Αποστολέας Θέμα: Σχεδια τζουρα  (Αναγνώστηκε 5744 φορές)

Γιωργος π

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Όλα αρκεί να παράγουν ήχο κ ομορφιά......
  • Αριθμός κατασκευών: 5
Απ: Σχεδια τζουρα
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 19, 2018, 08:43:48 πμ »
Λοιπον εβγαλα ενα πολυ φιλοδοξο σχεδιο για τις δυναμεις μου. φυσικα με atocad  ενοειτε για ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΟ οργανο σκαφτο. Εχουμε και λεμε λοιπον.

ΣΚΑΦΟΣ : Μηκος  26 
                Πλατος 15.5
                Βαθος   12

Στο πλαινο κοματι εχω βγαλει ΜΟΝΟ το σκαφος με ΜΗΚΟΣ 26 και ΒΑΘΟΣ  12

ΜΑΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΟΛΟ ΜΑΖΙ  ΜΗΚΟΣ 53.  Πλατος καραολου  60

Μανικο ΠΛΑΤΟΣ στην ενωση με σκαφος   32  και στο καραολο  25.

Βεβαια θελω και γνωμες για ξυλο γιατι θα πεσει πολυ σκαψιμο εκτος καιμ πρεπει να βγαλω ΜΟΝΟ σκαφος για να μην πεδαιυομαι τζαμπα.

Περιμενω με αγωνια διορθωσεις

Νόμιζα ότι τα ανέβασε επειδή έγραψε περιμένω διορθώσεις,. Αλλά μάλλον εννοούσε διορθώσεις για τα νούμερα που έγραψε..    (συγνωμη για την αναστάτωση)

Γιώργος Γεωργίου

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά
  • Αριθμός κατασκευών: 2
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 21, 2018, 06:53:17 μμ »
Καλησπερα και παλι. Καταρχην θελω να καταγραψω οτι ισως ειναι το μονο φορουμ που τα μελη εχουν τετοια ανταποκριση στο να βοηθησουν αυτους που αρχιζουν τωρα και θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω. Στο διαταυτα τωρα. Αποφασισα τελικα και με την ΑΜΕΡΙΣΤΗ βοηθεια του φιλου Λάμπρου Σταυρίδη ο οποιος θα με κατατοπιση να κανω τον τζουρα που εχει βαλει ο Βαγγελης σχεδια τον αχλαδοσχημο με δουγιες. Κατεβασα τα σχεδια του  και τωρα θα κατασκευασω σιγα σιγα το καλουπι του τζουρα. Βγαινει  31 μηκος με τον τακο 9 και στην ενωση με το μανικο 3,2.  Πλατος 19.5 και βαθος 13. σε κλιμακα εκτυπωσης στο AutoCAD   10:1. Οι δουγιες δεν μου βγαινουν σε Α4 διοτι ειναι μακριες.  Δεν ξερω αν θα βγουν σε  Α3. Τις θελω διοτι ειναι  ετοιμες και δεν χρειαζετε καν να μετρας. Εδω πρεπει να πεναιψουμε την δουλεια που εχει κανει ο Βαγγελης. Θα ηθελα αν δει το μηνυμα μου να μου πει για τις δουγες  τι θα κανω. Ξεκιναω τωρα και εχω μπολικη δουλεια   ελπιζω να τα καταφερω να φτιαξω ενα δικο μου οργανο.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 21, 2018, 07:14:37 μμ από geo1963 »

Γιώργος Γεωργίου

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά
  • Αριθμός κατασκευών: 2
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 23, 2018, 04:32:35 μμ »
Η κατασκευη του οργανου ξεκινησε οποτε ανεβασα νεο θεμα στην ενοτητα ( Κατασκευες Ενχορδων ). Ελπιζω να τα καταφερω στο τελος.

Tags: