Αποστολέας Θέμα: κορμοί μουριάς  (Αναγνώστηκε 842 φορές)

Μάνος Τουρπάλης

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.380
  • Αριθμός κατασκευών: -
κορμοί μουριάς
« στις: Οκτώβριος 09, 2017, 01:54:44 μμ »
Δεν είναι δική μου η πώληση και δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες από αυτές παρακάτω:
Κάποιος γνωστός έχει δύο κορμούς Α) Φ 0,40*1,50 μ. μήκους και Β) Φ 0,50 * 2,25 μμ  από παλιά μουριά (άσπρη), σύμφωνα με τα λεγόμενά του 20 ετίας και "καθαρά" (με την φλούδα) τους οποίους πουλάει "γύρω στα 200" Ε (και τους δύο)

Μπορεί αν θέλουμε να τους κόψει στα τέσσερα, ακτινικά (σε 4 "τεταρτημόρια" ακτινικής κοπής ο καθένας). Δεν ξέρω αν δίνει όμως μεμονωμένα κομμάτια. Η δυνατότητα κοπής αφορούσε για τουλάχιστον έναν κορμό που "θα φύγει".
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αγορά για πάνω από ένα - δύο από αυτά τα κομμάτια (τεταρτημόρια), οπότε αν κάποιος / κάποιοι ενδιαφέρεται / ονται για τα υπόλοιπα θα μπορούσαμε να τον αγοράσουμε μαζί.

Αν βέβαια κάποιος θέλει τους κορμούς  ολόκληρους, μιλάει απευθείας με τον κο Τάκη, 6946707111

Οι κορμοί βρίσκονται σε ένα χωριό της Βέροιας (Μελίκη), σε περίπτωση αγοράς ολόκληρου κομματιού θα πρέπει κάποιος να συνεννοηθείτε απ' ευθείας μαζί του για μεταφορά κτλ.
Για περίπτωση συλλογικής αγοράς (τα τεταρτημόρια που λέγαμε) θα πρέπει να συνεννοηθούμε με τους τυχόν ενδιαφερόμενους για την μεταφορά (ή και περαιτέρω κοπή στο μήκος, οπότε ενδεχομένως μπορώ να μεταφέρω εγώ, τουλάχιστον ως την Θεσαλονίκη περισσότερα κομμάτια).