πω πω θα ναι λουκουμι

λιγα τιπσ:
- Προσεχεις τα καρβουνα (παλισανδρου κατα προτιμηση, θα εχει ιδιαιτερη γευση) να τα βαλεις κατω απ τα μπουτια και τα χερια
- Αλειφεις με λιγο λαδι (απο κοκομπολο) εξωτερικα για να κολλησει το αλατι και το πιπερι
- Σε ενα μπολ (αυτο που ετρωγε, τωρα δε θα το χρειαζεται

) βαζεις το υπολοιπο κοκομπολενιο λαδι και ενα μεγαλο κλωναρι ερυθεραλτης αλπεων, για το μαριναρισμα. προσοχη στα κουκουναρια
- Ολες οι προετοιμασιες πρεπει να γινουν μεχρι το μεσημερι του Μεγαλου Σαββατου, για να προλαβεις προμηθειες μπυρας απο μαρκετ αλλα κ να παγωσουν την επομενη να ναι κρουσταλο
ελπιζω να βοηθησα
