... τα τρίχορδα νομίζω πως είναι μια μικρογραφία της ζωής ... έχουν χαρές και λύπες ... τόσο στην κατασκευή , όσο και στο παίξιμο !
Μπράβο Ιωσήφ πολύ καλό το ντοκουμέντο και που μας έδωσες,και το ρητό σου φιλοσοφημένο.
το PDF θα πάει για φωτοτυπίες και θα βιβλιοθετηθεί για να μπορώ να το διαβάσω καλύτερα,γιατί από τον υπολογιστή μου σπάνε τα νεύρα.
Νομίζω είχα γράψει παλιότερα ότι καλό θα ήταν να γίνει ένα αρχείο για το μπουζούκι ή μάλλον για προπολεμικό μπουζούκι που να αφορά την κατασκευή από οργανοποιούς και να που έγινε και από την ματιά που έριξα και εγώ ο φτωχός φαίνεται πολύ καλή εργασία και από καλούς τεχνίτες του είδους.
Ερε μάνα μου ε, να δούμε και τι θα βγει στο φως στο μέλλον.
Τελικά το διαδίκτυο κρύβει και θησαυρούς,Και βεβαίως το luthier.gr έχει πλέον πάρα πολλές πληροφορίες ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ πρίν καμιά 15αριά χρόνια που είχα πάει σε μαστόρους για να μου δείξουν κάτι οι πιο πολλοί αδιαφορούσαν ή γελάγανε ή δεν μιλάγαν καν, Τώρα με το φόρουμ ο καθένας μπορεί να πάρει πληροφορίες και να φτιάξει αυτό που θέλει.
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ..................