δεν έχω καθόλου χρόνο να το δω τώρα (αν και είναι πρόκληση) αλλά νομίζω ότι θα χρειαστεί και το επιθυμητό compensation και το action σε δύο τουλάχιστον τάστα για να σχεδιαστεί σε CAD. Τα σχεδιαστικά προγράμματα απαιτούν ακριβή εισαγωγή δεδομένων, δεν μπορείς να σχεδιάσεις "στο περίπου" όπως με το χέρι.
Νομίζω ότι πρώτα πρέπει να σχεδιαστεί το "επίπεδο" (στρεβλό είναι) των χορδών και μετά να "βγει" βάσει αυτού με μετατόπιση στα επιθυμητά action το επίσης στρεβλό σχήμα της ταστιέρας (καλά έχεις μπροστά σου πολύ τρίψιμο, και με μάτι αετίσιο, εδώ οι ρίγες δεν δουλεύουν).. αυτό το όργανο θα παίζει καλά... Στραβίνσκι

για το "επίπεδο" των χορδών θα δοκίμαζα δυο προσεγγίσεις, χωρίς να είμαι καθόλου βέβαιος (τέτοια στρεβλή γεωμετρία είναι πολύ μεγάλη πρόκληση, για μένα τουλάχιστον, στο AutoCad)
- με revolve γύρω από τον άξονα της μεσαίας χορδής και άγνωστη προς το παρόν γωνία, επομένως δοκιμές ή διαφορά υψών στα άκρα των ακραίων χορδών ή κάτι τέτοιο να βγει συμπέρασμα
- με mesh με βάση τα ακραία σημεία των ακραίων χορδών
από Δευτέρα (Τρίτη) θα δοκιμάσω κι εγώ... έχω δει και κάτι σχεδιάκια με τέτοιες γεωμετρίες στο sketchup που είναι πολύ πιο απλό, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω να το δουλεύω...