Μάλιστα Κώστα,θα ήταν χοντρός κορμός φαντάζομαι,εγώ έχω πάρει 3 κομμάτια από τον Παντελάκο αλλά δεν ήταν ισόβενη και δεν ξέρω όταν έρθει ο καιρός να κόψω καμιά κολάτζα που θα βγούν πλατύβενα ή εφαπτομενικά τα νερά, εάν λυγίζει, το ένα είναι 8 το άλλο 6,5 και το άλλο 5 εκατοστά πάχος έχουν κάνα μέτρο μήκος καμιά 25αριά πλάτος και είναι κομένα εφαπτομενικά δηλαδή ότι πρέπει για σκαφτά μπαγλαμαδάκια.
Πάντως επειδή η μουριά είναι σπάνιο σαν ξύλο,βεβαίως όταν πας να το αγοράσεις από ξυλεμπορικό το πουλάνε με το κομμάτι και όχι με το κυβικό(ο συγκεκριμένος).
Ντάξει μορέ να πούμε όρεξη να έχω για εργασία και χαρά και θα βρώ και μουριά ισόβενη.
Κώστα εάν έντυνες το καλούπι με ταινία συσκευασίας,την διάφανη τι λές μπορεί και να μην κόλαγε το σκάφος,έχω δει ότι το κάνουν μερικοί,επίσης ένας οργανοποιός τα πέρναγε και πρεργασία και τελικό vernilac δυο συστατικών,και το σαπούνι πρέπει να κάνει αλλά δεν ξέρω πιο σαπούνι το υγρό ή πλάκα σαπούνι και πόσα περάσματα και μάλιστα θα πρέπει να έχει γίνει γιαλί η επιφάνεια του καλουπιού από γιαλόχαρτα για να κάνει κρούστα το σαπούνι και να μην ρουφάει το κόντρα πλακέ.
Όλα αυτά σαν σκέψεις και δοκιμή στην πράξη.