Αποστολέας Θέμα: Πιστολι για βερνικι  (Αναγνώστηκε 4760 φορές)

ksiros

• Full Member
Πιστολι για βερνικι
« στις: Ιανουαρίου 12, 2018, 11:06:38 πμ »
Καλημερα στην παρεα!!ψαχνοντας στο ιντερνετ ειδα ενα ηλεκτρικο πιστολι της εινχελ και λεει πως ειναι καταληλο για λακες και βερνικια.θα ηθελα την γνωμη σας αν καποιος το εχει δει δουλεψει η εχει ακουσει αν αξιζει.το θελω για να περασω λακα το μανικο και μετα βερνικομα με νιτρου.

Βαζω και ενα λινκ με το συγκεκριμενο πιστολι:  https://www.utools.gr/index.php?route=product/product&path=17_392&product_id=9246

DRIVER (Βασιλειάδης Παύλος)

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: ΚΑΡΥΔΙΑ
  • Αριθμός κατασκευών: 1
Απ: Πιστολι για βερνικι
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 12, 2018, 02:35:03 μμ »
Καλημερα στην παρεα!!ψαχνοντας στο ιντερνετ ειδα ενα ηλεκτρικο πιστολι της εινχελ και λεει πως ειναι καταληλο για λακες και βερνικια.θα ηθελα την γνωμη σας αν καποιος το εχει δει δουλεψει η εχει ακουσει αν αξιζει.το θελω για να περασω λακα το μανικο και μετα βερνικομα με νιτρου.

Βαζω και ενα λινκ με το συγκεκριμενο πιστολι:  https://www.utools.gr/index.php?route=product/product&path=17_392&product_id=9246

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ :
1: ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ  ( ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΊΑ)
2:ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΕΜΟΥΝ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ
ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΤΥΠΟΥ LIDL ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΜΕ ΜΠΕΚ ΑΠΟ 1,0 ΩΣ 1,2
ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ
ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙ ΜΕ ΜΠΕΚ ΑΠΟ 1,2 ΩΣ 1,4 ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Γεννήθηκα χωρίς να θέλω,
θα πεθάνω χωρίς να θέλω,
Αφήστε με όμως να ζήσω όπως θέλω

ksiros

• Full Member
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 12, 2018, 04:55:14 μμ »
Σε ευχαριστω πολυ φιλε παυλο!η απαντηση σου με καλυψε ακριβως.για κομπρεσερ κοιταζα απλα ετυχε και το ειδα και γιαυτο ρωτησα να δω τι παιζει.
Για κομπρεσερ εχω βρει 2 τορρος ενα 25λιτρο καπου στα 100 ευρω και ενα 50λιτρο με 2.5 hp στα 150 ενα απο τα 2 λεω να παρω.
Τωρα στο θεμα πιστολι εχω μπερδευτη λιγο βλεπω πως αλλοι λενε για αερογραφο με μπεκ 0.8 και αλλοι για πιστολι bulle πχ με μπεκ 1.7.γενικα πιο πιστευετε πως ειναι πιο καταληλο για αυτη τη δουλεια;;;

• Sr. Member
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 12, 2018, 09:52:09 μμ »
Σε ευχαριστω πολυ φιλε παυλο!η απαντηση σου με καλυψε ακριβως.για κομπρεσερ κοιταζα απλα ετυχε και το ειδα και γιαυτο ρωτησα να δω τι παιζει.
Για κομπρεσερ εχω βρει 2 τορρος ενα 25λιτρο καπου στα 100 ευρω και ενα 50λιτρο με 2.5 hp στα 150 ενα απο τα 2 λεω να παρω.
Τωρα στο θεμα πιστολι εχω μπερδευτη λιγο βλεπω πως αλλοι λενε για αερογραφο με μπεκ 0.8 και αλλοι για πιστολι bulle πχ με μπεκ 1.7.γενικα πιο πιστευετε πως ειναι πιο καταληλο για αυτη τη δουλεια;;;
ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΠΕΚ ΑΠΟ 1,2 ΩΣ 1,4 ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Υ.Γ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΣ ΜΟΥ  ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΜΟΥ ΜΕ Π.Μ. ΠΑΡΕΜΕ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ
Γεννήθηκα χωρίς να θέλω,
θα πεθάνω χωρίς να θέλω,

Γιωργος π

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Όλα αρκεί να παράγουν ήχο κ ομορφιά......
  • Αριθμός κατασκευών: 5
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 12, 2018, 10:01:43 μμ »
Γιατί ρε παιδιά προσωπικό μήνυμα….   Πείτε τα εδώ να μαθαίνουμε και εμείς…..

ksiros

• Full Member
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 12, 2018, 10:23:58 μμ »
Φιλε παυλο πραγματικα χιλια ευχαριστω!!π.μ κοιταξα αλλα δεν μου εχει εθρει τιποτα.βασικα ειμαι τελιος ασχετος.το πρωτο φαντασου το εκανα με σπρει αλλα τωρα λεω να προσπαθησω για κατι καλητερο.θελω να βαψω το μανικο μαυρο και απο οτι ειδα απο εδω συνηθως γινεται με λακα.και να λουσταρο και ολο το οργανο.αν δεν σου ειναι κοπος πες μου την γνωμη σου.και μονο για την προθεση σου να βοηθησεις μενω υποχρεως.και παλι ευχαριστω!!

• Sr. Member
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 12, 2018, 11:04:58 μμ »
Γιατί ρε παιδιά προσωπικό μήνυμα….   Πείτε τα εδώ να μαθαίνουμε και εμείς…..
ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΥΦΟ ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΛΑ  ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ
Υ.Γ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ," ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ"
ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ 6945791590
Γεννήθηκα χωρίς να θέλω,
θα πεθάνω χωρίς να θέλω,

• Sr. Member
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 12, 2018, 11:16:08 μμ »
Φιλε παυλο πραγματικα χιλια ευχαριστω!!π.μ κοιταξα αλλα δεν μου εχει εθρει τιποτα.βασικα ειμαι τελιος ασχετος.το πρωτο φαντασου το εκανα με σπρει αλλα τωρα λεω να προσπαθησω για κατι καλητερο.θελω να βαψω το μανικο μαυρο και απο οτι ειδα απο εδω συνηθως γινεται με λακα.και να λουσταρο και ολο το οργανο.αν δεν σου ειναι κοπος πες μου την γνωμη σου.και μονο για την προθεση σου να βοηθησεις μενω υποχρεως.και παλι ευχαριστω!!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΡΝΙΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΥΡΟ , ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΦΟΥ ΜΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ
Γεννήθηκα χωρίς να θέλω,
θα πεθάνω χωρίς να θέλω,

ksiros

• Full Member
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 12, 2018, 11:36:26 μμ »
Σε ευχαριστω πολυ φιλε παυλο.πολυτιμη η βοηθεια σου!θα σε παρω και τλ να τα πουμε !!να σαι καλα για ολα!

• Sr. Member
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 13, 2018, 08:46:39 μμ »
Σε ευχαριστω πολυ φιλε παυλο.πολυτιμη η βοηθεια σου!θα σε παρω και τλ να τα πουμε !!να σαι καλα για ολα!
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ
Γεννήθηκα χωρίς να θέλω,
θα πεθάνω χωρίς να θέλω,

Tags: