 2011, 11:49:04 μμ »
Χρήστο αν έχεις και καλές τιμές βουρ !!!!!!!!!!!!! Να ψωνίζουμε κι εμείς από την Κρήτη.
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

Elias

• Sr. Member
    • κατασκευη ηλεκτρικης κιθαρας
  • Αριθμός κατασκευών: 3456
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 15, 2011, 11:52:19 μμ »
μαζι σου!!!ανοιξε το !

Sforzando

• Hero Member
    • LUTHIER SCHOOL
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 15, 2011, 11:54:41 μμ »
Και φυσικά θα μας κάνεις ειδικές τιμές ε ?  8) Προχώρα το Χρηστάρα.

Τάσος Θεοδωράκης

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 16, 2011, 12:25:17 πμ »
......παιδιά θέλω νά ανοίξω ένα μαγαζί  όχι περίπτερο αλλά λέω μαγαζι γιά τόν προκομένο τόν μεγάλο μου κανακάρη μέ υλικά οργανοποιείας μέ πωληση λιανική  χοντρική μέ λίστα μεγάλη καί ιδίως υλικά πού αναγκαζώμαστε νά τά αγοράζουμαι από εξωτερικό καί νά μάς έρχονται πανάκριβα λόγω μεταφοράς τελωνείων καί δέν συμαζέυεται. όσο γιά τιμές θά είναι πολύ μά πάρα πολύ συμφέρουσες . Λοιπόν ζητώ τήν γνώμη σας  όποια καί άν είναι

Να το σκεφτείς πάρα πολύ καλά… όχι μόνο  για το αν θα σε συμφέρει ή όχι αλλά γιατί θα βρεις  αυτούς που σε στηρίζουν στα λόγια, ως εχθρούς... (δεν εννοώ τους συγκεκριμένους που σε ενθάρρυναν).
Πάντα θα υπάρχει κάποια ιστοσελίδα από το εξωτερικό, που θα πουλάει φτηνότερα ανάλογα υλικά, ή και τα ίδια.
Πιστεύω ότι είναι πολύ φυσικό ένα μαγαζί στην Ελλάδα να έχει λίγο τσιμπημένες τις τιμές σε σχέση με το εξωτερικό, και μην ρωτήσετε γιατί…το αυτονόητο.

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 16, 2011, 01:38:18 πμ »
Χρήστο προχώρα!
 Αν είσαι σωστός στα υλικά σου και στις τιμές σου,και δεν προσπαθεις να κοροιδέψεις τον άλλον,κατά την γνώμη μου θα αγοράσει από εσένα έστω και αν είσαι λίγο πιο ακριβός.
 Εγώ πάντως θα αγόραζα...
Α!Χρειάζεται και ποικιλία υλικών όμως για να τον κρατήσεις τον πελάτη σου.
Άντε να δούμε κάτι να γίνεται και στην ψαροκώσταινα που έχουμε κάνει πλούσιους Άγγλους,Γάλλους, Πορτογάλους!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 16, 2011, 12:02:44 μμ από yiannis »

chris

• Hero Member
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 16, 2011, 01:40:58 πμ »
Φίλε τάσο είμαι καί εγώ σαλονικιός καί έχω ακούση καλά λόγια γιά σένα σάν επαγγελματία αλλά καί σάν άνθρωπο .Μία μέρα πρίν από κανένα χρόνο έψαξα νά βρώ τό μαγαζί σου αλλά δέν τά κατάφερα. Θά έρθω όμως άν τό θέλεις καί εσύ βέβαια νά τά πούμαι από κοντά καί νά μού δώσης καί μιά συμβουλή γιά τό θέμα αυτό. Γιά τήν ώρα σέ χαιρετώ καί σέ ευχαριστώ γιά τήν απάντηση σου

Τάσος Θεοδωράκης

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 16, 2011, 05:23:05 μμ »
Chris, πέρνα όποτε θέλεις να τα πούμε, αν μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω. Εκείνη την περίοδο που με έψαχνες δεν θα με έβρισκες γιατί έφτιαχνα το νέο μου μαγαζί, που είναι στην πλ. Ιπποδρομίου 8, στο κέντρο.

pantelis

• Sr. Member
  • επιτρεπεται να πεσεις επιβαλετε να σηκωθεις
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 19, 2011, 04:58:02 μμ »
καλησπερα θα ηθελα και εγω να ενημεροθω σχετικα με καταστηματα πανελλαδικα πθ να μπορουν να στειλουν σε νησι
καπια υλικα απο κολλες εως φιγουρες .
εχω γνωση για καπιους επαγγελματιες που τα εμπορευονται αλλα καλο θα ηταν να εχουμε επιλογες.

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 19, 2011, 07:37:27 μμ »
Στον Μαυρομουστακη (Θεσσαλονικη) που πηγα προσφατα, εχει τμημα με εργαλεια και υλικα οργανοποιιας, αν και κυριως ειναι μουσικο καταστημα. Ειναι ευγενικοτατοι και εξυπηρετικοι και στελνουν με αντικαταβολη. Ζητα να μιλησεις με τον Σακη.
Να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου αν γνωριζει κανεις καταστηματα (κατα προτιμηση στη Θεσσαλονικη) με bookmatched καπακια για ηλεκτρικη με παχος 10-20 χλστ, οχι καπλαμαδες.

Sforzando

• Hero Member
    • LUTHIER SCHOOL
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 17, 2012, 06:38:06 μμ »
Παιδιά γνωρίζετε καμμιά πηγή προμήθειας ξύλινων φιλέτων(σε διάφορα σχέδια,απλά και σύνθετα),εκτός από τους γνωστούς προμηθευτές ::) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μεγάλη ποσότητα...

Tags: