Αποστολέας Θέμα: μπρατσο μπουζουκιου  (Αναγνώστηκε 3096 φορές)

dime

• Newbie
  • *
μπρατσο μπουζουκιου
« στις: Ιουνίου 07, 2016, 03:14:56 πμ »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΚΕΥΡΩΣΕΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΚΟΛΛΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ.. ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
Απ: μπρατσο μπουζουκιου
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 07, 2016, 07:19:58 πμ »
Καλημερα....
καταρχας πρεπει να κοιταξεις τις κλισεις ολες και να δεις απο που φευγει.Μπορει το μπρατσο να ειναι ισιο και να εχει χασει απο τον τακο....μπορει....μπορει.....
Σ' ενα αλλο που θελω να σταθω που ειπες :
.ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
  Αν ειναι να μαθεις οργανοποιία καλως,αλλα αν το θες να μαθεις για να παιζεις,,,,,,διαφωνω!!!!!
Διαφωνω διοτι ειναι σαν να θελει ενας ανθρωπος να μαθει να οδηγαει,και να εξασκείτε σε ενα αυτοκινητο που δεν δουλευουν τα φρενα,ή δεν στριβει το τιμονι.....κτλ
Καταλαβαινεις τι θελω να πω ετσι;

Τωρα για το οργανο,θα σου προτεινα να ανεβασεις κι αλλες φωτο να δουμε....

Καλη συνεχεια ευχομαι φιλε μου !!!

Δημήτρης Αγγελακοπουλος

• Sr. Member
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 07, 2016, 08:56:21 πμ »
Σ' ενα αλλο που θελω να σταθω που ειπες :
.ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
  Αν ειναι να μαθεις οργανοποιία καλως,αλλα αν το θες να μαθεις για να παιζεις,,,,,,διαφωνω!!!!!
Διαφωνω διοτι ειναι σαν να θελει ενας ανθρωπος να μαθει να οδηγαει,και να εξασκείτε σε ενα αυτοκινητο που δεν δουλευουν τα φρενα,ή δεν στριβει το τιμονι.....κτλ
Καταλαβαινεις τι θελω να πω ετσι;

Συμφωνώ με το Γιώργο. Αυτό είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι αρχάριοι.. Κι επειδή τυχαίνει να έχω σχολή οδηγών, το παράδειγμα που έφερε ο Γιώργος είναι αληθές. Οι περισσότεροι μου λένε πως θέλουν να πάρουν ένα παλιό, σαραβαλο, για να μάθουν.. Λίγοι αντιλαμβάνονται πως αυτό το σκεπτικό είναι εντελώς άκυρο, χωρίς λογική. Έχει επικρατήσει όμως δυστυχώς.. 
Καλή συνέχεια!
Όπως τον έβρω τον καιρό, έτσι τον αρμενίζω

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 07, 2016, 09:44:33 μμ »
οτι ειπαν τα παιδια......επακριβως
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

dime

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 09, 2016, 01:12:33 μμ »
παιζω καμποσα  χρονια ηλεκτρικη κιθαρα και απλα μιας και βρεθηκε ειπα μηπως γινεται τιποτα να το δω σαν οργανο.. νομιζω πως ειναι ισιο το μπρατσο και οντως εει χασει απο τον τακο αλλα ρωτησα προχειρα (χωρις να το εχω μαζι μου για να το δουν) και μου ειπαν οτι αν ειναι αυτο θελει ξεκολλημα ολα το καπακι και κολλημα απο την αρχη.. θα ηθελα πολυ να το προσπαθησω και για οργανοποιια να αν δεν μπορω να το κανω κατι και εχω ψαξει καναδυο πραγματα απο σελιδες αριστερα δεξια αλλα δεν νομιζω οτι θα τα καταφερω και πολυ.. οριστε και μερικες ακομα φωτογραφιες!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 09, 2016, 11:40:00 μμ »
Μμμμμμμμμμμμμμμμ.............................καταλαβαμε ολοι οσοι γνωριζουμε 5-6 βασικα πραγματα. Το συγκεκριμενο μπουζουκι εχει πλαστικο σκαφος. ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΛΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ..................

dime

• Newbie
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 10, 2016, 03:00:24 πμ »
Και μαλλον καπως ετσι θα γινει.. οπως σκεφτομουν σημερα μπορει να διακοσμησει,με λιγη δουλιτσα, τον τοιχο μου!! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 10, 2016, 07:54:09 πμ »
δηλαδη κωστα οταν λες πλαστικο σκαφος, εννοεις πραγματι πλαστίκ;;;;;;;

φιλε dim, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ
{celebrate018}
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

θεοδοση

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: στον πισινο του καθε ανθελληνα.
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 10, 2016, 06:43:45 μμ »
εχω εναν ιδιο μπαγλαμα 4χορδο.. ιδια χρωματα ιδιο υλικο..κατι σαν πολυεστερικο ειναι...
μολις ξεμεινετε απο Γη Ελληνικη πουληστε και τις μανες σας

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 10, 2016, 11:21:56 μμ »
δηλαδη κωστα οταν λες πλαστικο σκαφος, εννοεις πραγματι πλαστίκ;;;;;;;

φιλε dim, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ
{celebrate018}

ΝΑΙ ΕΝΝΟΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟ, ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟ, Η ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

Tags: