γεια σου παναγιωτη με τα (παρα πολυ) ωραια σου!

αρχοντας....
και εγω κολλαω τα καμαρια αφου τα εχω διαμορφωσει, λιιιγο μεγαλυτερα στο υψος και μετα κανω την τελικη διαμορφωση αφαιρωντας υλικο (+ ελεγχος με ταπτιουνινγκ αλλα και βαρους) και φυσικα τις αποληξεις με το σκαρπελο. με λιγα λογια δεν μ αρεσει το ροκανι σε αυτη την φαση...
αρκετοι τα αφηνουν αδιαμορφωτα, αλλα αφου το τελικο αποτελεσμα ειναι ιδιο, εγω το κανω ετσι για την ευκολια μου.
για τις καβιλιες: πολυ καλο και εξυπνο αυτο! μπραβο!

θα προσπαθησω να φτιαξω και εγω ο ζουλιαρης, απ οτι μπορω να φανταστω ολα εξαρτωνται απο το ποσο καλο ειναι το ελατηριο, πραγμα δηλαδη που με εναν απλο ελεγχο (πριν κολλησεις) το ελεγχεις, δεν ειναι δα και τιποτε, ωστε να τσεκαρεις μια-μια ολες τις καβιλιες...
παναγιωτη περιμενω εντυπωσεις απο την πραξη, κατι σαν ριβιου δηλαδη!

επισης, απο προσωπικη πειρα εχω διαπιστωση οτι: το μεγαλυτερο υψος του ντεκ, σε συνδυασμο με την χαμηλοτερη διαμετρο του γκοουμπαρ, δινουν τα καλυτερα αποτελεσματα για τον ελεγχο στο κατα ποσο θες να "σφιξεις".
οταν ειναι χαμηλο το ντεκ, υπαρχει μεγαλυτερη ακαμψια πραγμα που πρεπει να αποφευγεται, οπως επισης και οι καβιλιες αν ειναι χοντρες. παλια ειχα και εγω των 8 χιλ, αλλα τις αντικατεστησα ολες με αυτες των 5, και τα πραγματα ειναι πολυ, μα πολυ-πολυ καλυτερα...
λαμπρο στις αποληξεις των στικακιων, δεν χρειαζεται να κανεις ολο αυτο το θυλικο-αρσενικο, αν και φαινεται πολυ ενδιαφερον.... εγω εχω κολλησει φελο, ετσι δεν τραυματιζεται πολυ το ξυλο, μπορεις να βαλεις πλαστικα "παπουτσακια" , μπορεις να βαλεις γυρω-γυρω μονωτικη ταινια... οσο σκεφτεσαι τοσο περισσοτερα βρισκεις...
το μακραν ομως καλυτερο (τι αλλο; αμερικανια βεβαια...

)-(δεν το εχω κανει, το εχω ομως δει...) ειναι οτι με υγρη πλαστικοποιηση (κατι σαν μπογια δηλαδη...) βουτας μεσα την ακρη του στικ, και σε λιγο ετοιμοοοο! το επαναλαμβανεις την αλλη μερα για μεγαλυτερο παχος "παπουτσιου" και εισαι κομπλε!

εμενα μου αρεσει το κοκκινο...
http://optix.gr/index.php?route=product/product&path=167&product_id=1322