Αποστολέας Θέμα: Βοήθεια-ιδέες Για να φτιάξω κούρβα γωνία σε Μελαμίνη,  (Αναγνώστηκε 1704 φορές)

mastoras007

• Full Member
  • Ολα γίνονται..
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυα
  • Αριθμός κατασκευών: 1
Βοήθεια-ιδέες Για να φτιάξω κούρβα γωνία σε Μελαμίνη,
« στις: Φεβρουαρίου 23, 2018, 07:03:11 μμ »
Καλησπέρα στην παρέα.
Εχω κάποιους παγκους μεταλικό σκελετό και πάνω έχουν μελαμίνη.
Οι άκρες είναι τετράγονες και αυτο ειναι κάτι που θέλω να αλλάξω, την πάνω μεριά να κάνω κούρβα,να την στογγυλέψω λιγάκι δηλαδή.Δείτε στην φώτο που εχω βάλει.
Πρόκειτε για μαγαζί internet cafe δέν ειναι ένας πάγκος πχ, σκευτομουν να αλλάξω όλους τους πάγκους παλιότερα αλλά είναι μεγάλο το κόστος.
Τωρα στο πλάι υπάρχει σόκορο κολλημένο. εχω κάποιες ιδέες αλλά δέν ξέρω αν γίνετε-συμφέρει.θα της γράψω απο κατω και πείτε μου με βάση την εμπειρία σας αν γινετε κάτι απο αυτα η αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γινει.

1ον: να πάρω πηχάκι ξύλινο και να το κολλήσω-βιδόσω πάνω  και εκει να κάνω την κουρβα με ρουτερ (δέν εχω ρούτερ θα πάω να πάρω) και επειτα να το βάψω πχ για να ειναι ιδιο χρώμα με τον παγκο.
2ον να βρώ έτοιμο πηχάκι ημικύκλιο και απλά να το βιδώσω πάνω, απλά δέν βρήκα ετοιμο με πάχος-πλάτος όσο το θέλω κάποια που βρήκα ειναι ακριβούτσικα.

3ον και ευκολοτερο-οικονομικότερο απόλα αλλά δέν ξέρω κατα πόσο γίνετε και εδώ θα χρειστώ την γνώμη σας..
να πάρω ρούτερ και να κάνω την κουρβα επιτόπου πάνω στον πάγκο στη μελαμίνη  το πρόβλημα εδω ομος εκει που κολλάω εγώ ειναι το πως και το αν γινετε να κολήσει πάνω στην κούρβα σόκορο και ταυτόχρονα να ειναι λείο και να μην το καταλαβαινει το χέρι γιατί όπος σας είπα ειναι ιντερνετ καφέ και σε αυτο το σημείο ακουμπάνε τα χέρια οι πελάτες
γιαυτο εξάλου θέλω να το αλλάξω γιατί ειναι γωνία και ενοχλεί.
Εκτός αν υπάρχει τρόπος άλλος εκτός το σόκορο πχ με ειδικό αστάρι και μπογιά, η μόνο λαδομπογιά..να ξεκωλήσω δηλαδή εντελός το σοκορο να κάνω την κούρβα και μετα να το βάψω..

Για πείτε..
Ευχαριστω προκαταβολικά!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Απ: Βοήθεια-ιδέες Για να φτιάξω κούρβα γωνία σε Μελαμίνη,
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 23, 2018, 08:10:52 μμ »
υπαρχει στο γνωστο facebook  ομαδα...ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.........εκει θα βρεις ακρη σιγουρα αφου θα σου απαντησουν τουλαχιστον 100 μελη
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

mastoras007

• Full Member
  • Ολα γίνονται..
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 23, 2018, 08:34:19 μμ »
Μου λές να μπώ στο facebook και να ποστάρω ολο αυτο που έγραψα?

mastoras007

• Full Member
  • Ολα γίνονται..
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 23, 2018, 08:35:53 μμ »
Καταλαβαινω οτι δέν ειναι θέμα οργανοποιίας αλλά εχω εχω ξαναποστάρει, ισος το έβαλα σε λαθος μέρος να μεταφερθει αν γίνετε σε θέματα άσχετα με οργανοποιία.

tsipis

• Sr. Member
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 24, 2018, 03:58:51 μμ »
Βάλε ανοξείδωτη λαμα, πήγαινε σε έναν που έχει στρατζα να στο κουρμπαρει και είσαι κομπλέ, είναι και αθάνατο
ΟΣΟΝ ΖΗΣ ΦΑΙΝΟΥ, ΜΗΔΕΝ ΟΛΩΣ ΣΥ ΛΥΠΟΥ. ΠΡΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΖΗΝ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ

Tags: