Αποστολέας Θέμα: sos βοηθεια........  (Αναγνώστηκε 9938 φορές)

Δημήτρης Αγγελακοπουλος

• Sr. Member
Απ: sos βοηθεια........
« Απάντηση #30 στις: Αυγούστου 19, 2017, 10:36:56 πμ »
Συμπατριώτη organopaixti νομίζω πως υπερβάλλεις εδώ.. Μπήκες για να πάρεις βοήθεια η οποία σου δόθηκε απλόχερα. Ο φίλος tseros αλλά και οι υπόλοιποι που απάντησαν, σου έδωσαν κάμποσες συμβουλές και με καλή πρόθεση. Αντίθετα εσύ δεν έβαλες ούτε μια φωτογραφία για να σε βοηθήσουν περισσότερο, δεν είπες ούτε τιμή εργασίας για να βοηθήσεις κι εσύ. Δεν είμαστε, ούτε το παίζουμε επαγγελματιες εδώ μέσα. Ερασιτέχνες είμαστε που περνάμε το λιγοστό ελεύθερο χρόνο μας πάνω στον πάγκο. Δεν το παίζουμε μάστορες όπως λες, μαστορευουμε όμως όσο περισσότερο μπορούμε και μοιραζόμαστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας ακόμα και με αγνώστους όπως εσυ. Μη γίνεσαι άδικος λοιπόν..
Όπως τον έβρω τον καιρό, έτσι τον αρμενίζω

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 19, 2017, 12:03:04 μμ »
οργανοπαιχτη, η απαντηση με τους οπαδικους χαρακτηρισμους που κανεις, δεν συναδει με τον χαρακτηρα που νομιζεις οτι εχει αυτο το φορουμ.

πιστευω να εχεις την στοιχειωδη αυτογνωσια, και να ξαναδιαβασεις την τελευταια απαντηση σου.
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

tzekos

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κεδρος
  • Αριθμός κατασκευών: δυο
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 19, 2017, 12:04:27 μμ »
λυπαμαι που εχασα χρονο,και διαβασα το πρωτο σου ποστ..ευτυχως το καταλαβα γρηγορα,και δεν ξανακοιταξα αυτα που εγραψες.λιγος σεβασμος δεν βλαπτει...S.O.S !!!!

organopaixtis

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: εβενος
  • Αριθμός κατασκευών: 1
« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 19, 2017, 05:37:45 μμ »
ρε πατε καλα  ο καθενας μου εγραφε το μακρυ του και το κοντο του και κατακρινετε επειδη ειπα οτι ειναι παλλισανδρος η ταστιερα και που ειπα ορισμενες λεξεις  που καποιους τους ενοχλησε καλοι μου ανθρωποι εγω δεν ειπα οτι δεν βοηθησατε ,βοηθησατε και μαλιστα πολυ δεν καταλαβαινω ομως που καποιοι λεγανε οτι δεν το διαβασα απο την αρχη το θεμα γιατι το καταλαβα οτι ηταν μαπα και αλλα τετοια γιαυτο αλλαξε η συμπεριφορα μου εγω σας ευχαριστω παντως για την βοηθεια αλλα δεν γινοταν αλλιως επρεπε να αλλαχτουν ολα αφου ειναι ενα φτηνο μπουζουκι αποφασισα με τις οικονομιες που ειχα να το φτιαξω και πιστευω πως εχει γινει αλλο  οργανο δεν καταλαβαινω το λογο λοιπον που με κατακρινετε οτι αφησα μονο το σκαφος  αφου το εκανα καινουριο και ηταν και μαγκας και ο οργανοποιος και το εφτιαξε πενα....

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 19, 2017, 06:37:54 μμ »
"Ρε πάτε καλά" , "ο καθένας μου έγραφε το μακρύ του και το κοντό του". Κι εγώ όπως και ο Στέλιος, νομίζω ότι η συμπεριφορά σου δεν συνάδει με τον χαρακτήρα του φόρουμ. Και μάλλον κι εσύ δεν ταιριάζεις με το φορουμ.
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

organopaixtis

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #35 στις: Αυγούστου 19, 2017, 07:38:19 μμ »
φιλε προσεξε και διαβασε καλα γιατι θα ειναι η τελευταια φορα που το λεω κατακρινετε συνεχως για τις λεξεις που λεω δεν ειμαι επαγγελματιας ουτε το παιζω απλως ηθελα να σας πω οτι το θεμα εκλεισε και να σας ενημερωσω οτι το προβλημα λυθηκε και δεχτηκα μια επιθεση απο ολους σας που δεν μου αρμοζει μεχρι που με φερατε στα ορια μου και δεν μπορω αλλο τελος ειπα ευχαριστω για τη βοηθεια σας και ηθελα να σας ενημερωσω οτι τελικα βρηκα μια λυση στο προβλημα μου..... 8)

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #36 στις: Αυγούστου 19, 2017, 07:48:00 μμ »
 {celebrate012} {celebrate011} {celebrate012} {celebrate011} σσσσσσσσσσσσσσσσσ ωραίος αδερφέ

tseros

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Μουριά
  • Αριθμός κατασκευών: 4
« Απάντηση #37 στις: Αυγούστου 19, 2017, 10:27:53 μμ »
organopaixtis,
εν οιδα οτι ουδεν οιδα και  γηρασκω αει διδασκομενος <για μένα τα λέω>. Δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω. Αν θεωρείς ότι το έκανα από πρόθεση ζητώ συγγνώμη. Το θέμα εκ μέρους μου θεωρείται λήξαν.

organopaixtis

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #38 στις: Αυγούστου 20, 2017, 12:24:53 πμ »
οκ εγω δεν ειπα κατι αλλα νομιζω οτι με κατακρινετε επειδη κρατησα μονο το σκαφος αφου μου ειπε ο μαστορας οτι μονο αυτη η λυση υπαρχει για να μην αχρηστευτει το οργανο αυτο εκανα....

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 20, 2017, 01:00:45 μμ »
Να γιατι θα δημιουργηθουν ξανα στεγανα στο θεμα οργανοποιια.Αφου μ αυτα και μ αυτα, κανεις δεν θα μοιραζει τη γνωση.........οπως παλια.Εγω προσωπικα απανταω πλεον επιλεκτικα και παντα με τα δικα μου κριτηρια.Οσοι με ξερουν θα γνωριζουν οτι εχω μπλεξει πολλες φορες τα μπουτια μου χωρις να  φταιω.Ε οχι και να μας τη λεει τωρα ο καθε πιτσιρικος.

ΥΓ. Απο τη στιγμη που ακους για αυτοκολητα σε οργανο , ειναι σα να βλεπεις σχαρες σε Ferrari.............................
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

songless_bird

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ειναι τρέλα η Cedrela
  • Αριθμός κατασκευών: Μια καλή και μια κουτσή κιθάρα
« Απάντηση #40 στις: Αυγούστου 20, 2017, 06:17:40 μμ »
Να γιατι θα δημιουργηθουν ξανα στεγανα στο θεμα οργανοποιια.Αφου μ αυτα και μ αυτα, κανεις δεν θα μοιραζει τη γνωση.........οπως παλια.Εγω προσωπικα απανταω πλεον επιλεκτικα και παντα με τα δικα μου κριτηρια.Οσοι με ξερουν θα γνωριζουν οτι εχω μπλεξει πολλες φορες τα μπουτια μου χωρις να  φταιω.Ε οχι και να μας τη λεει τωρα ο καθε πιτσιρικος.

ΥΓ. Απο τη στιγμη που ακους για αυτοκολητα σε οργανο , ειναι σα να βλεπεις σχαρες σε Ferrari.............................
ή τρειλερ σε lamborghini... Ουπς!!!
https://www.youtube.com/watch?v=v45T5vRlQbM

George45

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: ολα!!
  • Αριθμός κατασκευών: MIA
« Απάντηση #41 στις: Αυγούστου 20, 2017, 09:13:19 μμ »
Οχι απλο τρειλερ εχει και γιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημήτρης Αγγελακοπουλος

• Sr. Member
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 20, 2017, 10:03:36 μμ »
Έχουμε κι εμείς στη γειτονιά έναν τέτοιο. SUBARU WRX STI 2004 με κοτσαδορο και σκυλοσπιτο.. Δεν ξέρω αν κυνηγάει τους λαγούς με το ντουφεκι ή με το αμάξι  ;D
 ;D  Ζουν ανάμεσά μας παίδες!
Όπως τον έβρω τον καιρό, έτσι τον αρμενίζω

organopaixtis

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 20, 2017, 10:06:49 μμ »
μην το συνεχιζετε θικτηκες ετσι αφου μου λετε ολο βλακειες αν θελεις να δεις βιντεο υπαρχουν αυτοκολλητα που κανουν θραυση στο εξωτερικο αλλα κατι ξερολες σαν και εσενα ελληναρες ετσι κανουν νομιζουν οτι ολα τα ξερουν και μετα σου τα αμφισβητουν ολα μαζεψου καταλαβαμε οτι δεν ξερεις και εμενα ο οργανοποιος μου τα εχει βαλει στην ταστιερα και απο κατω απο τα αυτοκολλητα εχει τελειες σκαμενες στην ταστιερα τραβα να τα βαλεις με τον μαστορα μου που ειναι επαγγελματιας και μου τα εβαλε με δικη του ευθυνη αυτος και εχει φτιαξει τα καλυτερα οργανα σε γνωστους καλλιτεχνης αλλα φαινεται μερικοι οτι δεν ξερουν ο καθενας γραφει οτι του κατεβει στο κεφαλι .Ειναι η τελευταια φορα που απανταω δεν θα κατσω να ασχοληθω με καποιους που το παιζουν ξερολες το καλο ειναι οτι εμεις η καινουρια γενια δεν εχουμε παρει αυτο το μειονεκτημα σας να το παιζουμε ξερολες.....

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 20, 2017, 10:12:00 μμ »
Αγαπητέ "φίλε",  σε ενημερώνω ότι και προσέχω και διαβάζω και κατανοώ αρκετά καλά την Ελληνική γλώσσα. Ένα μικρο πρόβλημα το εχω όσον αφορά στην γαλλική αρβανιτικη γλώσσα. Λοιπόν δώσε βάση γιατί κι εγώ τελευταία φορά ασχολούμαι και δεν θα απαντήσω ξανά. Η δική μου παρατηρηση, αφορούσε καθαρά στην συμπεριφορά σου και τίποτε άλλο. Την ουσία του θέματος δεν την εξετάζω καθόλου.
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

Tags: